Aaa gözün aydın olsun canım benim sağlıcakla büyüt bebişini hadi bakalım darısı başımıza

Hayırlı olsun canım gözün aydın Darısı başımıza inşallah

Kızlar 33+2 de bebeğimde karın çevresi geriliği var diye perinatolojiye yolladı doktor. Orada ultrasonda bebeğim 2028 gr çıktı. Karın çevresi de 2 hafta geri. Netten baktığımda kilosu normal görünüyor. Çok mu zayıf sizce

Canım gözün aydın sağlığınız nasıl hamd olsun bu kadar haber aldık senden darısı başımıza

Canım benim bebeğim de o kadar kilosu geçen hafta kontrole gittim çok kafana takma ölçümler %100 değil düzelir daha

Ay canım şimdi girdim sana yazacaktım, mesajını görünce çok sevindim ksvustun yavruna ne kadar güzel Allah'ım :) çok mutlu oldum gözün aydın canim

Bende herşeyi göz önüne çıkardım, nolur nolmaz diye ,duş aldim, uzandım tekrar çünkü belimde ağrıyor arada, beklemedeyim canım :)

İsmi ne oldu canım prensesimizin tabi ki de tarifsiz duygu ay beni de heyecan aldı şimdi az kaldı demek ki

Bende hislerimi anlatamadım, çok farklı. karmaşık duygular güzel tuhaf ağrı sızı mutluluk huzur kaygı hepsi bir arada oluyor.
prenses uyur galiba ilk zamanlar ☺

İsmi ne oldu canım prensesimizin tabi ki de tarifsiz duygu ay beni de heyecan aldı şimdi az kaldı demek ki

evet ya. baksana zaman daralıyor. bugun oğlumun yılsonu merasimİ ile ilgili toplantı oldu. doğum haftamda olacak. ve az kaldı merasime. derken bi tuhaf hissettim kendimi. az kalmış ya dedim. sanki geçmeyecekti aylar ama benim bugün 35+1 kızım bakalım ne zaman gelecek. umarım sağlıkla kızlar doğurdum derim bende....

Gözün aydın canım hayırla sağlıkla büyüt inş...darısı hepimizin başına aminnn

Canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Doğumlar başladı. Aylardır beklediğimiz günlere geldik. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah..

Benim son 4 haftam 38+ da alacaklar geri sayım resmen sağlıkla sıhhatle gelirler inşallah

Benim son 4 haftam 38+ da alacaklar geri sayım resmen sağlıkla sıhhatle gelirler inşallah
hepimiz için hayırlısı olsun. inşallah o güzel müjdeli günler mübarek günler ile birlikte gelecek. baksana ramazana ne kaldı. bu perşembe Regaip kandili. mübarek kadir gecesi hepimiz kucaklamış olacağız bebişlerimizi. inşallahu teâlâ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…