• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımbenim yılsonu karar verceğiz inşallah. Bilgiler için teşekkür ederim.
ben denemedim ama olabilir en azından düşmez belinden :)
bende yaşıyorum bu kasılmaları ama bebeğim çok aşağıda midemé ulaşması mümkün değil. bence olabilecek bir durum. Allah razı olsun canım. kalanlara uzun ömürler versin Mevam.

içimden geçeni düşüncelerimi yazdın. babasıda yapar diyor.inşallah hayırlı düzgün bir öğretmen denk gelir. 3.kez özel okula yollamak bizé çok zor olacak oda var. hem kir ahem okul kemeri sıkıyoruz elhamdülillah her halimize. inşallah o günler gelir bizler daim yazarız, Size bilgi veririm inşallah.
benim kızım çok aşığım leylunehar, dün fark ettim kasılma oldu ve bildiğin kucaktaki bebek gibi karnımda yeri belliydi. çapraz duruyordu. çok hoş ya. merakla bekliyorum o güzel günleri. sağlıkla gelsinler inşallahû teâlâ 💗💗💗

gücün sağlığın el veriyorsa bencede 37de ayrılırsın evde daha uzun zaman geçirirsin paşanla. ve aldığın tulumlar çok hoş.. dediğin gibi gelselrde sevsek şirin bebeklerimizi. az kaldı ya baş aşağı gidiyoruz artık. bu arada ben 66.5 kiloyum. sende durumlar nasıl.
diğer kızlar kiLo durumunuz nasıl.

kilo takip forumumuz cortladı yeni güncellemeyse maalesef. valla ben 70.6 oldum :) tam 10 kilo almış oldum 30 haftada. doktorum 15 le kapatırsın dedi

Annem çocuk üşür bunlarla taze bebek nasıl giydircen diyor bende bilemedim giyer mi ki bunları bebek :KK64:

mayısta doğcak. ağustosta ne giydircez ben tatilde giydiririm diye düşündüm

Allah kolaylık versin canım. 37 lere kadar çalışmak zor oluyor. Ne iş yapıyorsun?

ben belediye de çalışıyorum masabaşı işim rahat. sabahları işe eşim bırakıyor zor olanı geri dönüşte eve yürümek. yakın ama biraz rampalı

canımbenim yılsonu karar verceğiz inşallah. Bilgiler için teşekkür ederim.
ben denemedim ama olabilir en azından düşmez belinden :)
bende yaşıyorum bu kasılmaları ama bebeğim çok aşağıda midemé ulaşması mümkün değil. bence olabilecek bir durum. Allah razı olsun canım. kalanlara uzun ömürler versin Mevam.

içimden geçeni düşüncelerimi yazdın. babasıda yapar diyor.inşallah hayırlı düzgün bir öğretmen denk gelir. 3.kez özel okula yollamak bizé çok zor olacak oda var. hem kir ahem okul kemeri sıkıyoruz elhamdülillah her halimize. inşallah o günler gelir bizler daim yazarız, Size bilgi veririm inşallah.
benim kızım çok aşığım leylunehar, dün fark ettim kasılma oldu ve bildiğin kucaktaki bebek gibi karnımda yeri belliydi. çapraz duruyordu. çok hoş ya. merakla bekliyorum o güzel günleri. sağlıkla gelsinler inşallahû teâlâ 💗💗💗

gücün sağlığın el veriyorsa bencede 37de ayrılırsın evde daha uzun zaman geçirirsin paşanla. ve aldığın tulumlar çok hoş.. dediğin gibi gelselrde sevsek şirin bebeklerimizi. az kaldı ya baş aşağı gidiyoruz artık. bu arada ben 66.5 kiloyum. sende durumlar nasıl.
diğer kızlar kiLo durumunuz nasıl.

Hey maşallah bir adet fit üç çocuk annesi 🤩 ben 70 olmuşum bile böylece 11 kilo almış oldum şimdiye dek 😂 son 1.5 ayda ne kadar daha alacağım bilmiyorum 😂

Aynen canım öyle bir yoğunum ki doktor fitil yazmıştı onu bile almayı unutmuşum :KK70: Allah'ım başka dert vermesin :))
Sizler nasılsınız ya durumlar nasıl
Ben kontrol de ağrım halsizligim çoğaldı diyince dahiliye ye yönlendirdi doktor tıp fakültesine gidiyorum ya dezavantajları bunlar hep :olamaz: onlar da normal dedi başka ilaç magnezyum felan vermedi zaten çok ilaca karşılar bende öyleyim ama bunlar biraz daha çekimser intörn olunca herhalde ilaç yazmaya korkuyorlar :KK64::KK48:

