Günaydın kızlar
iyi yaptın gördün mü ben daha geçen hafta hastanedeydim nasıl alayım erkene istaha geldim şimdi nasıl sabredecem
birkaç güncükten heçbişe olmaz iyi yaptın. gitmişken sezeryan gününüde öne al
bir kaç gün

selam kizlar:) Her zaman giremesemde arada bir girip yazdiklarinizi okuyorum. Siz hastane cantalarinizi hazirladiniz mi? yoksa daha erken mi? Ben normal dogum planladigim icin daha var diyorum belli de olmaz tabii er an supriz yapabilir:)
merhaba canım erken değil hazırla doğum çantani ne olur ne olmaz işini sağlama al

akıma geldi. 2 kg yakın oldu bana büyüdüğü için emdi bütün vitaminlerimi. muhtemelen ondan oldu.
inşallah giderim tatlımmmm

günaydın arkadaşlar. Nisan annelerine bakıyorum valla günü gelmeden hepsi çatır çatır doğuruyor. :) hazırlıklı olmak lazım kanımca

ay diyorsun bizde günümüz gelmeden doğurabilirz öyle mi

kız zaten heyecan dorukta bide erken gelirlerse

zamanında gelsin anası seni sevindirsin güzel kızımız.

canımm geçmiş olsun rabbim şifa versin en acilinden inş ...Bir arkadaşım bana sen hasta değilsin ,hamilesin bunlar normal olacak şeyler demişti her şikayetimde kendimi aylarca öyle motive ettim .Ama 1 bedende 2 kişiyiz güçsüz kalıyoruz ,yetersiz kalıyoruz ne yazık ki ALLAH bu mübarek günün hürmetine hepimizi sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inş bebişlerimize

Günaydın kızlar.. Geçen sene tam bugün miraç kandilinde 12 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için düşük yapmıştım. Suni sancıyla. Hem bedenen hem ruhen çok zor bir gündü. Rabbime sığındım atlattım çok şükür. Ol deyince olduran sonsuz kudret sahibi Allah'a hamdolsun ki tam bir sene sonrasında bana bebeğimi beklediğim günleri görmeyi nasip etti. Rabbim bugünün hatırına bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Herkese hayırlı kandiller..

Ya şaka gibi ayları sayarken 15 gün den 4 haftadan felan bahsediyoruz ne kadar az kaldı resmen
karapisso A asitane161719 leylunehar R rkndmt kızlar demi ya

Valla bende çok saskinim, kasılmalar olmasa daha aylar var derdim.dusununce belki 15 gün sonra kucagimiza bir bebek bile olabilir,ay çok az kalmış hakkaten, netten dün bazı eksikleri de sipariş verdim,acayip değişik geliyo bu kadar az kalması:)

ya benim de karnım bazen yamuluyor ve sertleşiyor yamulduğu yer sancı mı o ben bebek oraya geçiyor sanıyordum

Bebek de olabilir ama kasılmada o yamukluk bir süre sabit kalıyor ve kasıklara doğru bir baskı oluşuyor yarım dakika yaklaşık öylece kalıyorsun. Ayrıca neredeyse taş gibi sert oluyor orası. Sonra baskı da geçiyor sertlik de yamukluk da.

Sen daha geçen hafta gitmişsin azıcık bekle madem ben bu haftadan sonra inşallah her hafta gideceğim zaten toplasan üç kontrolüm kaldı dördüncüsü doğum inşallah

selam kizlar:) Her zaman giremesemde arada bir girip yazdiklarinizi okuyorum. Siz hastane cantalarinizi hazirladiniz mi? yoksa daha erken mi? Ben normal dogum planladigim icin daha var diyorum belli de olmaz tabii er an supriz yapabilir:)
Sakin kafayla hazırlamak daha iyi ve de daha zevkli bence hiç de erken değil dursun bir kenarda son ayda hazırlıklı olmak en güzeli

günaydın arkadaşlar. Nisan annelerine bakıyorum valla günü gelmeden hepsi çatır çatır doğuruyor. :) hazırlıklı olmak lazım kanımca
Ay ben de bakıyorum Nisan annelerine maşallah çok erken başladı doğumlar her an her şey olabiliyor bakalım bizim topik ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…