Burda da düzeldi az biraz havalar
benim de kasılmalarım fazla nasip kısmet bizim ki 38 de olacak doktor erken gelmezse dedi Allah'ım en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde en sağlıklı şekilde inşallah

Benim oğlanlar yenice uyudu. Bende yatacam birazdan.
Eşimle biraz tartıştım sesim yükseldi baya! Çocuklardan daha çok dağıtıyor. Dağıttığını toplasa amenna! Onu geçtim yerde bir şey gördü diyelim onu kaldırıp yerine koymuyor bana sesleniyor! Ya da görmemiş gibi davranıyor yere meyve suyu dökmüş silmemiş ve orda kurumuş!bende üzerine basınca ayağım yapıştı söylendim de söylendim
Diyorum ya hamile olmaktan artık sıkıldım! Sebeplerim var yani..Her şeye sinir oluyorum

oğlum 38 kızım 41 de geldi. belki bu 36 da gelir
iyide olur ama hayrılısı tabi

şükürler olsun bugün moralim keyfim yerinde.
insanın hayatı Moral demek...
bedeni doyuruyoruz peki ruh dedi ,geçen bir arkadaşım. nasıl mühim nasıl önemli. sanki bugün ruhumda doydu kendime geldim. Allah istikamette daim eylesin.

kokoş lohusa bandanası iki tane olacak arkadaşla konuştum . bebeğinkini ister kızım muhtemelen
taç yerine bandana olsun dedik.
çok şükür her halimize .

kız belki görmedi oda silmedi. görse silerdi
ama genel anlamda ortada plan bişeyi kaldırmaz erkekler , ellerine yapışacak sanki.

stres oldun sende benim gibi Son zamanlarda. .az rahatlamaya ihtiyacın var .

hepimizde var aynı sorunlar. nedense türk toplumunda her işi kadın yapacak diye bir inanış var , ekmeği getiren adam ya akşama gelince rahat etsin. sankikadın akşama kadar ayak ayak üstüne atıp yatıyor.

Zaman geçsin ve doğsun bebelerimiz..işi başa vurayım bakıyorum ben. Inşallah oğlanlar yeni kardeşlerine hızlıca alışırlar ve sevgiyle kabullenirler.
Inşallah hepimizde öyle olur. Bebek demek yeni düzen demek..allahım işlerimizi kolaylaştırsın hayırla sonuçlandırsın inşallah ❤

şeytanın en sevdiği iş aile arasını bozmakmış. ben sinir olmaktan bıktım ama eşim beni sinir etmekten bıkmadı

eve gelir montunu indirmez elinde telefonu, iş ile ilgili sürekli . geçen kitap kritiğinde hoca dediki, 2vw gelince elinde telefon ile giriyorsà , hemen atlayın hoşgeldin nasılsın özledim demeye. mecbur bırakır telefonu. é ben sinir olmaktan sarılamıyorum ki

üstünü soymaz dolanır durur

Pisikedii sende 4 erkek çocuk olacak işte

inşallah canım benim inşallah.

Ayağın yapışınca kendisi söyledi..söylemese ben çocuklar dökmüş sanacaktım.
Kızmam zaten o olaya..gördüğün dağınıklığı neden benim toplamami bekliyorsun? Her hizmeti ben yapamam ki halimi de görüyor üstelik!
Ev hanımlığı mevzusuna hiç hiç giriş yapmaz eşim. Benim annelik için yaptığım fedakarlığın yegane şahidi. Her şeyi bir kenara koyup benim yaptığım şeyleri yapamayacağını kendiside farkında.. neyse...

benim eşim de öyle adımı bağıra bağıra çağırır çocuğa su ver der surahiyi doldur der eften puften işlere sanki atom parçalıyor beyim işi çok yoğun
Bir kahvaltıda bize lazım bandana nin iki tane olması iyi olur canım ablası için

Akşam üstü bana 'her akşam da bir şey buluyormuş gibi oluyor ama yarın akşam şirketten birinin veda yemeği var ona katılacam' dedi.. Yapacak bir şey yok, alıştım artık dedim. Sinir bile olamıyorum

Aha işte! Model aynı Y kromozomunda var bise! Adem babamıza bi danışmak lazım
Çocuklarla oyun oynuyoruz..benimle oynadıklarına dağılanlari oyunla moyunla toplatiyorum. Aktivitelerde de keza aynı.. Eşimle bise yapmışlarsa aman allah'ım! Topla topla bitiremiyorum!

