Bu aradakarapisso o kramplardan illallah etmiş durumdayım hayatımda hiç kramp yaşamamıştım ta şu zamana kadar . Ama her gece aynı bacağıma kramp giriyor . Magnezyum almayı unutuyorum bazen de üşeniyorum bugün aldım valla. Zaten uyuyamıyorum , bide kramp ekleniyor çok fena gerçekten :/
Günaydın kızlar. Mutlu huzurlu pazarlar diliyorum ❤
olmaz inşallah oda neden eksik kalsınTeşekkür ederim canım inşallah çok güzel haberler vermek nasip olur hayırlı bir zamanda
Kramplardan söz etmişsiniz. İlk gebeliğimde yaşamıştım birkaç kez @Nilayyy ın bahsettiği gibi birden baldirima giriyordu ve kilitliyordu beni. Çok sevimsiz bir ağrı gerçekten. Bu gebeliğimde çok şükür yaşamadım. Tabi belli olmaz belki de yaşarım gider ayak
Amin canım bende var maalesefçözüm bulamadim hala
Bende çok şükür kramp yok ama karın kasik vs ağrılarım olduğu için mg kullanıyorum bende. Tadından nefret ediyorum! Çok ekşiBu aradakarapisso o kramplardan illallah etmiş durumdayım hayatımda hiç kramp yaşamamıştım ta şu zamana kadar . Ama her gece aynı bacağıma kramp giriyor . Magnezyum almayı unutuyorum bazen de üşeniyorum bugün aldım valla. Zaten uyuyamıyorum , bide kramp ekleniyor çok fena gerçekten :/
Gözün aydın canım. Ömrü uzun bereketli, yolu aydınlık, akli çok ve hayırlı evlat olsun inşallah. Fiziksel ve zihinsel bir problemi yokmuş maşallah. Hemencik büyür o, hiç darlanmaHerkese merhaba. Grupta aylarca çok zaman geçirdik. Sonunda doğurdum diye yazmak nasip oldu. Ben oğluma kavuştum. Erken doğum oldu doğum raporumda 34+3 görünüyor sata göre 35. Sebebiyse gebelik zehirlenmesi geçirdim hellp sendromu dediler en ağır tabloymuş. Şiddetli mide ve sırt ağrısı ile başladı dayanılmaz ağrılara döndü. Değerlerim iki saat içinde tavan yaptı ve iki saatin sonunda zorunlu sezeryan yaptılar genel anestezi ile. Tek tedavisi doğummuş çünkü. Kan sulandırıcı kullandığım içinde spinal yapılamadı. zor günler atlattık. Yoğun bakımda kaldı 7 gün . Şimdi çok iyiyiz. Doğum yapan var mı bilmiyorum varsa tebrik ediyorum. Diğer arkadaşlarada sağlıklı sıhhatli zamanında doğumlar diliyorum evladından ayrı kalmak çok zor ama Herşey onların sağlıkları için. Şuan tek sıkıntımız yoğun bakımda biberonla besledikleri için benim mememi tutmayı bilmiyor mecbur sağıp vermek zorunda kalıyorum inşallah aşarız ve emer bu konuda tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum.
Hayırlı geceler kızlar güzel rahat huzurlu uykular ❤
Aminn canım benim çok doğru söylüyorsun..Günaydın bu arada herkese hayırlı pazarlaré çok haklısın yaşadıkların etken tabi düşünmené , geçti gitti şükürler olsun. bundan sonra bekliyoruz güzel sağlıklı haberlerini. seviyoruz seni
meşguliyet ruhumuza çok iyi geliyor. bende huzurlu oluyorum. evde sürekli oturmak bana göre değil. hep bir programın içinde olurum. Allahu teâlâ bir işten yorulunca diğerine geç diyor. demekki ruh buna muhtaç . Allah sağ salim hayallerimize kavuşmayı nasip etsin kuzum.
ilaçlar beni kabızlık konusunda yoruyor. yoksa faydasını gördüm. kalktım ayağı. rengim düzeldi. daha iyi oluruz inşallah.
kızlar kramp yaşayan varmı?
dün gece iki ilklerimi yaşadım
gece 2 de kalktım tatlı yedim
çok fena kramp girdi sağ ayak bileğiME kalktım yukarı doğru çıktı beni öldürdü resmen.
Aminn canım benim çok doğru söylüyorsun..Günaydın bu arada herkese hayırlı pazarlar
Bende de baldirima giriyor geceleri ciglikla uyanıyorum eşim hemen müdahale ediyor anında geçiyor.
Gün icindede sol kalcama saniyelik girip çıkıyor
Allah analı babalı büyütsün canım. Zor günler atlatmışsınız ama çok şükür geçmiş :) Benim emzirme tecrübem yok ama zamanla aşacağına inanıyorum. Minik bebeğine ve kendine güven yeterki. Mutlu, uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.Teşekkür ederim hepinize
Ağzı o kadar küçük ki memeyi tutamıyor tutuncada iki fırt sonra uyuyor uyandırmaya çalışıyorum memeyi bırakıyor böyle garip bi döngü oluştu. Biberonu kavraması daha kolayına geliyor sıpamın
İyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlar hafta sonu nasıl gidiyor ?
Oy ne güzel canım güzel bir yorgunluk olmuş senin ki Allah'ım sağlıkla kavuştursun inşallahİyi akşamlar canımBen biraz yorgunum ama hastane çantalarımız tam anlamıyla hazır çok şükür.Ayrıca beşik malzemelerini yıkamaya başladım bu hafta sonuna kadar ütüleyip, yastıklarını falan hazırlayıp miniğimin beşiğini hazır etmeyi düşünüyorum.Çok şükür günler güzel geçiyor.Oğlumla saydık bugün.Allah nasip ederse şafak 25
Ağrılı kasilmali oturarak geçiyor benimki, sen nasılsın canimİyi akşamlar kızlar hafta sonu nasıl gidiyor ?
Aminn canım hepimizi inşallahOy ne güzel canım güzel bir yorgunluk olmuş senin ki Allah'ım sağlıkla kavuştursun inşallah ❤❤ benim hastane çantamda bı tek bebek bezimiz eksik herşey hazır inşallah beşik de annemlerin depoda duruyor daha getirmedim ilk fırsatta sıra onda inşallahbende bugün temizlik yaptım çok icime sindi ama oturamiyorum o sorun
Allah kolaylık versin hepimize inşallahAğrılı kasilmali oturarak geçiyor benimki, sen nasılsın canim
ah bende öyleyim canım ne olur ne olmaz diye doktora gitmeden duşa giriyorum hepCanım artık herşeye hazır olucaz, ben36+0 oldum, bundan sonra tetikte olucaz,endişe etme artık kritik zamanları geride biraktik;:)
Bende bende 34 den beri sancı çıkıyor, geçen haftaki daha fazlaydı, bugün yada yarın tekrar gircem,bebeği de merak ediyorum, nst için giderken düşümü alıp hazırlıklı gidiyorum nolur nolmaz diye:)
Kuzenim kontrole diye gidip doğuma girmişti,hazirliksiz yakalanmıştı o aklımda hep:) inş hayırlı zamanda hayırlı güzel dogumlarimiz olur canım ,
Canım gözün aydın sağlıcakla büyüt bebişiniTeşekkür ederim hepinize
Ağzı o kadar küçük ki memeyi tutamıyor tutuncada iki fırt sonra uyuyor uyandırmaya çalışıyorum memeyi bırakıyor böyle garip bi döngü oluştu. Biberonu kavraması daha kolayına geliyor sıpamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?