• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı sabahlar canlar..hayırla sağlık mutlulukla,zamanı dolanların anne olmasıyla zamanı dolmayanların sağlıkla geçireceği bir hafta olsun inş inş aminnn..bu arada benim kasılmalar hala var..çok şükür şunun şurasında 37 ye ne kaldı 😄

amin ne güzel dua ettin amin 🤗

geçen bir arkadaş bana diyorki, bak çıkınca yorgunluk daha çok artıyor ne diye gelsin hemen istiyorsun 😂😂😂

karnında daha rahat keyfini çıkart diyor bana 😅
valla doğru diyor. O nedenle dursunlar sağlıkla 💪

amin ne güzel dua ettin amin 🤗

geçen bir arkadaş bana diyorki, bak çıkınca yorgunluk daha çok artıyor ne diye gelsin hemen istiyorsun 😂😂😂

karnında daha rahat keyfini çıkart diyor bana 😅
valla doğru diyor. O nedenle dursunlar sağlıkla 💪
Ben de bir yandan sabırsızlanıyorum onu görmek için.Nasıl bir bebek, eli, yüzü, gözü filan çok merak ediyorum kucağıma almak istiyorum Bir yandan da son özgür günlerimin tadını çıkarayım diyorum hazır iyiyken. Benim daha var gerçi zamanında sağlıkla gelsinler inşallah.

Kizlar günaydın hastaneden geliyorum ooğluşumun gelişimi güzelmiş sıkıntı yok dedi doktorum 43 cm felan olmuş 2270 gram olmuş çok şükür ❤️ bide bu nst sonucunu nasıl anlıyoruz doktorum bişey diyemedi başı çok kalabalıktı da sancı çıktı mı nasıl anlarim

hayırlı sabahlar tatlım.
Allah daha iyi etsin canım benim.
Ben dün çok yoruldum gece zor uyudum .
Sol kasık ayak ağrısından.
hamladım evdeyim sürekli yürüyüş lazım onu anladım.
bugün alışverişe çıkacağım bakalım neler bulacağım toptan perakende satış yapan yerler var. çok çeşitler var kızımın adı belli değil ama aşağı yukarı bi fikrim olur neler yaptıracağıma dair . netten baktım ama gidip görmek istedim.
İnş aradığın parçaları bulursun, gerçi mevlüd için diyosun hemen mi yapicaksin mevludu
Benimde dün akşam çok ilginç şekilde midenin olduğu yer boşaldı, orası taş gibiydi elimle bastırınca cukurlasti, gobegim biraz aşağı düşmüş gibi, eşim de aşağı inmiş dedi,oda şaşırdı. Mide hizasında boşluk olan varmı benim gibi:) hamilelik öncesinde içeri itince gider ya ayn n öyle orda bir esneme var

En iyisi rahat olmak. ilk bebeği olanlara bakınca ilk tecrübesiz doğumumu görüyorum.
zamana karsıydım gelsin gelsin diye. hoş bundada gelsin istiyorum ama doğuma karşı saygım var. 2.doğumumda hiç müdehale etmedik kendi istediği zaman geldi. 41. haftada. bakalım bizimkiler kaçıncı haftada gelecek. havalar çok güzel gezin tozun ne bileyim bebeksiz hayatın tadını çıkartın 😂😂😂
biz bişey anlamıyoruz gittiğimizden gezdiğimizden 😂

Bende hemen gelsin istemiyorum:) 40 i beklesin falan ne bileyim böyle bir tuhaf haldeyim:)

Kızlar hayırlı geceler
Benim iki gündür baya yoğun geçiyor. iki gün eşim evde olacak gene yoğun olurum.
nisan annesi çok arkadaşlarım var.
okuldan memleketten sırasıyla 5 doğum haberi aldım hepsi erkek 1 tanesi kız .
A asitane161719 senle birlikte doğum yapan arkadaşlarım 5 tane 😘
maşallah hepsi sağlıklı şükürler olsun.

Bende 36.haftamı doldurdum
çanatamı hazırlayayım dursun bi köşede.
30 nisan gelsin istiyorum hemen.
şükürler olsun bu günümüze.

Sizler nasılsınız ?
ne var ne yok.
benim kasılmalar bitti :KK70:
rahatım şükür :KK70:

leylunehar leylunehar nasılsın tatlım ?
kız sizin orda kar vardı bu sabah. orda olmayı diledim yengem Video yollamış içim eridi.
İyiyim canım çok teşekkürler.Evet dün epeyyce bi kar yağdı.Eridi ama hava soğuk biraz.Bende evde dinleniyorum çekmece içlerini yapmaya çalışıyorum.Hafta sonu kadın gelecek.Haftaya da doğum haftası inşallah💙💙Son hazırlıklar..Heyecan dorukta.Ayy haftaya diyince daha bi heyecanlı olduu😱😱

