Minnoş heexee arada ben de böyle ruhsal bu alımlara giriyordum. Sonra kendimce bir yöntem geliştirdim kötü hiç bir şey asla olamaz gibi durmadan bebito için kıyafet araba oda vs bakıyorum. Planlar yapıyorum. Videolar falan dinliyorum pedagojik. Böylelikle siliyorum kafamdan olumsuzları. He yarın öbür gün bişey olursa çok üzülürüm ama başka türlü olması için benim yapabileceğim bişey yoktu da derim. Ama çok üzülürüm tabi. Olmadan üzülmek çok anlamsız. Günlerce ağlayıp sonra bu kafaya geldim orası ayrı tabi. Yarın senin ölmen ile bebeğine bişey olma ihtimali aynı. Bi sürü insan ölüyor günde. Her gün ya ben de ölürsem diye ağlıyor musun? Tabi yaşamış olduğun kötü deneyimlerin etkisi çok büyüktür ama mutlu anne ol ki mutlu bebeğin olsun
çok güzel olacak her şey heexee öyle hissediyorum
üzme şimdi daha fazla yeğenimizi. Bu arada geçenlerde ben de öyle bi ağlaya ağlaya doktora gittim sancım var beybisi düşüyor diye ama gazmış
bu kararları da hep sonrasında aldım zati
aaah ah o kadar özeniyorum ki size sizin en sıkıntılı döneminiz şimdi benim altıncı aydan sonra ne yaşıycam allah biliyor ama yine de pozitif olmaya çalışıyorum