Çok sağol canım benim, umarım gelip geçmiştir her şey yolundadır, o kadar ani kesildi ki hassasiyet, hala korkum geçmedi ama ben korkayım da her şey yolunda olsun sorun değil :Gözün aydın canım bak doktorunda çok güzel şeyler söylemiş, artık içini rahat tut. Güzel düşün çok şükür her şey iyi. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Şu an ki duygu yoğunluğun endişen hormonlarından kaynaklanıyor, bunu kendine tekrar et ve stres yapmamaya çalış canım.
Ben ayın 21ine randevu aldım canım 6+2 oluyor kalp atışını ve keseyi birlikte göreyim diye ilk randevuyu geç aldım biraz. Döllenmeye göre değişir canım aslında geç döllenme olduysa görünmeyebilir kese tekrar ne zaman randevu verdi?
Canım eksik olma sağ ol. Ama şu süreçte böyle hissetmemiz, stres yapmamız bebeğimizi merak etmemiz çook normal. Daha yolun çok başındayız, endişe , aman ne olacak, bu ne demekten kendimizi alamıyoruz ve annelik böyle bir şeymiş :) Yeter ki bu düşünceleri çok içimizde büyütmeden yaşayalım, kendimize ve bebeğimize zarar vermeden. Yoksa bence bunlarda hamişlik belirtilerinden :) Dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı iyi olsunlar da, hayırlısıyla doğdukları günü görüp kucağımıza allaımda gerisi gerçekten boş.Çok sağol canım benim, umarım gelip geçmiştir her şey yolundadır, o kadar ani kesildi ki hassasiyet, hala korkum geçmedi ama ben korkayım da her şey yolunda olsun sorun değil :
Sen de tedirgin olma her şeyin mis gibi ilerliyor işte, stres çok etkiliyormuş sakin olumlu kalmak önemli diyeceğim, kelin mehremi olsa diyeceksin :)
ayy ne güzel haberler veriyorsun öyleKızlar, doktorla sabahtan konuştum, öğlen 12'de gel bakalım dedi, gittim her şey yolunda gözüküyor rahat ol, ikincil belirtilere takılma dedi. Ama ben hala, henüz dün gitti göğüs hassasiyetim bundan sonra mı kötü durum yansıyacak acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Bugün 5+2'ydim, kese boyutunu da ölçtü 8.2 mm, gayet olması gerektiği gibi dedi. Normalde randevum tam 6. haftadaydı, 18 Eylül'de, onu da 20 Eylül'de gel daha zaman geçsin öyle bakalım dedi.
Güzel mesajlarınız, destekleriniz için teşekkür ederim. Hala kendime gelemedim, bu ani belirti gitmesine rağmen hala güzel ilerler mi korkum ne zaman geçer bilmiyorum ama umarım her şey yolundadır ve yolunda da devam edecektir. Tekrar sağolun
Kafani takarsan iyice kotu olursun iyiye yor hersey iyi olsun canim.herkesin hamilelik belirtileri farklidir . Bi bakarsin hic bisey yok bi bakarsin yataktan kalkamazsinKızlar, doktorla sabahtan konuştum, öğlen 12'de gel bakalım dedi, gittim her şey yolunda gözüküyor rahat ol, ikincil belirtilere takılma dedi. Ama ben hala, henüz dün gitti göğüs hassasiyetim bundan sonra mı kötü durum yansıyacak acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Bugün 5+2'ydim, kese boyutunu da ölçtü 8.2 mm, gayet olması gerektiği gibi dedi. Normalde randevum tam 6. haftadaydı, 18 Eylül'de, onu da 20 Eylül'de gel daha zaman geçsin öyle bakalım dedi.
Güzel mesajlarınız, destekleriniz için teşekkür ederim. Hala kendime gelemedim, bu ani belirti gitmesine rağmen hala güzel ilerler mi korkum ne zaman geçer bilmiyorum ama umarım her şey yolundadır ve yolunda da devam edecektir. Tekrar sağolun
Ben yaşadıım canım, ovulasyondan sonraki 10. ve 11. günlerde kahverengi akıntım oldu. Sonra durdu, hatta ben benzer şeyleri önceden de yaşadığım için gene düşük diye düşündüm ama öyle olmadı her şey yolunda gitti, doktor da yerleşme kanamasıdır dedi.Kızlar kimsede yerleşme kanaması olmadı dimi ? implantasyon
Keseyi ölçtük kuzum da bebeği de kalp atışını da görsem hatta doğursam anca rahatlayacağım :)ayy ne güzel haberler veriyorsun öyleama ben hiç şaşırmadım ki biliyordum bebitonun çok iyi olduğunu korkma artık dediğim gibi bebeğini kucağına aldığında neler yapacağınızı hayal et birlikte çalışıyor musun bu arada?