İyiyim canım çok teşekkürler.Evet dün epeyyce bi kar yağdı.Eridi ama hava soğuk biraz.Bende evde dinleniyorum çekmece içlerini yapmaya çalışıyorum.Hafta sonu kadın gelecek.Haftaya da doğum haftası inşallah💙💙Son hazırlıklar..Heyecan dorukta.Ayy haftaya diyince daha bi heyecanlı olduu😱😱
Ay maşallah ne kadar az kalmış bana daha çok varmış gibi daha tarih belli olmayinca 😅

Geçiş dönemi biraz böyle farklı geçiyor.
sizin kalabalık bişey anlamazsınız herkes dağılır sonra yavaş yavaş rutine biner.

geçen hata perşembe gittim, minik minik kız teyzesi. herşey yolunda plasenta yaşlanmaya başlamış Kilo alamayabilir dedi . NO problem dedik... kızımı kucaklayacağım güne bir gün daha yaklaştım. Doktorum çok güzel konuştu. é herkes sıra sıra alıyor kucağına bize zaman daralıyor çok heyecanlıyım, merakla bekliyorum nasıl olacak bu kez diye.
gece gündüz dua ediyorum sağlıkla gelsin diye, gerisi geçiyo zamanla unutuluyor.
bu arada eşim sürekli. mesai yaptı Son 2 ayda hep evde çocuklarla kaldım.
şimdi 2 hafta üst üste tatiller geldi. güzel oldu benim için.

Bugün kızıma bebek mevlüdü için şeker süs kapı süsü Vs almaya gidecek niyet ettim..
inşallah güzel şeyler bulurum.

bu arada madem evde birileri var beslenme konusunda ihmal etme kendini 🤗😘

Benim kızım da minik geldi teyzesi ama toparliyoruz inşallah. İlk iki üç gün çok uyuduğu için emzirmek sorun oldu ama şimdi aştık gibi inşallah az kaldı. 😊💕 Herkesin hislerini çok iyi anlıyorum aslında son günler benim de hep dua ile heyecanla merakla geçti. Kontroller sıklaştıkça duaya da hız verdim. Hele o sesini duyduğum ve bana gösterdikleri an nasıl şükrettim kimseler bilemez. Rabbim herkese yaşatsın o hissi o anı.

Ev kalabalıkken aksine beslenmeme hiç dikkat edemiyorum mutfağa gidesim olmuyor ama bu hafta sonu ev boşalacak inşallah. Bir an önce kendi düzenime geçmek istedim. Hasta gibi hissediyorum kendimi etraf bu kadar kalabalıkken. Çocuklarıma sessiz sakin ve huzurlu bir ortam oluşturmam lazım.

İnşallah gönlüne göre süsleme malzemeleri bulursun canım güzel heyecanlar bunlar. Ağız tadıyla yaşatsın Rabbim hayallerimizi.

İnş aradığın parçaları bulursun, gerçi mevlüd için diyosun hemen mi yapicaksin mevludu
Benimde dün akşam çok ilginç şekilde midenin olduğu yer boşaldı, orası taş gibiydi elimle bastırınca cukurlasti, gobegim biraz aşağı düşmüş gibi, eşim de aşağı inmiş dedi,oda şaşırdı. Mide hizasında boşluk olan varmı benim gibi:) hamilelik öncesinde içeri itince gider ya ayn n öyle orda bir esneme var
evetlt ben varim. Ama uzun suredir boyle. Asagi kanala yerlesiyor canim senin ki. :)

R rkndmt benim kız hep aşağıda konakladığı için midemde sıfır şişlik baskı . hep aşağıda bakalım Son haftalrımda nasıl olacak
mevlid bebek şekeri kapı süsü hepsini gitmişken hallederim diye düşünüyorum canım .

A asitane161719 çok haklısın en kisa zamanda kendi düzenine geçersin inşallah .

Hifaa Hifaa gözün aydın canım benim.
net sonucu sorunlu olsaydı kalp atımı sende sancı Vs doktor muhakkak bir tavsiyede tedavide bulunurdu. demek herşey yolunda ve pek yorum yapmamış. maşallah Size .

leylunehar leylunehar evet senin heyecan dorukta , ay sizlere sıra geldikçe benim zmanaımm yaklaşıyor 😌😌😌

Nilayyy Nilayyy bende çok merak ediyorum kime benzeyecek diye bizde iki büyük var ikiside çok farklı. biri baba tarafı biri tıpkı anne tarafı. gerçi ikisini ikiz gibi benzetende var ama ;)
sağ salim gelsinler inşallah.

gez toz eşinle yemeklere git ne bileyim ya . sonrası çok güzel duygu dolu ama sorumluluk alıyor insan. Ha tek bebekle tatil herşey daha kolay . birde mevsim harika. az ele ayağa geldimi gene özgür olursun. Allah korusun sağlıklı olduktan sonra herşey kolaylaşıyor insana .

Benim kızım da minik geldi teyzesi ama toparliyoruz inşallah. İlk iki üç gün çok uyuduğu için emzirmek sorun oldu ama şimdi aştık gibi inşallah az kaldı. 😊💕 Herkesin hislerini çok iyi anlıyorum aslında son günler benim de hep dua ile heyecanla merakla geçti. Kontroller sıklaştıkça duaya da hız verdim. Hele o sesini duyduğum ve bana gösterdikleri an nasıl şükrettim kimseler bilemez. Rabbim herkese yaşatsın o hissi o anı.

