günaydın kızlar. bu sabah bi yorgun uyandım midam bulanır sandım ama oyle olmadı bu günlerim rahat günlerim. sadece kokuları çok alıyorum. yarın doktor randevu günüm. sizlerde durumlar nasıl?

Günaydın kızlar. Bende bugün yorgun ,uykusuz ve vucudum ağrıyarak uyandım. Karnım ve kasıklarımda da ağrı vardı. Ve boğazım acıyor

Günaydın kızlar. Bende bugün yorgun ,uykusuz ve vucudum ağrıyarak uyandım. Karnım ve kasıklarımda da ağrı vardı. Ve boğazım acıyor
Günaydın canım çok geçmiş olsun bende çok uykusuz uyandım erken yattığım halde birde iştahsız işe zor geldim

Günaydın canlarım bugün adet günüm yine kan verdim hayırlısıyla bugün farkettiğim bişey var burnum kokuları daha keskin kokmaya başladı hemde yiyecekleri yavaş yavaş tiksinmeye başladı neler oluyor diyorum kendi kendime :)

Günaydın canım çok geçmiş olsun bende çok uykusuz uyandım erken yattığım halde birde iştahsız işe zor geldim
Günaydın canımm. Evet iş bugün bana eziyet geliyor resmen. Mide bulantın mı var ? İştahsızlık şu anda bende de var. Keyfim olmadığı için.

Günaydın kızlar ben de öğleden sonra kontrole gideceğim dualarınızı bekliyorum
Çünkü belirtilerim azalıyor sanki
Günaydın canım, güzel düşün ve bize de doktor da sonra güzel haberlerini ver. :)

Günaydın canımm. Evet iş bugün bana eziyet geliyor resmen. Mide bulantın mı var ? İştahsızlık şu anda bende de var. Keyfim olmadığı için.
Mide bulantım yok canım ama özellikle sabahları herşey kokmaya başladı 2 gündür bir iştahsızlık outor öğlen ve akşam iyi de sabahları böyle

Merhaba kızlar, burayı uzun zamandır takip ediyorum. nasipse ben de mayıs annesi olacağım. Allah hepimize sağlıkla bebeğimize kavuşmamızı nasip etsin.

Merhaba, Hoşgeldin
Amin inşallah o güzel günleri burada hep beraber karşılarız

Mide bulantım yok canım ama özellikle sabahları herşey kokmaya başladı 2 gündür bir iştahsızlık outor öğlen ve akşam iyi de sabahları böyle
Sabahlar çok çok normal canım , bende şükür sabahları bulantı falan olmadı da bugün bir yorgunluk vardı. Havalardan da olabilir. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar ben bulantılarımı ilk kez bu kadar net hissediyorum. Dün afedersiniz bir öğürme gelmisti ama anlikti istahimı pek etkilemedi. Ama bugün sabah esime kahvalti hazirlarken resmen her sey burnuma koktu midem altüst oldu kahvalti bile yapmadim. Günden güne artiyor ve ben biliyorum ki bu daha hicbir sey

Bu daha hiçbir şey :) ben bile korktum canım. Yapacak bir şey yok öğüre öğüre artık geçecek bu aylar. Allah yardımcımı olsun.

Bu daha hiçbir şey :) ben bile korktum canım. Yapacak bir şey yok öğüre öğüre artık geçecek bu aylar. Allah yardımcımı olsun.

Ucunda Allah'ın izniyle buyuk bir armagan var. O tesellimiz de olmasa inan her sey dayanılmaz olurdu. Sabredeceğiz mecbur. Minnaklar iyi olsunlar yeter bize .

Ucunda Allah'ın izniyle buyuk bir armagan var. O tesellimiz de olmasa inan her sey dayanılmaz olurdu. Sabredeceğiz mecbur. Minnaklar iyi olsunlar yeter bize .
İşte annelik bu :) yani o acıları mide bulantılarını bile hissederken aslında kendimizden çok onları düşünüyoruz.
Ya bende aşırı sinir var kızlar sizde de öyle mi ?

benim de erkek çıktı canım ben de erkek hissediyorum ama eşim inatla kız diyor

Günaydın kızlar ben de öğleden sonra kontrole gideceğim dualarınızı bekliyorum
Çünkü belirtilerim azalıyor sanki

canım dua et bol bol olumsuz düşünme bizim de dualarımız seninle haber ver
Merhaba kızlar, burayı uzun zamandır takip ediyorum. nasipse ben de mayıs annesi olacağım. Allah hepimize sağlıkla bebeğimize kavuşmamızı nasip etsin.

hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…