@Hifaa
Nilay
kızlar ne güzel haberlerle geldiniz bugün.
Daim olsun .
nilay ablam bugün hastaneye gitti ka değeri 13 olmuş oda serum almıştı bendemi talep etsem acaba
mantıklı geldi yani
bugün kan sonucum için asm ye gidecek vaktim varken önünden geçip unuttum iyimi
demekki neymiş kısmetten öte köy yokmuş

Kızlar gözleriniz aydın.Rabbim hepimize doktordan mutlu huzurlu dönmeyi, bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Hayırlı akşamlar mayıs anneleri Mama ve bez konusunda ne düşünüyorsunuz? Beze prima premiumla başlamayı düşünüyorum ama mamayla ilgili bir düşüncem yok. Sütümüz gelene kadar miniklerimizin sarılık olmaması için en uygun ne alabiliriz acaba? Hipp evolvia bebelac milupa...

pkuzum benek kuzum bebek hasta olmazsa inşallah kucağımıza gelirse mamayagerek kalmaz diye düşünüyorum. eme eme sütü indirecek kuvvetli çekişiyle. .hiç mama kullanmadım bilgim yok maalesef.
bez olarak emlb değilim. enn iyisi canbebe diye düşünüyorum. ki kızıma artık Canbebe kullanmıyorum, ama bebek için düşünüyorum. canbebe veya molfix.

Canım B12 ignesimi olacaksın, serum olarak bilemiyorum ama iğnesi yan etki yapmıştı arkadaşa hastanelik oldu iki ay önce. Görünce yazayım dedim.

Canım mama almayı niye düşünüyorsun, ilk gün zeytin çekirdeği kadar midesi oluyor benim sütü çok az olan arkadaşım bile ilk zamanlar manaya ihtiyaç duymadi. Doktor ve ebeler yanınızda biberon emzik mama götürmeyin hastaneye, kafanizda sütüm gelmezse endişesi olursa sutunuz gelmez, olumsuzu cagristirmayin. Süt olmasa bile hastane de zaten yardımcı oluyorlar, ya da yanındaki kişi gider alır doktor tavsiye etmeden alma, doktor sütun yok al derse alirsin. Olumsuzu cagristirma pozitif enerji yolla kendine:) ben süt saklama kapları sağma makinesi falan aldım ayarladım, dua niyetine geçsin diye sütüm olucak, inekler ot ve su ile süt veriyorken,benim neyim eksik inş çok güzel emziricem diye düşünüyorum ve baya inanıyorum Allah'ın izniyle:) sende olumlu düşün sütün olur merak etme

Kızlar 34+4 um, geçen hafta 33+5 te nst de kasilmalarim çıkmıştı, bu haftada kasılması olan oldumu aranızda, ben artık ayakta duramıyorum pek, iş güç yapıyorsunuz ya, ben ev supuremem şuan kasiklarima iğneler batiyo bacaklarima doğru yayılıyor, belim ağrıyor vs.
Bugün emzirme sütyeni ve lohusa iç çamaşırı alayım dedim yarım saat ayakta durdum en fazla, bir saat oturdum AVM de çünkü sancidan yürüyemez durumdaydim. Son günlerde ağrı kasılmalar daha da arttı. Nst de doğum kasilmalariniz artık başlamış deyince hemşire, çok şaşırdım, tabi düzensiz bu kasılmalar,ama 40 i beklemeyecek mı acaba bebek diye düşünmeye başladım. Lohusa geceliği vs kendi malzemelerini yıkıyorum, utuliycem gece, yarına hastane valizimi hazirliycaz annemle, nolur nolmaz diye.
Ayakta durmak eziyet arada bicak saplanir gibi oluyo gidiyo, karnım da çok büyüdü son 4 günde bariz bir büyüme oldu,inanamadim aynada:)
Yani tecrübeli olanlar bilgi verirse sevinirim:)
Ya da benimle yakın olan arkadaşlar sizde de nst oldumu kasılmalar başladı mı ,benim gibi misiniz,yoksa daha mı rahatsiniz:)
Kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler almanıza sevindim, inş hepimiz daha güzel haberlerle doktordan çıkarız:)

