Işte o halsizlik kansızlıktan geliyor. Bende de halsizlik, uyku hali, saçma sapan durup dururken sinirlenme, unutkanlık vs vs baktım olmuyor doktora gittim işte...Burda saglik ocağı dışardan pek iğne yapmıyor. Hele bebek ve çocuklara normal aşılar dışında hiç! 1-2 olay yaşanmış..tedbir amaclı hastanede yaptırın diyorlar. Ne olur ne olmaz sende hastanede yaptır canım.
Hay maşallah adam pasasina ❤ büyümüş kocaman olmuş.
Ilk oğlum beni ilk başından beri zorla emdi ve doktor sıvı kaybı başlamış mama+meme devam edelim dediği için neredeyse ilk haftadan itibaren mama verdim. 2.oğlumda da 4.ay kilo artısı sınırın altında olduğu için mama başlamıştım. Öcü gibi davranılması ve bazı eleştiriler baya bi canımı sıkıyor açıkçası çocuğun ac kalması çok çok daha büyük sorunlara neden olabilir.
Mama olarak golden goat alacam her ihtimale karşı. Çocuk doktorumuz önermişti.
Sağol canım, demekki bende de normal bu durum:)
Kızlar emzirme sütyen ve atleti kaç tane götürmek lazım hastaneye, gecelikleri atletsiz giysek olurmu yatakta yatarken
Ben 2 tane emzirme atleti 1 tane emzirme sütyeni ve 1 tane normal atlet alacam yanıma. Geceligin içine istersen atlet giymeyebilirsin ama emin ol giymek isteyeceksin göğüsler bi saçma hal alıyor, böyle yayılıyor insan kendini kötü hissediyor, yani bende öyle olmuştu ki benimkiler küçük olmasına rağmen...bir de ter basıyor insanı atleti sıkça değişmek daha kolay gibi geliyor Bana..
Emzirme atleti ben anıl marka aldım. Tavsiye ediyorum, bedeni korseli gibi sıkı! Güzel toparlar.

Allah razı olsun canım ben de burada doğum haberlerimizi paylaşacağımız anları heyecanla bekliyorum inşallah çok güzel anlara eşlik ederiz burada
Evet canım malesef doktorum çok inat etti normal doğum konusunda halbuki bebeğin plasentasi doğmadan önce ayrılmış içerde müdahale de etmediler ebe vs karnıma bastırmadı doktor da yavaş davrandı vs . Belki bir beş dk daha gecikilse şu an oğlumun mezarını okşuyordum pamuk saçları yerine. O benim en değerlim. İnşallah ömrümce hayatımda olur.

Neyse bunlar tatsız konular. Doğumlarımız yakın inşallah bu kez üzülen değil gülen bir anne olacağım/olacağız.

Bundan sonra hep tatlı konular konuşuruz yaşarız inşallah tatlım...

ne güzel dualar ediyorsun ama içim eridi... amin elfu elfu amin
ömrünce hayatında olur inşallah ve mükafatını kat be kat alırsınız. Mevlam işini gücünü rast götürsün her daim melekler yoldaşımız olsun.

kaç hafta kaldı , Son 40 gün yazıyor takviminde

❤❤❤❤❤
anam tezkereye ne kaldı şunun şurasında...
31 güncük

Böyle deyince gözüme daha da az göründü Nisan ayı girdiği gibi tutuşurum yavaştan. Sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah. Hayatımıza güzellikler getirsin. Onlara her baktığımızda iyi ki Rabbim seni bana vermiş iyi ki benim evladımsın deme nimetini nasip etsin Mevlam.

İnşallah hepimizin musluk gibi aksın:)

yani bir anne bebeğine mama veriyorsa kimene, öcü gibi bakılması ne demek , kadın istemezmi kendi sütünü vermeyi. insanımız çok alem.
hatırlıyorum iyiniyetliydi söyleyen ama çok üzülmüştüm, oğlum uyudu misafir varken, geldiler gitmediler mübarekler
bu çocuk emmedi çok uyudu , seni emmez ama bukadar uzun uyursa dedi. bende bir üzüntü bir korku uyuyan çocuğu uyandıran istemiyorum ama aklımda kaldı yani hakikaten emmezse bırakırsa emmeyi diye.
halbuki uyuyan bebek daha çabuk büyür demi ama
Allah bol sütler versin bütün doğum yapan annelere...

amin amin, rezene papatya çaylarının içine düşmüştüm . 2.de zencefil çörekotuyağı bol hurma. bunlar bana çok süt yaptı. Doping mübarekler. uyku içinde her akşam 9 gibi papatya çayı. yanına tatlı bişiler

Tavsiyen için teşekkür ederim canım ya, LCW den kaplı bitane aldım, evdeyken sütyen takmadan askılı dolaşırım diye, dediğin markadan bakayım bende
Birde korse olarak ne düşünüyorsunuz , korse kullanan oldumu hiç

amin
bende tutuştum en azından hafta sayım teke düştü .

ben kullandım ama matlasını hatırlamıyorum canım.

Çok haklısın, sütü çok olanlar yada hiç deneyimi olmayanlar mamaya kötü bakıyor, bazı insanlarda fosur foşur akıyor, bazense dediğin gibi sarılık olmasın diye mama veriliyo, önemli olan çocuğun doymasi ve hasta olmaması. İnş hepimiz bol emziririz,Allah nasip eder

Pisikedii teşekkür ederim içimi rahatlattın.

Canım ben de seninle aynı fikirdeyim. Süt sağma pompasını çantama alacağım mutlaka süreci hızlandırmak için. Ama Allah muhafaza buna rağmen sorun yaşarsam da mama vermekten çekinmeyecegim. Sarılık nedeniyle bile olsa kimse bebeğinden ayrılmak istemez. İnşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz dolar dolar taşar sütlerimiz bebişlerimize vitamin olur kilo olur sağlık olur

Ben de bir korse aldım owliymiş markası şimdi baktım e bebektendi o da. Yorumları güzeldi bakalım göreceğiz. Suwen e de bakmıştım oradaki korse inceydi toparlayacağını düşündürmedi bu kalın duruyor.

Amin inşallah toparlarım sonrasında ben de. Benim kan değerim 10 civarı seyrediyor genelde. Bi ara 9 a düştü bu tahlilde yine 10 du.
selamlar benim de 9.6 ... demir hapı alıyorum aylardır hatta günde 2 taneye çıkardı doktor ama artmıyor bakalım benim de kontrolüm yarın, ne dicek doktorum göreceğiz...

İnşallah Canlar

Aynen canım. İnşallah hiç gerek kalmaz ama bende bebek ilk başından beri illa süt emecek veya ben bu bebeği illa normal doğuracağım diye direten annelere üzülüyorum. Allah bebeklerini esirgesin..İnşallah herşey yolunda gider tabi ama önlemi almak lazım. Tedbir bizden takdir Allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…