Ev kalabalıkken aksine beslenmeme hiç dikkat edemiyorum mutfağa gidesim olmuyor ama bu hafta sonu ev boşalacak inşallah. Bir an önce kendi düzenime geçmek istedim. Hasta gibi hissediyorum kendimi etraf bu kadar kalabalıkken. Çocuklarıma sessiz sakin ve huzurlu bir ortam oluşturmam lazım.

İnşallah gönlüne göre süsleme malzemeleri bulursun canım güzel heyecanlar bunlar. Ağız tadıyla yaşatsın Rabbim hayallerimizi.
Ev kalabalikken o düzen oturmaz canım insan lohusalığını bile anlamıyor en güzeli bebekle başbaşa kalıp düzenini oturtmak ❤️ Allah'ım gönlüne göre versin inşallah abisi kardeşine çabuk alışır minik kızımız da çok çabuk toparlanır inşallah kaynaşır giderler abi kız 😍
R rkndmt benim kız hep aşağıda konakladığı için midemde sıfır şişlik baskı . hep aşağıda bakalım Son haftalrımda nasıl olacak
mevlid bebek şekeri kapı süsü hepsini gitmişken hallederim diye düşünüyorum canım .

A asitane161719 çok haklısın en kisa zamanda kendi düzenine geçersin inşallah .

Hifaa Hifaa gözün aydın canım benim.
net sonucu sorunlu olsaydı kalp atımı sende sancı Vs doktor muhakkak bir tavsiyede tedavide bulunurdu. demek herşey yolunda ve pek yorum yapmamış. maşallah Size .

leylunehar leylunehar evet senin heyecan dorukta , ay sizlere sıra geldikçe benim zmanaımm yaklaşıyor 😌😌😌

Nilayyy Nilayyy bende çok merak ediyorum kime benzeyecek diye bizde iki büyük var ikiside çok farklı. biri baba tarafı biri tıpkı anne tarafı. gerçi ikisini ikiz gibi benzetende var ama :KK66:
sağ salim gelsinler inşallah.

gez toz eşinle yemeklere git ne bileyim ya . sonrası çok güzel duygu dolu ama sorumluluk alıyor insan. Ha tek bebekle tatil herşey daha kolay . birde mevsim harika. az ele ayağa geldimi gene özgür olursun. Allah korusun sağlıklı olduktan sonra herşey kolaylaşıyor insana .
Allah'ım gönlüne göre süsler nasip etsin canım ❤️ evet sorun da söylerdi çok şükür sağlıklı bebeğim 🤗 Allah'ım en sağlıklı şekilde dogmalarini nasip etsin inşallah 🤗

Ev kalabalikken o düzen oturmaz canım insan lohusalığını bile anlamıyor en güzeli bebekle başbaşa kalıp düzenini oturtmak ❤ Allah'ım gönlüne göre versin inşallah abisi kardeşine çabuk alışır minik kızımız da çok çabuk toparlanır inşallah kaynaşır giderler abi kız 😍

Allah'ım gönlüne göre süsler nasip etsin canım ❤ evet sorun da söylerdi çok şükür sağlıklı bebeğim 🤗 Allah'ım en sağlıklı şekilde dogmalarini nasip etsin inşallah 🤗
Kesinlikle canım. Kafamı toparlayamıyorum her yerden bir ses geliyor sanki. İnşallah yalnız kalınca her şey daha iyi olacak bizim için. 💕

Kızlar selamlar son dönemde hiç giremedim aile içinde koşuşturmacalar vardı hep...
Ben de zaman yaklaştıkça doğumu merak etmeye başladım, hem sezeryanden hem normalden korkuyorum ama normal doğum yapabilmeyi istiyorum ... bakalım nasıl olacak. Benim kontrolüm cuma , umarım kızım büyümüştür ve artık baş aşağı dönmüştür. Gitgide merak etmeye başladım, sanki artık gelsin istiyorum. Ama daha hazır da değilim ne lohusa geceliğim tam ne bebek yatağım pusetim var...hayırlısı :eek:

Kızlar selamlar son dönemde hiç giremedim aile içinde koşuşturmacalar vardı hep...
Ben de zaman yaklaştıkça doğumu merak etmeye başladım, hem sezeryanden hem normalden korkuyorum ama normal doğum yapabilmeyi istiyorum ... bakalım nasıl olacak. Benim kontrolüm cuma , umarım kızım büyümüştür ve artık baş aşağı dönmüştür. Gitgide merak etmeye başladım, sanki artık gelsin istiyorum. Ama daha hazır da değilim ne lohusa geceliğim tam ne bebek yatağım pusetim var...hayırlısı :eek:
Allah'ım inşallah herşeyi gönlüne göre versin canım az kaldı artık başlarsınız annesi hazırlıklara en olmadı sen hastaneye giderken diğerleri alır eksikleri 😅 annem beni öyle teselli ediyor bende sana soyleyim dedim 😅😅😅

Back