Canım ben oğluma Molfix ile başlamıştım şu an çok uzun bir süredir sleepy kullaniyorum ve memnunum kızım için de sleepy aldım o da uyum sağlarsa onunla devam edeceğim inşallah. Bebek maması olarak ilerleyen dönemde sma kullandım oğluma ama iki aylıkken denediğimde sindirmekte çok zorlanmıştı değiştirmek zorunda kalmıştım. Onun öncesinde bebelac Gold kullanmıştık. Hipp ve evolvia çok tavsiye edilen mamalar arasında ama benim tecrübem yok. Ben de almak durumunda kalsam sanırım önce sma denerdim yinede. Her bebekte sorun olacak diye bir şey yok çünkü.

Canım ben kontrollere hep sabah gittiğim için nst de sancı çıkmıyor. Benim kasilmalarim akşama doğru başlıyor genellikle ve akşam daha çok oluyor. Günü gününü tutmuyor. Ben de bazen senin gibi acaba doktorun verdiği tarihi tarihi bile göremeyecek miyim diyorum. Onun haricinde kasık batmalari özellikle ilk gebeliğimde çok sık yaşadığım bir durumdu son haftalarda. Hatta 36dan sonra kontrollere öyle zor gidip geliyordum ki dönüşte doğum başladı sanıyordum bilmediğim için doğum sancısını yürürken bir anda kilitlenip kalıyordum biraz bekleyince geçiyordu. Sen yine de temkinli ol tabiki. Ama çok da endişe etme .

Hayırlı gidip hayırlı dönersin inşallah canım. Az kalmış senin de. Grubumuzun hafta olarak en büyük annesi sensin
inşallah canım

kasılmalar bende de oluyor canım nst de çıkmadı ama dediğin gibi bendekilerde düzensiz anlık girip geçiyor iyice ağırlaşmaya başladık uzun süre ayakta duramıyorm bacaklarım ve belime ağrı giriyor yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum

Canım B12 ignesimi olacaksın, serum olarak bilemiyorum ama iğnesi yan etki yapmıştı arkadaşa hastanelik oldu iki ay önce. Görünce yazayım dedim.
Hem b12 iğnesi hem de demir serumu olacağım ama korktum şimdi bir sıkıntı çıkar mı diye. Nasıl bir yan etkisi oldu arkadaşına ignenin?

Sağol canım, demekki bende de normal bu durum:)
Kızlar emzirme sütyen ve atleti kaç tane götürmek lazım hastaneye, gecelikleri atletsiz giysek olurmu yatakta yatarken

Sağol canım, demekki bende de normal bu durum:)
Kızlar emzirme sütyen ve atleti kaç tane götürmek lazım hastaneye, gecelikleri atletsiz giysek olurmu yatakta yatarken
Canım ben iki tane emzirme atleti bir tane emzirme sütyeni koydum ama yeterli gelmezse diye bir iki atlet ve sütyen daha koymayı düşünüyorum. Doğumdan sonra duruma bağlı olarak giyilir ya da giyilmez belki ama bence üşütme ihtimaline karşılık atlet giyilmeli. Terlersen bile terini çeker en azından. Lohusayken daha hassas oluyor insan bedeni büyük bir değişim yaşıyoruz çünkü daha dikkatli olmamız lazım.

Bende üç tane alayım o halde yanıma sağol canim, normal doğum olursa çok lazım olmaz da sezaryende daha çok lazım oluyo sanirim

Bende cuma gidicem doktora, nst ye de giricem, herhafta nst ye gireceksiniz dedi hemşire bana geçen hafta, kasılmalar çok olursa beklemeden gelin dedi. Herhafta da doktor kontrolü olacakmisim artık. Nst de kasılma çıktığı için sanirim. Valla bir heyecan oldu bende, Allahım sağlıkla gelsin yavrularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…