aaa ben de reyaba karar vermistim . nereida hanima iyi seyler yazilmisti foruma
ben Diler hanıma ya da Mehmet Alicik e gidicem canım
Canım ben Medilife a gidiyorum doktorum orada . Ama testlerimi falan devlette yaptırırım . burada arkadaşlar da yaptırmış çok para vermektense. Sen nereye gidiyorsun ?

daha arayıştayız

Bende sizinle aynıyım. Bebeğiniz hayırşı sağlıklı olsun inşaallah. Ben pazartesi gidicem kese için. Bhcg ne durumda sizin.

heexee canım üzülme herşey yolunda olacak şuan hassas dönemindeyiz ruh hali değişikliği oluyor daha hassaslıyor çok normal şuan göğsüm ağrı hissetmiyorum ara sıra gelip gidiyor olumlu düşünmeye çalışalım

Doktorum bana imom omega almamı istedi var mı kullanan?

ben omegayi hamile kalma suresinde kullandim 2 ay kadar. su anda folikasit kullaniyorum . daha dr a gitmedim erken diye . bakalim o devam et diyecwk mi

Kızlar bende folic trio kullanıyordum, henüz doktora gitmedim, hangi folic asidi kullanıyor sunuz?
Birde ben kendim decavit alıyorum günde bir tane,

Kızlar bende folic trio kullanıyordum, henüz doktora gitmedim, hangi folic asidi kullanıyor sunuz?
Doktor önermeden ek vitamin kullanmayın derim genelde 12. Haftaya kadar folik sonrası vitaminlere geçilir. Ağır gelebilir eğer bariz bir vit düşüklüğü yoksa

Ben ayın 21ine randevu aldım canım 6+2 oluyor kalp atışını ve keseyi birlikte göreyim diye ilk randevuyu geç aldım biraz. Döllenmeye göre değişir canım aslında geç döllenme olduysa görünmeyebilir kese tekrar ne zaman randevu verdi?

Kızlar benide ilk sayfadaki listeye ekler misiniz?
İzmir
38 yaş
2. çocuk
16 Ağustos son adet tarihi
Beklenen doğum 23 Mayıs

Daha önce gittiğin hastahane falan yok muydu canım ?
yok canım kese için bi kere şirketime yakın bi yere gittim geçici keseyi kalp atışını duyana kadar karar veririm doktora diye düşünüyordum.
ben de folic trio kullanıyorum ama belki de gerek yok 3'lü bir vitamine. çünkü kan değerlerimde kalsiyum çok yüksek çıktı doktora danışıp normal folik aside geçebilirim

Kızlar bugün kasıklarımda ara ara batmalar oluyor hem sağ hem sol. Kısa kısa anlık.

Kızlar bugün kasıklarımda ara ara batmalar oluyor hem sağ hem sol. Kısa kısa anlık.
Aynısı bende de var bugün ara ara oluyor ama arası çok uzun değil bacağımada vuruyor bazen bebek mi büyüyor muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…