• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım yalnız bunu sancı gelmeden kullanmak işe yaramıyormuş sancı gelince suya atmak gerekiyormuş. Aklında olsun. Birkaç yerde okudum burada.

İnternette de satılıyor baktım da.
Sancı hiç gelmezse napcaz, zaten doktor acilman 40 dolana kadar olmazsa suni sanciyla en son müdahale ederiz dedi. Yarında gitcem doktora inş biraz açılma başlamıştır kızlar🙏
Dediğin gibi yaparım canim

İnternette de satılıyor baktım da.
Sancı hiç gelmezse napcaz, zaten doktor acilman 40 dolana kadar olmazsa suni sanciyla en son müdahale ederiz dedi. Yarında gitcem doktora inş biraz açılma başlamıştır kızlar🙏
Dediğin gibi yaparım canim
Bir araştır istersen canım açılma olmuşsa 1 cm bile hemen otu suya koyabilirsin. Birkaç duası da var sanırım suya koyunca onlar da okunuyor. Doğum bitince otun hemen sudan çıkarılması gerekiyor ot toplandıkça rahim de kendini topluyormuş. Ama açılma veya sancı olmadan sancı gelsin diye yapanlar bir işe yaramadığını yazmış. İnşallah başlar ve suni sancıya gerek kalmaz canım. Güzel haberlerini bekliyorum. 😍

Kizlar iyi geceler 🤗 bugün biz yine bayram hazırlığı yaptık 5 tepsi börek yaptık yorgunluktan ölüyorum resmen ama çok şükür ❤️ telaseden bayrama hazırlık yapamayız diye böyle oldu inşallah Allah'ım ağız tadıyla ikram etmek nasip olur 😊

Hayırlı pazarlar

işte bende o günleri özlediğim için Rabbimden istedim 3.bebeğimi... bana görede acısı olmasına ragmen çok güzel anlar. maşallah Size annesi.
ben bahsetmiştim kızımdeğişti çok yoruyor beni diye. .sanki daha iyiyiz Son günlerde. baya düzelme oldu. korkuyor herşeyden , ara ara bunu dile getiriyor . dua bekliyorum senden.

yaaa birde ben çok seviniyordum bebeğim aşağıda kolay olur doğumum diye..ama Son kaç gündür bildiğin yukarı çıktı 🤐
ama ne yukarı az daha çıksa kaburgamın iki arasına girecek 😏
ey güzel Rabbim en hayırlısını nasip et.

Bugün kv kahvaltıya gittik.
bahçe katında evleri. harika bir hava vardı
sonra bana dedi ,çok dua ediyorum bu kez sağlıkla kolaylıkla kucağınaa alasın diye.
inanıyorum kolay olacak dedi..beni çok rahatlattı sağolsun.
sonra pazara gittik bişeyler aldık , iyi geçti günüm. bakalım bizi neler bekliyor. can sağlığı ile inşallah.
Aynı şey benimde başıma geldi. 35. Haftada başı kanala giren çocuk 37 de yukarı çıkmış. Şimdi 39+4 bekliyoruz kanala girsin diye😥

karapisso karapisso R rkndmt Hifaa Hifaa selam kızlar bugün çok güzel bir hava vardı gerçekten sabahtan çok ağırlaşmıştım ama sonra kendime geldim dışarı çıktım. Son günler git gide daha da ağırlaşıyorum. Benim karnım hiç aşağı inmedi. Hala yukarıda. Kilosu da fazla görünüyor bakalım ne olacak. Çatı muayenesinden çekiniyorum biraz ama mecbur yaptırıcam. Bu arada meryem ana otu diye bir ot varmış sancınız başlayınca uygun bir kasede sıcak suya atıp suya birkaç dua okunuyor ot açılmaya başlıyor. Açıldıkça rahim de kolay açılıyormuş. Bu taraflarda sordum birkaç yere bulamadım. Araştırıcam sizin de aklınızda olsun kızlar. Çok duydum bu otu kullananları. Eğer normal olursa sancı başlar başlamaz kayınvalideme yaptırıcam.😀

bende 4 tane var #meryemanaeliotu#
sancın açılman başlayınca yaz hemen senin için dualarını okuyup suya koyarım kuzum 🤗😍😘
arkadaşım Mekke'den getirdi bana sağolsun. .onunda hala bebeği olmadı , inşallah sağlıkla oda anneliği tadar.

kızlar bende var o ottan. ölmezsem :KK66:
buralardaysam sizin için okuyarak koyarım suya. bendekiler büyük maşallah.
A asitane161719 oooo demek yukardaydı kafasını kanala ittirirkende. bak umutlandım şimdi 🤗
30 nisanda kontrolum ama planlar programlar karıştı birbirine. ya akşam ya gece illa gideceğim kısmet olursa.
R rkndmt canım benim , Doktorum 40. haftada hala doğum başlamamışsa uyarıda bulunuyor rahme. O zamandan sonraki en geç 3 gün içinde doğum başlıyor . biz 42.haftaya kadar bekleyeceğiz diye duruma göre yapılacak inşallah, sıyırma işlemide deniyor. .kızımda uyguladılar 3 gün sonra oldu doğumum. sende hazırlıklı ol danış doktoruna belki yarın uygular ? Çatı muayenesinden biraz daha derin birşey.

