O kadar dikkat edip bakım yaptığım halde karnım çatlamaya başlamış minik minik durdu durdu son haftalarda patladı Siz de nasıl durumlar çatlak oldu mu?
Benim de geçen hafta ilk defa göbek deliğimin etrafı çatladı seviniyordum çatlağım olmadı diye ama görünce çok moralim bozuldu. Korkuyorum artacak diye. Sürekli nemlendirmeye çalışıyorum badem yağı, bebe yağı, hindistancevizi yağı, çatlak kremi Allah ne verdiyse sürüyorum.

R rkndmt ben canı çok tatlı biri değilimdir ama o muayene beni de çok geriyor her seferinde. Gerçi doktorumun eli çok hafif ne kadar gerilsem de muayene sırasında sıkıntı yaşamıyorum ama birkaç yerde çatı muayenesinin ağrılı olduğuyla ilgili yorumlar okudum korkuttu beni. Bir de elle oluyormuş o kısım daha da fena.

Çatı muayenesi kolay normal rutin yapılanlar gibi olcuyo o kısım rahat, rahim ağzındaki açılmaya bakiyo ya insanın içi tuhaf oluyo,aslında ağrı falan yok, agriyo diyenler abartiyo bence, sadece tuhaf bir his oluyo ben birde dediğim gibi en ufak şeye ağlayan biriyim ondan sıkıntı yapıyorum. Yengemde oluyodu bu muayeneyi normal sakin duruyordu bende oluyodum yanında, çok rahatti. İnsana göre degisiyo iste
Ha birde yok elini sokuyo yok kolunu sokuyo diyenleri bile duydum iki parmağıyla bakiyo doktor, el kol nedir ya, yok bacak daha neler. Bir arkadaşım bana bunu anlattı 3 ay önce elini tamamen soktu falan, ya diyorum el nasıl olsun mantigim almadi. Birde insanı korkutuyolar herkesin acı eşiği ve bünyesi farklı,abartilara kulak kapamak lazım canım. El falan sokmuyo yani

Son düzenleme:
Ben düşündüm cnm ama yolda erir mi bozuk çıkar mı diye tereddüt ettim o yüzden evime yakın bir pastaneye sipariş verdim, en azından muhatap bulurum sonuçta her an doğum olabilir, ama nette daha uygun fiyatlı oluyor tabi ben tekli madlenlerden aldım 75 tanesi 80 küsür liraya denk geliyor

Ben hacı Şerif’ten sipariş verdim kendi sitesi de var fiyatları da fena değil bugün gelmiş eşim almış kargoyu akşam bakıcam bakalım nasıl
Bende o siteye baktım emin olamadığım için sorayım dedim neyse canım sen bak memnun kalırsan bende oradan istetirim..isimde yazdırdınmı

Benim maalesef uğraşacak kimsem yok o yüzden anca böyle hazır bulup alayım ben doğuma kadar hastanedeyim çikamıycam..

Bende o siteye baktım emin olamadığım için sorayım dedim neyse canım sen bak memnun kalırsan bende oradan istetirim..isimde yazdırdınmı
Benim arkadaşlarım ordan yaptırdı hacı şeriften, gayet güzel,hem lezzeti güzel hemde paketleri canlı renklerde, ben hastane odası konsept süsleme yaptirmasaydim ordan yaptiracaktim. Eve gelenlere ikram etm k için doğumdan sonra hacı şeriften vericem siparişi yine. Memnun kalırsınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…