Ay haggat bir inmek lazım kökenlere şaka maka bize gelince boyleler benim ki anasının evinde her bir işi yapıyormuş yufka bile açmış zamanında

Hifaa kıznasip olsa bizde toplaşsak bi kahvaltıda
ne güzel olur.
Pisikedii Allah gönül ferahlığı versin ne diyelim. başa gelen çekiliyor. Allah kalplerini çevirsin düzelirler inşallah
İnsana çogu zaman bir manevi haz duygusu gerekiyor bu bazen bir sohbet bir kahvaltı Allah ne verdiyse o oluyor Allah'ım bizim karşımıza da öyle istifade edecek ortamlar çıkarsın inşallah hep beraber toplaşsak da çok güzel olur

gerçekten öyle ..manevi terapi oluyor. insanı anlayanlarla birlikte olmak ne güzel duygu.
dünya küçük bakarsın nasip eder Yaradanımız

Allah en kısa zamanda şifa versin kendini toparlarsın inşallah. Ben bugün ikinci serumu aldım bir anda nasıl bir güç geldi anlatamam kaldı son bir doz bakalım etki edecek mi değerlerime.
Annelik sadece doğurmayla da olmuyor içinde olmalı insanın, etrafımda ilgili annelerin yanında ilgisiz olanlar da bir o kadar çok. Mesleğimden dolayı çok gözlem yapma fırsatım oluyor. Neler neler var. inşallah ben de sizler gibi iyi bir anne olabilirim. Bazen düşünüyorum nasıl olacak diye az kaldı inşallah göreceğiz.

Ayyyy öyle demeee kardeşimden biliyorum ilk zamanlar sütü gelmeyince annem dayadı mamayı çocuk zayıflayacak diye bir de azı yoktur eli boldur . Kardeşim itiraz etse de nafile... Bir de lohusalık psikolojisi var tabii insan her şeye alınıyormuş. Ben nasıl olacağım bilmiyorum ama iyi dileklerin için sağolasın inşallah hemen alışırım.

Günaydın kızlar ❤

Hifaa kıznasip olsa bizde toplaşsak bi kahvaltıda
ne güzel olur.
Pisikedii Allah gönül ferahlığı versin ne diyelim. başa gelen çekiliyor. Allah kalplerini çevirsin düzelirler inşallah
Eşim çocuklarla çok guzel ilgilenir. Değişik oyunlar kurar. Süt kutusundan kamyon, kargo kolisinden uzay maketi yapmisligi var daha bir sürü şey.. yapmasına yapıyor da gerisini toplamak bayauzun sürüyor neyse...buna da çok şükür ❤
Ister istemez insan annesine daha bi güveniyor. Benim 1 numara 10 ağustosta doğdu. Ortalık cayır cayır yanıyor annem oğlanı kat kat giydirmiş bir de battaniyeye sarmış! Çocuk ağlar ağlar.. tabi tecrübesizlik anne çok ağlıyor çok terliyor acep hasta mı?bir şey mi var? Açma sakın üşür o! Iyi bakalım annem bilir deyip ses etmiyorum. Çocuğu yıkıyoruz ayaklarını saç kurutma makinesiyle ısıtıyor emzirecem çocuk terden boğuluyor kip kırmızı oluyor. Yok bu böyle olmayacak dedim doktora götürdüm! Doktor beni bi azarladı! Siz çıldırdınız mi? Soy hemen! Çocuğu catlatmissiniz sıcaktan. Sivi kaybı başlamış süt yetersiz gelmiş mama başla zamanla kes dedi. Kaç günler ağladım anneme kizginligim hala geçmedi! Yazarken bile sinirlerim tepeme toplanıyor! 2 numara 26 temmuzda doğdu hep tek zibinla dolastirdim annem yine üşür o diyor! Gelde sinirden patlama! Daha neleeeer neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…