Ben de el derken aslında parmağı kastetmiştim ama yanlış oldu. Beni parmak bile geriyor düşün artık. Ama dediğin gibiyse sanırım nefesle filan hallederim gibi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Hayırlı akşamlar canlar.
Bugün baya yoruldum. sabah kontrole git gel sonra komşuya bebek görmeye gittik.
şimdi uzandım.
maşallah bebeğim 2.900 görünüyor haftasıyla tam uyumlu.
haftaya 9 mayıs kontrol günüm. 10 gün sonra. bakalım nasıl geçecek zaman.
kızlar rahat olun inşaallah korkmayın çatı muayenesinden . 3 kg bebek çıkacak ordan 2 minik parmaktan korkulurmu

Kesinlikle nefes ile halledilecek kolaylikta, ben beceremiyorum ama deniyorum tabi:)
K

Benim ilk doğumda makat gelişti canım 35. Haftadan sonra yer daraldığı için dönemez dediler sezeryan tarihi almaya gittiğimde acil sezeryana aldılar benim aceleci kızım doğum kanalına tek ayağını sokmuş internette sancı anında bile dönebileceğini gösteren bı sürü makale video var ama bizim doktorlar riske atmiyorlar hangisi doğru bilmiyorum hiç
Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

Yerim o ayağı ben Bizde sezeryan konuşmuştuk başka nedenlerden dolayı doktor zaten makat gelişli normal doğum olmaz dedi... Amin canım cümlemiz inşallah

benim de bebeğim ters şimdilik. Dönecek mi çok merak ediyorum ama sezaryen fikrine de kendimi hazırladım artık. son 2 veya 3 hafta benimde... Ay sağlıkla gelsinler yeter. çok heyecanlanmaya başladım ben. Bebeğimi ilk gördüğümde nasıl bir tepki vereceğim, neler hissedeceğim çok merak ediyorum.

Ay çok güzel bişey oluyorlar ilk çıktıklarında anlatılmaz yaşanır bı yağla kaplı geliyorlar bebisler ameliyat hanedeki hemşireler ebeler yüzlerine surmuslerdi yaşlanma karşıtı Krem diye şok olmuştum bu sefer bende sürdürecem

Bende o siteye baktım emin olamadığım için sorayım dedim neyse canım sen bak memnun kalırsan bende oradan istetirim..isimde yazdırdınmı
Canım eşim getirdi şimdi biraz vasat görüntüsü ,yazıları falan evet isim yazdırdık Yiğit Göktuğ olacak inş ismi minnoşumun

Merhaba kızlar biir sorum olacaktı çaatı muayenesinden sonra kan gelmesi normal mı
evet normal. çatİ muayenesimi yoksa uyarımı yapıldı ?
Selam kızlar bi selam vereyim dedim Nisan annesiyim derken 2 mayısa gün aldık inşallah geliyor 2. Evladım hepinize hayırlı doğumlar inşallah.

ve aleyküm selam canım. maşallah Size gününüz belli. sağ salim kucağına alırsın inşallah. Allah kolaylıklar versin sonrası içinde.

Canım doktorum bu saatten sonra dönebilir ama senin için zor olur dedi,gayet hissedersin dedi.... Aynen sağlıkla gelsinlerde inşallah bende çok heyecanlanıyorum düşündükçe uykularım kaçıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…