• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrılı kasilmali oturarak geçiyor benimki, sen nasılsın canim
bende yorulunca kasılmaya başladım ama oturdugumda canım daha bı çok yanıyordu geçti şükür 🤗 Allah'ım bundan geri koymasin canım aman dinlen kasılmalar artmaya başladı bu hafta herhalde
Aminn canım hepimizi inşallah🤗🤗 Ohh iyi yapmışsın sağlıcakla kirletin inşallah ama daha dinlen hiç birşey yapma.Ağrı giriyor çok yorulunca çünkü..
Saol canım şimdi dinlenmeye geçtim yağmur yağıyor çok güzel oturdum balkonda hava alıyorum mis gibi ❤️ rahmet yağıyor insan nasıl güzel rahatlıyor ❤️

İyi akşamlar canım😊Ben biraz yorgunum ama hastane çantalarımız tam anlamıyla hazır çok şükür.Ayrıca beşik malzemelerini yıkamaya başladım bu hafta sonuna kadar ütüleyip, yastıklarını falan hazırlayıp miniğimin beşiğini hazır etmeyi düşünüyorum.Çok şükür günler güzel geçiyor.Oğlumla saydık bugün.Allah nasip ederse şafak 25 💙💙

maşallah az kaldı canım benim 💙 oğlunuz gelsin sağlıcakla .

İyi akşamlar kızlar hafta sonu nasıl gidiyor ? 🤗🙋
iyi akşamlar canım ben iyice dinledim, akşam 6 dan sonra çocukları yıkadım banyoyu temizledim yoruldum tabi. benim koltuklar halılar yıkanmak istiyor. bunlar olmadan ev temiz görünmüyor gözümé.
şimdi yemek hazırlıyorum. sende iyi iş yapmışsın nler yaptın anlar iştaha gayete geleyim bende.

ah bende öyleyim canım ne olur ne olmaz diye doktora gitmeden duşa giriyorum hep 🙈

Canım gözün aydın sağlıcakla büyüt bebişini 🙏

Bugünkü sancılar daha farklı daha çok oluyo,iğneyi sapliyolar resmen , isteğim bir iki hafta daha durmasi içerde sağlıkla insallah

Bugünkü sancılar daha farklı daha çok oluyo,iğneyi sapliyolar resmen , isteğim bir iki hafta daha durmasi içerde sağlıkla insallah
Canım seninle durumumuz çok benziyor birbirine. Bakalım hangimizinki daha sabırsız çıkacak. İnşallah 37+ları rahat rahat aşarız. Benim kasılmalarım da çok daha fazla rahatsız ediyor artık. Aşağıya ciddi bir baskı oluyor ve ağrı yapıyor. Dün akşam neredeyse düzenliydi. Uyumuşum uyanınca baktım geçmiş.

İyi akşamlar kızlar hafta sonu nasıl gidiyor ? 🤗🙋
İyi akşamlar canım. Hafta sonunun da sonuna geldik çok şükür. Doğuracağım diye çok korktum :KK70: neyseki hala gebişim :anneadayı: işten güçten elimi eteğimi çektim diyorum ama çekemiyorum yaa sizin kadar zaten yapamıyorum ama mecburen yaptığım işler de az değil. Dayan kızım diye diye yapıyorum bir şeyler :KK66: senin kontrol yarın değil mi ? Haber et bize de merak ederiz :KK66:

İyi akşamlar canım😊Ben biraz yorgunum ama hastane çantalarımız tam anlamıyla hazır çok şükür.Ayrıca beşik malzemelerini yıkamaya başladım bu hafta sonuna kadar ütüleyip, yastıklarını falan hazırlayıp miniğimin beşiğini hazır etmeyi düşünüyorum.Çok şükür günler güzel geçiyor.Oğlumla saydık bugün.Allah nasip ederse şafak 25 💙💙
Hadi bakalım heyecanlı zamanların içindeyiz artık. Her an her şey olabilir. Benim de o kadar bekleyeceğimizi sanmamakla beraber şafak 21 son 3 hafta en fazla. Güzel günler görelim inşallah hep beraber 💗

iyi akşamlar canım ben iyice dinledim, akşam 6 dan sonra çocukları yıkadım banyoyu temizledim yoruldum tabi. benim koltuklar halılar yıkanmak istiyor. bunlar olmadan ev temiz görünmüyor gözümé.
şimdi yemek hazırlıyorum. sende iyi iş yapmışsın nler yaptın anlar iştaha gayete geleyim bende.
Kolay gelsin canım maşallah güzel toparlandın daim olsun inşallah. 😉👍💕 Daha ne kadar gayrete geleceksin hem bir sürü iş güç yapıyorsun zaten :D