Insallah cnmAaa ne güzel gene aynı gurupta denk gelmişiz.inş bu sefer sağlıklı sıhatli çocuklarımızı kucağımıza alırız.
Kızlar kimsede yerleşme kanaması olmadı dimi ? implantasyon
Evet hamile kalmadan önce 3 ay boyunca folibol kullandım şimdi farklı imom verdi sadece folik asit değil içinde hepsi var omega çinko b c d vitaminler içeriyor onu önce kalp atışı duyayım ondan sonra başlamayı düşünüyorumben omegayi hamile kalma suresinde kullandim 2 ay kadar. su anda folikasit kullaniyorum . daha dr a gitmedim erken diye . bakalim o devam et diyecwk mi
evet haklısın bende öyle düşünüyorum birde b12 vitamin ve demir hep düşük çıkıyor onu kan yapan hapı içiyorum şimdilikDoktor önermeden ek vitamin kullanmayın derim genelde 12. Haftaya kadar folik sonrası vitaminlere geçilir. Ağır gelebilir eğer bariz bir vit düşüklüğü yoksa
imzan benim ki 1 gün var hayırlı olsun :) kan testi belli oldu di mi olduysa kaç değeri çıktı?Canım, biraz bekliycem, haftaya birgün için düşünüyorum,
evet etsiz yani bişey olacağını sanmıyorum yedim bitti inanılmaz canım çekti duramadımyenir bence icinde bulgur var baska bisey yok ki :) ama acili mideye dokunabilir ona dikkat edersin
Herkes öncesinde yada adet günüde yaşamış , ben yaşamadım belkide yaşamamGaliba ben de yaşadım. Galiba diyorum çünkü aşırı küçük bir damlaydi. Pirinç tanesi kadar. Hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önceydi. Peçetede farkettim. Dikkatsiz olsam kesinlikle yaşamadım yerleşme kanaması derdim.
ben omegayi hamile kalma suresinde kullandim 2 ay kadar. su anda folikasit kullaniyorum . daha dr a gitmedim erken diye . bakalim o devam et diyecwk mi
Zaten çok yaygın değil yerleşme kanaması, belki bizim yorduklarımız bile eski kanHerkes öncesinde yada adet günüde yaşamış , ben yaşamadım belkide yaşamam
aaa bende reyapa gidiyorum canım çok ama çok memnunum ordan doktorun kim canımMimaroba'da oturuyorum ben. miyom durumum var cerrahpaşada kontrollerine gidiyorum. Arada cerrahpaşaya da giderim herhalde. Özel hastane olarak karar verdiniz mi? Biz bakıyoruz ama bir türlü emin olamıyoruz. Esenyurt Reyap'a karar verdik en son. Orada hemşire bir arkadaşım var doktor önerisinde de bulundu ayrıca orada daha önce doğum yapan arkadaşım çok memnunmuş. Tek aklımıza takılan şey size komik gelebilir ama çocuğun doğum yeri esenyurt olacakbuna takmış durumdayız eşimle
Kız kardeşim yaşadı da , bende merak ettim sizlerde yaşadınız mı diye ? Çok az bir şey gelirmiş zaten canım, kahve yada açık pembe gibi. Neyse sorun olmasında sorun değil yerleşme kanaması :)Zaten çok yaygın değil yerleşme kanaması, belki bizim yorduklarımız bile eski kan
Ben yaşadıım canım, ovulasyondan sonraki 10. ve 11. günlerde kahverengi akıntım oldu. Sonra durdu, hatta ben benzer şeyleri önceden de yaşadığım için gene düşük diye düşündüm ama öyle olmadı her şey yolunda gitti, doktor da yerleşme kanamasıdır dedi.
Keseyi ölçtük kuzum da bebeği de kalp atışını da görsem hatta doğursam anca rahatlayacağım :)
Aksilik oldu da sonuçlara mı yansımadı, daha erken mi belirti vermesi için falan diye düşünüyorum şimdi de :/
Çalışıyorum canım, sen?
Aynen keşke bende de olmasaydı aklım gitmişti leke görünce, değerler normal yükselince kendime gelmiştim. Benim kalbim dayanamayacak galiba bu hamileliğe :)Kız kardeşim yaşadı da , bende merak ettim sizlerde yaşadınız mı diye ? Çok az bir şey gelirmiş zaten canım, kahve yada açık pembe gibi. Neyse sorun olmasında sorun değil yerleşme kanaması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?