Canım gözünz aydın rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş...darısı başımıza yarabbim amin amin

Hayırlı olsun . Geçmiş olsun.
Bebisin sağlıkla gelmiş ya çok şükür.
Bol bol huzurlu mutlu bol emmeli günler dilerim

Kızlar benim belden başlayıp kalçaya inen agrilarim var.
Hareket ediyorum yürüyorum.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün...
Doğum haberi alınca beni bi heyecan basıyor Rabbim bize de sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

Karnım bayağı gerildi sertleşti doğum belirtisi olabilir mi?
Geçici bişey mi

Ilık duş alıp uzan sol yanına canım, geçiyor mu bak
Birde kaç dakikada bir kasılma oluyor ? Ritmik olması lazım, yani 20 dk bir 30 saniye , 10 dk bir 60 saniye gibi bu şekilde olmalı, hiç durmadan devam etmez, bence en iyi yöntem ılık duş ve solyana yatmak,zaten gerçek bir doğum kasılması yoksa duştan sonra geciyo. Bende çok yaşıyorum ama artık anlıyorum ne olduğunu, belim ağrıyordu bugün uzandım geçti mesela, ritmik değildi mesela.

Tamm canım.
Bı takip edeyim.
Duş alayım.
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.

KEVOK gözün gönlün aydın olsun.
Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür nasip etsin Ömer bebeğimize.
Sende sağlıkla kucağına aldın şükürler olsun Rabbimize, darısı bekleyen gebişlere olsun.
Bol sütlü günler geceler diliyorum. çabucak şifa versin Rabbim.

amanın şimdi çok çalışıyor diyosun sonra nolacak, böyle yoğun olmaz inşallah en çok eşine ihtiyacın olacak.

Uyku hali var uyu dinlen annesi sen uyudukça bebişin büyür gelişir inşallah , demek vucudunun ihtiyacı var.

gittim kız hiçbişey bulamadım istediğim gibi.
dış kapı için pembe Mor iki süs aldım bakalım nasıl olacak. geçici bişeyler, başka bişey bulamadım.

İnşallah canım mecbur yanımda olacak o zamanlar. Uyumaya çalışıyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…