Canım seninle durumumuz çok benziyor birbirine. Bakalım hangimizinki daha sabırsız çıkacak. İnşallah 37+ları rahat rahat aşarız. Benim kasılmalarım da çok daha fazla rahatsız ediyor artık. Aşağıya ciddi bir baskı oluyor ve ağrı yapıyor. Dün akşam neredeyse düzenliydi. Uyumuşum uyanınca baktım geçmiş.
Bende de bugün yarım saatte bir vuran sancılar vardı, 2-3 saat devam etti sonra durdu, arada oluyo duruyo, yalancı doğum kasılmaları sanırım.
Tabi açılma oluyomu bu kasilmamalarla bilmiyorum,18 gün oldu doktora gideli, bu hafta cuma gidicem aslında ama salı gideyim diyorum. Ama karar veremedim

Kolay gelsin canım maşallah güzel toparlandın daim olsun inşallah. 😉👍💕 Daha ne kadar gayrete geleceksin hem bir sürü iş güç yapıyorsun zaten :KK70:

kuzum :D
alemsin ya 😘
az kaldı biraz daha dayansın alsın toplasın kilosunu güzelce sonra gelir inşallah.
pilim bitti uzandım şimdi.
diyorumki, herşey bizden soruluyor ondan iş güç yapmadanda yoruluyozzzzz

Bende de bugün yarım saatte bir vuran sancılar vardı, 2-3 saat devam etti sonra durdu, arada oluyo duruyo, yalancı doğum kasılmaları sanırım.
Tabi açılma oluyomu bu kasilmamalarla bilmiyorum,18 gün oldu doktora gideli, bu hafta cuma gidicem aslında ama salı gideyim diyorum. Ama karar veremedim

sırada sen ve A asitane161719 var. bakalım önce hanginizin minnoşu gelecek topikimize 💗💗💗

Kolay gelsin canım maşallah güzel toparlandın daim olsun inşallah. 😉👍💕 Daha ne kadar gayrete geleceksin hem bir sürü iş güç yapıyorsun zaten :KK70:
şükürler olsun toparlanma konusunda çok güzel yol katettim. gözle görülür fark oldu . arada dinlenmem gerekiyor ama oda lazım bu bahane ile kuzum ben dinlenirken büyür inşallah. eşim cuma günü c.tesi gecesi ve c.tesi öğlene kadar çalıştı. çok yoruldu. iyi dinlendİ dün ve bugün. sonra o kalktı öğlen 12 gibi kahvaltıdan sonra etrafı topladım 2 gibi ben geçtim dinlenmeye. çok iyi geliyor sonra enerjik uyanıyorum.

Canım şüphelerin varsa erteleme bence. Hem 36 haftadan itibaren haftada bir çağırıyor doktorlar. Senin de her an doğum olma ihtimalin var bir görün derim doktoruna. Ben de son kontrolüme doktorun beklediği tarihten bir hafta erken gittim iyi ki gitmişim. Riskleri öğrendim ona göre daha temkinliyim inşallah. Takdir Allah'ın. Salı günü ben de gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

şükürler olsun toparlanma konusunda çok güzel yol katettim. gözle görülür fark oldu . arada dinlenmem gerekiyor ama oda lazım bu bahane ile kuzum ben dinlenirken büyür inşallah. eşim cuma günü c.tesi gecesi ve c.tesi öğlene kadar çalıştı. çok yoruldu. iyi dinlendİ dün ve bugün. sonra o kalktı öğlen 12 gibi kahvaltıdan sonra etrafı topladım 2 gibi ben geçtim dinlenmeye. çok iyi geliyor sonra enerjik uyanıyorum.

Fazla dinlenmek de yoruyormuş insanı onu farkettim bu hafta :D gerçekten hareket etmek de lazım. Ben de ufak ufak da olsa kalktım mecbur yoksa düşün düşün kafayı yiyecektim zaten beden ağrılarım da çoğalmıştı. Bu arada zaman da geçti tabi artık biraz daha rahatım 36 yı gördük hamdolsun 😉👍💕

Ben o kadar yorulamıyorum bu aralar ama yorulunca uyumanın tadını tattım çok defa o yüzden dinlen kuzum bol bol sen de. Hem böyle zamanın da kaliteli geçmiş olur anlamazsın ne ara gelmişsin yolun sonuna 😉🤭