Aynı şey benimde başıma geldi. 35. Haftada başı kanala giren çocuk 37 de yukarı çıkmış. Şimdi 39+4 bekliyoruz kanala girsin diye😥

Can sağlığı ile gelirler inşallah.
her kontrolde belki bişey der tarih ile ilgili diyorum. kısmetimizde ne var bakalım.

bende 4 tane var #meryemanaeliotu#
sancın açılman başlayınca yaz hemen senin için dualarını okuyup suya koyarım kuzum 🤗😍😘
arkadaşım Mekke'den getirdi bana sağolsun. .onunda hala bebeği olmadı , inşallah sağlıkla oda anneliği tadar.
İyi geceler bende de var o ottan.
Tam olarak nasıl kullanıyoruz
Hangi duaları okuyoruz bana da yazsanız

Teşekkürler kızlar cvplarınız için..bugün yine kontrolüm var bakalım ne diycek doktor..rkndmt canım gelişme geriliğine çare yokmuş anne karnında..eğer haftaları iyiyse doğum yaptırıyor dışarda anne sütü alsın gelişsin diye

O kadar dikkat edip bakım yaptığım halde karnım çatlamaya başlamış minik minik🙁 durdu durdu son haftalarda patladı🤷🏼‍♀️ Siz de nasıl durumlar çatlak oldu mu?

kızlar bende var o ottan. ölmezsem :KK66:
buralardaysam sizin için okuyarak koyarım suya. bendekiler büyük maşallah.
A asitane161719 oooo demek yukardaydı kafasını kanala ittirirkende. bak umutlandım şimdi 🤗
30 nisanda kontrolum ama planlar programlar karıştı birbirine. ya akşam ya gece illa gideceğim kısmet olursa.
R rkndmt canım benim , Doktorum 40. haftada hala doğum başlamamışsa uyarıda bulunuyor rahme. O zamandan sonraki en geç 3 gün içinde doğum başlıyor . biz 42.haftaya kadar bekleyeceğiz diye duruma göre yapılacak inşallah, sıyırma işlemide deniyor. .kızımda uyguladılar 3 gün sonra oldu doğumum. sende hazırlıklı ol danış doktoruna belki yarın uygular ? Çatı muayenesinden biraz daha derin birşey.

Evet canım doktorda böyle biseylerden bahsetti,rahim ağzı açılsın diye diye yapacakmış biseyler, Allahım inş gerek kalmamıştır, rahim ağzı kontrolunde bile içimtuhaf oluyo, o masaya yatmak can sıkıcı , acimadığını bilip yinede korkmak:) doktorum normal yaparsın herşeye değer, vs diye sürekli yureklendirmeseydi güven vermeseydi sezeryan kafasindaydim, gebelik öncesi rutin muayenelerde bile Allahım Allahım yardım et diye elim ayağım titrerdi, sonra da bunun için mi bağırıyorsun diye kendime kızardim:) gerçi iğne olurken ağlayan insanım ben. Birazcık metanet sabır olsa çok iyi olcak:)
Meryem Ana oyununda inş yapicam manevi bir güven oluşturur psikolojik de iyi gelir hem🙏

Evet canım doktorda böyle biseylerden bahsetti,rahim ağzı açılsın diye diye yapacakmış biseyler, Allahım inş gerek kalmamıştır, rahim ağzı kontrolunde bile içimtuhaf oluyo, o masaya yatmak can sıkıcı , acimadığını bilip yinede korkmak:) doktorum normal yaparsın herşeye değer, vs diye sürekli yureklendirmeseydi güven vermeseydi sezeryan kafasindaydim, gebelik öncesi rutin muayenelerde bile Allahım Allahım yardım et diye elim ayağım titrerdi, sonra da bunun için mi bağırıyorsun diye kendime kızardim:) gerçi iğne olurken ağlayan insanım ben. Birazcık metanet sabır olsa çok iyi olcak:)
Meryem Ana oyununda inş yapicam manevi bir güven oluşturur psikolojik de iyi gelir hem🙏
hadi bakalım inşallah gerek kalmaz kalsa bile emin ol derin derin nefes alınca hissetmezsin bile 🤗

O kadar dikkat edip bakım yaptığım halde karnım çatlamaya başlamış minik minik🙁 durdu durdu son haftalarda patladı🤷🏼‍♀️ Siz de nasıl durumlar çatlak oldu mu?

Bendede bu hafta oldu karnımın altında kasiklarimda olmuş. Başka yerde varsa da dikkat edemedim, dikkat etmesen daha çok catlardi öyle düşün, benim arkadaş hiç krem falan sürmedi göğüsleri bile çatladi, ben karnıma ve goguslerime hep sürdüm kremi, kasık bolgem pek aklıma gelmemişti, oralarda çatlama olmuş, sağlık olsun:)

Bendede bu hafta oldu karnımın altında kasiklarimda olmuş. Başka yerde varsa da dikkat edemedim, dikkat etmesen daha çok catlardi öyle düşün, benim arkadaş hiç krem falan sürmedi göğüsleri bile çatladi, ben karnıma ve goguslerime hep sürdüm kremi, kasık bolgem pek aklıma gelmemişti, oralarda çatlama olmuş, sağlık olsun:)

Benim üst taraflarda olmuş annemde krem falan sürmediği halde bir tane bile yok bir de genetik derler. Neyse inşallah yayılıp dağılmaz . Miniklerimizin izleri napalım 🤷🏼‍♀️ Sağlıklı sıhhatli doğsunlar da önemli olan o çekeriz🙂

Back