Canım ben Medilife a gidiyorum doktorum orada . Ama testlerimi falan devlette yaptırırım . burada arkadaşlar da yaptırmış çok para vermektense. Sen nereye gidiyorsun ?
Canım ben Medilife a gidiyorum doktorum orada . Ama testlerimi falan devlette yaptırırım . burada arkadaşlar da yaptırmış çok para vermektense. Sen nereye gidiyorsun ?
Kızlar bugün 5+3
İlk doktor kontrolünü bugün yaptık.
Karından kese göründü.
5+3 ile uyumlu çıktı.
İki hafta sonraya randevu verdi.
Herşey yolunda çok şükür.
Tahmini doğum tarihim 12 Mayıs
heexee
canım üzülme herşey yolunda olacak şuan hassas dönemindeyiz ruh hali değişikliği oluyor daha hassaslıyor çok normal şuan göğsüm ağrı hissetmiyorum ara sıra gelip gidiyor olumlu düşünmeye çalışalım
Doktorum bana imom omega almamı istedi var mı kullanan?
heexee
canım üzülme herşey yolunda olacak şuan hassas dönemindeyiz ruh hali değişikliği oluyor daha hassaslıyor çok normal şuan göğsüm ağrı hissetmiyorum ara sıra gelip gidiyor olumlu düşünmeye çalışalım
Doktorum bana imom omega almamı istedi var mı kullanan?
ben omegayi hamile kalma suresinde kullandim 2 ay kadar. su anda folikasit kullaniyorum . daha dr a gitmedim erken diye . bakalim o devam et diyecwk mi
Doktor önermeden ek vitamin kullanmayın derim genelde 12. Haftaya kadar folik sonrası vitaminlere geçilir. Ağır gelebilir eğer bariz bir vit düşüklüğü yoksa
Doktor önermeden ek vitamin kullanmayın derim genelde 12. Haftaya kadar folik sonrası vitaminlere geçilir. Ağır gelebilir eğer bariz bir vit düşüklüğü yoksa
Selnurr
canım selam sana bişey sormak istiyorum. Seninle sat ımız aynı. Bugün doktora gittim keseyi göremedi henüz erken dedi. Sen gördün mü keseyi. Biliyorum kişiden kişiye göre değişir bu durum ama yine de merak ediyo insan
Ben ayın 21ine randevu aldım canım 6+2 oluyor kalp atışını ve keseyi birlikte göreyim diye ilk randevuyu geç aldım biraz. Döllenmeye göre değişir canım aslında geç döllenme olduysa görünmeyebilir kese tekrar ne zaman randevu verdi?
ben de folic trio kullanıyorum ama belki de gerek yok 3'lü bir vitamine. çünkü kan değerlerimde kalsiyum çok yüksek çıktı doktora danışıp normal folik aside geçebilirim