• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    102
Çok geçmiş olsun ama sen kendine de dikkat et. Bu ara domuz gribi var malum hastaneler çok riskli
Çocuk olunca kıyamıyor insan. Hastanenin acili boştu Allah'tan. Bademcik iltihabı kanda enfeksiyon olmuş domuz gribi değil. Allah beterinden korusun. İnşallah hastalanmayız artık. Ben de ne hissettiğimi bilmiyorum artık. Bebek çok hareketli sancım mı oluyor bebek aşağı doğru baskı mı yapıyor anlamıyorum

Normalde yıkıyorum ama yenidoğan için pelul ciğerlere kaçıyor diye tavsiye etmiyorlar aynı yatağa koyunca bir süre sonra ağızlarına sokuyorlar bir süre kaldırın yaşında verirsiniz
Çok teşekkürler tanır için, Ben de oyuncak vermeyeceğim. Kızçeye bir dolap aldık, içinde kıyafetleri vs. En altta da sepetli bir gözü var oraya koyayim diyorum. Oraya koymadan önce de yıkama dezenfekte işlerini yapayım diyorum.
Yardima gelcek varsa cabuk biter hemencik hallolur bnm oyunck hediye gelmedi ama kiyafetlerin hepsini yikayip kullandim oyunck gelse onlari da yikardim sanirim 😁
😬 çok teşekkürler cevap için

Kızlar 28. Haftaya girdiğimizden beridir yaklaşık 1,5 haftadır bebek aşırı hareketli önceden sanki aralarda uyuyordu. Ayakta iş yaparken vs hissetmiyordum uzanır uzanmaz hemen hareketleniyordu . Ama şimdi ayakta da hissediyorum. Normal mi bu kadar hareketli olması
Ben de ayakta veya otururken pek hissetmiyordum yatınca çok güzel hissediyordum son 1 haftadır falan ayaktayken vs ben de hissediyorum hatta bugün duş alırken kıpır kıpırdı bı tuhaf oldum 🤭 Artık kilosu arttı kas ve kemik yapısı da daha güçlü bence ondan. Eskiden uşak tefek hareketlerini hissetmiyorduk bile. Benimkinin kilosu da 1 2 hafta önden gidiyor birden daha güçlü hissetmeye başladım ☺️

Iyi aksamlar herkese 😊
Daha önce doğum tecrübesi yaşayan veya yalancı sancilar yasayan arkadaslarim
Bu sancinin neye benzedigini biraz tarif edebilir misiniz acaba 🤔

Back