Tavsiyen için teşekkür ederim canım ya, LCW den kaplı bitane aldım, evdeyken sütyen takmadan askılı dolaşırım diye, dediğin markadan bakayım bende
Birde korse olarak ne düşünüyorsunuz , korse kullanan oldumu hiç
Doktor bana sezeryanla korsesi önermişti bende öyle aldım medicalden ama sevmedim Pierre Cardin de kataloglar da çamaşır korseler var ya onlardan almayı planlıyorum doktora danışıp .
Alanlar modelini nasıl aldı merak ediyorum açıkçası 😊

selamlar benim de 9.6 ... demir hapı alıyorum aylardır hatta günde 2 taneye çıkardı doktor ama artmıyor bakalım benim de kontrolüm yarın, ne dicek doktorum göreceğiz...
Umarım değerlerin artmıştır. Ben çok problem etmiyordum ama doktorum istedi bugün yaptıracağım bakalım haber veririm buradan.

Günaydın kızlar:)) İsim konusunda netleştiniz mi özellikle erkek bekleyen anneler ne koyuyorsunuz bebişin adını ben oğlum için isim bulamadım hala fikir olsun isimleriniz bana da:))
Ben Görkem ve Mert arasında kaldım uzunca bir süre. Mert'e karar verdim. Daha doğrusu kapı süsünü takı yastığını yapan kişiye Mert yazın bir daha fikir değiştirmeyeyim dedim. Yoksa hala karar veremeyecektim. 😀

Günaydın kızlar:)) İsim konusunda netleştiniz mi özellikle erkek bekleyen anneler ne koyuyorsunuz bebişin adını ben oğlum için isim bulamadım hala fikir olsun isimleriniz bana da:))
canım bizde henüz net değiliz ama ;çınar-yiğit-poyraz-demir isimleri gündemimizde belki fikir olur biz Yiğit Çınar düşünüyoruz bu arada bakalım rabbim ne kısmet edecek

Tavsiyen için teşekkür ederim canım ya, LCW den kaplı bitane aldım, evdeyken sütyen takmadan askılı dolaşırım diye, dediğin markadan bakayım bende
Birde korse olarak ne düşünüyorsunuz , korse kullanan oldumu hiç
Ben hiç korse kullanmadım. Doktorum korse kullanmanın göbek kalıp kalmamasiyla hiç alakası yok demişti. Nitekimde öyle oldu. Hiç göbek kalmadı bende. Doğumdan sonra dik ve normal duruşta durmak baya zorluyor insanı, nefes almakta güçlük yaşanıyor. Dik durmak ve rahat nefes almak için korse ya da karnını bağlayabilirsin demişti doktor bana. Bende karnımı ilk 2 gün bağladım sonra normale döndüm zaten.
İnşallah Canlar :KK200:

Aynen canım. İnşallah hiç gerek kalmaz ama bende bebek ilk başından beri illa süt emecek veya ben bu bebeği illa normal doğuracağım diye direten annelere üzülüyorum. Allah bebeklerini esirgesin..İnşallah herşey yolunda gider tabi ama önlemi almak lazım. Tedbir bizden takdir Allahtan..
Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de geliş yoluna pek takılmıyorum açıkçası. Ilk çocuğuma hamileyken asla mama vermicem biberona alışır vs ne yapıp edip emzirecem falan filan diyordum hep..olayla karşılaşınca o dediklerimi unuttum hemen 😬
1 numaraya göre ismi Türkiye 🤣 eşimle ortak kararımız Fatih
Günaydın kızlar az önce oğlumun odası geldi monte edecekler bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım😍
Ayyyyyy 😍😍😍❤❤❤ çok heyecanlı yaaaa 😍😍 resim paylaşır mısın? Maşallah. Sağlıkla huzurla kullansın adam paşası ❤

Merhaba kızlar bebek telsizi kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz. Gerekli mi? Daha önce kullanan var mı?
Ilk çocuğum olsaydı kesin alırdım. Hatta kameralı bir şey tercih ederdim. Eksikliğini 2.çocukta baya baya yaşadık diyebilirim.
Misafir geldiğinde gönlün rahat oturabiliyorsun. Onu geçtim balkonda bi çay kahve içeyim diyorsun daha basiti bebek uyurken duşa gireyim diyorsun diken üstünde hep 😒

Ben hiç korse kullanmadım. Doktorum korse kullanmanın göbek kalıp kalmamasiyla hiç alakası yok demişti. Nitekimde öyle oldu. Hiç göbek kalmadı bende. Doğumdan sonra dik ve normal duruşta durmak baya zorluyor insanı, nefes almakta güçlük yaşanıyor. Dik durmak ve rahat nefes almak için korse ya da karnını bağlayabilirsin demişti doktor bana. Bende karnımı ilk 2 gün bağladım sonra normale döndüm zaten.

Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de geliş yoluna pek takılmıyorum açıkçası. Ilk çocuğuma hamileyken asla mama vermicem biberona alışır vs ne yapıp edip emzirecem falan filan diyordum hep..olayla karşılaşınca o dediklerimi unuttum hemen 😬

1 numaraya göre ismi Türkiye 🤣 eşimle ortak kararımız Fatih

Ayyyyyy 😍😍😍❤❤❤ çok heyecanlı yaaaa 😍😍 resim paylaşır mısın? Maşallah. Sağlıkla huzurla kullansın adam paşası ❤
Fatih güzel isim ismiyle yaşasın inşallah😍Amin canım çok teşekkür ederim tabii paylaşırım. 😍❤️❤️❤️

Merhaba kızlar bebek telsizi kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz. Gerekli mi? Daha önce kullanan var mı?
Kime sorsam mutlaka al diyor kullananlar çok memnun. Markadan markaya değişiyor telefona bağlanan kameralar da var ya da kendi ekranı olanlar. Tercihe bağlı. Ben de alacağım daha ona sıra gelmedi.

Bende aldım trawel sistem olanından.Neyden bahsettiğini anlayamadım tam olarak.Resim atar mısın? Arabayı sürmek için tutulan yerin yanındaki bardak boşluklarından mı bahsediyorsun??
Bundan bahsediyorum iki yanda da var
Screenshot_2019-03-28-01-33-58.png

geçmişi okudum maşallah herkesler iyi 🤗

Allahaısmarladık iyilikleri daim etsin.
Nilay Nilay ne güzel odanızda geldi sağlıkla kullanın inşallah.
Pisikedii Pisikedii elhamdülillah çok şükür iyiyim canım sen nasılsın. oğluşunun ismini çok beğendim . sağ salim gelsinler inşallah.
leylunehar leylunehar , doğum konusunda Allahtan hayırlısı istiyorum . asla diretmedim normal olsun diye. Allahtan yardım istiyorum evladımı sağ salim kucakalyıp evime gelmek en büyük hayalim , Rabbimin hazinesi geniş yeterki ol desin 💗
A asitane161719 nasılsın tatlım 💟💟💟

Back