Fazla dinlenmek de yoruyormuş insanı onu farkettim bu hafta :KK70: gerçekten hareket etmek de lazım. Ben de ufak ufak da olsa kalktım mecbur yoksa düşün düşün kafayı yiyecektim zaten beden ağrılarım da çoğalmıştı. Bu arada zaman da geçti tabi artık biraz daha rahatım 36 yı gördük hamdolsun 😉👍💕

Ben o kadar yorulamıyorum bu aralar ama yorulunca uyumanın tadını tattım çok defa o yüzden dinlen kuzum bol bol sen de. Hem böyle zamanın da kaliteli geçmiş olur anlamazsın ne ara gelmişsin yolun sonuna 😉🤭
ya yolun sonu gelsin hayırlar ile. Nisanın ilk haftası bitti bile.
inan doğurmak istiyorum. hayırlısıyla sağlıkla inşallah . yaklaştıkça heyecanım dualarım artıyor. çok dua ediyorum. hepimize

Fazla dinlenmek de yoruyormuş insanı onu farkettim bu hafta :KK70: gerçekten hareket etmek de lazım. Ben de ufak ufak da olsa kalktım mecbur yoksa düşün düşün kafayı yiyecektim zaten beden ağrılarım da çoğalmıştı. Bu arada zaman da geçti tabi artık biraz daha rahatım 36 yı gördük hamdolsun 😉👍💕

birde sonra istesek bile bukadar dinlenmeye zaman olmayacak. sürekli ilgi isteyen iki minnoş ve kucak kuşu bir bebek olacak bende. sende bir minnOş bir kuş olacak. 💖💞

ya yolun sonu gelsin hayırlar ile. Nisanın ilk haftası bitti bile.
inan doğurmak istiyorum. hayırlısıyla sağlıkla inşallah . yaklaştıkça heyecanım dualarım artıyor. çok dua ediyorum. hepimize
Allah razı olsun kuzum. Benim duygularım çok karışık. Daha kimseleri çağırmadık yanımıza. Oğlumu hesaplıyorum sürekli. Acil bir şey olsa şuraya emanet ederim şu eşyasını hazır edeyim şunları şunları tembih edeyim diye. İlk çocukken ne rahattım yaa doğum mu başladı al çantanı çık 🤭 şimdi düşünmekten ne doğuma ne bebişe odaklanamıyorum. 😂

bende yorulunca kasılmaya başladım ama oturdugumda canım daha bı çok yanıyordu geçti şükür 🤗 Allah'ım bundan geri koymasin canım aman dinlen kasılmalar artmaya başladı bu hafta herhalde

Saol canım şimdi dinlenmeye geçtim yağmur yağıyor çok güzel oturdum balkonda hava alıyorum mis gibi ❤ rahmet yağıyor insan nasıl güzel rahatlıyor ❤
Ne güzel anlatmışsın..Valla ben bile ferahladım burada 🍀
maşallah az kaldı canım benim 💙 oğlunuz gelsin sağlıcakla .
İnşallah canım,hepimizinki 🙏🏻
Hadi bakalım heyecanlı zamanların içindeyiz artık. Her an her şey olabilir. Benim de o kadar bekleyeceğimizi sanmamakla beraber şafak 21 son 3 hafta en fazla. Güzel günler görelim inşallah hep beraber 💗
Aynen canım her an herşey olabilir. Rabbim sonunu güzel eylesin..Amin 💜

Ay yok canım istaha felan gelme senin iştahın sana yeter valla ben bı sure oturamadim ağrıdan bu kadar iştah bana bile fazla 😁
İyi akşamlar canım. Hafta sonunun da sonuna geldik çok şükür. Doğuracağım diye çok korktum :KK70: neyseki hala gebişim :anneadayı: işten güçten elimi eteğimi çektim diyorum ama çekemiyorum yaa sizin kadar zaten yapamıyorum ama mecburen yaptığım işler de az değil. Dayan kızım diye diye yapıyorum bir şeyler :KK66: senin kontrol yarın değil mi ? Haber et bize de merak ederiz :KK66:
ya kuzum yapma Allah aşkına dikkat et biraz kendine ❤️

Bugün baya yorucu bir gün geçirdik. Havamız aşırı güzeldi ❤ bool bol d vitamini aldık elhamdülillah ❤
Çocukları parka götürdük sonrasında köye gittik..paşalarım çok eğlendi 😊
1 numara sürekli kardeşim ne zaman doğacak yeter artık doğsun, çok merak ediyorum onu, hiç görmedim ama çok özledim deyip duruyor 😁
Inşallah yeni kardeşe ve yeni düzene kolaycacik hızlıca alışırlar 🤲

Back