Benim de mide yanmalarim başladı birden ve had safhada. Ama kabahat bende çünkü dokunacak şeyleri yiyip içiyorum 🤭 biraz dikkatli olsam sorun olmayacak. Az daha dayanın kızlar pek yakında gündem gebelik şikayetleri yerine bebekli yaşam olacak inşallah 😍

😂 Doğunca belli olur artık orası. Benim oğlum da bana benzemiyor ama babasıyla da alakası yok daha çok kız kardeşime benzetiyorlar kız kardeşimi bilmeyenler illa alaka kuracak ya bana benzetiyorlar 😂

peki şey 40 haftada mı doğuyorlar şimdi neye göre 37 de 38 de doğuyorlar neye göre 41 de doğuyorlar. ben 40 haftalıkken doğmuşum tam mesela.

merhabask merhabask benim oğlum çok benziyordu renkli usgdeki haliné. oğlum 38.hatadan kızım 41 biteceği zaman doğdu.
Kızlar Kilo alımlarımız gayet yerinde. inşallah sağ salim gelirler canları sağ olsun.

Canım benim pazar günü 32+0 oluyor doktor raporu pazartesi günü 32+1 de verecek. Diğer gebeliğimde de öyle olmuştu. 31+6 da verilmiyor..
Bence verilir ya 31 artılara girince 32 nin içinde oluyorsun zaten. Sonuçta ibraz edeceğin kurum son adet tarihini bilemez ki raporda da 32 yazar direk. Bi sorcam doktora vakit yaklaşınca. Şehir
Aynen canım öyle bir yoğunum ki doktor fitil yazmıştı onu bile almayı unutmuşum :KK70: Allah'ım başka dert vermesin :))
Sizler nasılsınız ya durumlar nasıl
Ben kontrol de ağrım halsizligim çoğaldı diyince dahiliye ye yönlendirdi doktor tıp fakültesine gidiyorum ya dezavantajları bunlar hep :olamaz: onlar da normal dedi başka ilaç magnezyum felan vermedi zaten çok ilaca karşılar bende öyleyim ama bunlar biraz daha çekimser intörn olunca herhalde ilaç yazmaya korkuyorlar :KK64::KK48:
Magnezyum ilaç değil ki vitamin takviyesi. Ben de anlamıyorum bu doktorları bu kadar diretilmesini sanki antibiyotik. Yaşam standartlarının düşmesi yürüyememek daha mı iyi . Hamilelik farklı bir olay çocuk sömürüyor tüm değerlerini. Ben kullanmaya başlamadan önce kendim gidip magnezyum değerimi ölçtürmüştüm. Gerçekten de düşük çıkmıştı ve kullandığımdan beri de daha iyiyim. Çocuk alacağını alıyor olan anneye olur. Mesala kalsiyum eksikliğinde dişlerde sıkıntı kemiklerde erime başlayabiliyor. Hadi kalsiyumu besinlerle almak kolay ama magnezyum o kadar değil. Ben her zaman için fiziksel ve zihinsel olarak anne iyiyse sağlıklıysa bebeğe de aynı şekilde yansıyacağını düşünenlerdenim açıkcası.

peki şey 40 haftada mı doğuyorlar şimdi neye göre 37 de 38 de doğuyorlar neye göre 41 de doğuyorlar. ben 40 haftalıkken doğmuşum tam mesela.

Normal doğumda bebek geleceği zamanı kendi seçiyor zaten. Burada doktor için önemli olan 40 haftanın dolmasına rağmen bebeğin hala gelmemesi. Böyle bir durumda doktor daha sıkı takip yaparak genellikle 41 haftanın sonuna kadar bekler çünkü bebek içerde kakasını yapabilir ki bu çok riskli olabiliyor. Ya suni sancı ile doğumu başlatır ya da sezaryene karar verir. Ben 40+3 de kendi sancımın başlamasıyla doğum yapmıştım .

hmm benim gidişat nomal doğum. iaşşallah bebem 37 de 38 de filan doğayım ben artık der.

ben de öyle umuyorum valla 40'ı geçirmesin istiyorum... benim mayısın son haftası gözüküyor, sonraki hafta bayram, doktorum burada olmayabilir... birde 40 tan sonra beklemek çok stresli olur sanki.. ama ben 32 de izne çıkacağım, çok yoruluyorum biraz dinlenmek istiyorum öncesinde :)

Normal doğumda bebek geleceği zamanı kendi seçiyor zaten. Burada doktor için önemli olan 40 haftanın dolmasına rağmen bebeğin hala gelmemesi. Böyle bir durumda doktor daha sıkı takip yaparak genellikle 41 haftanın sonuna kadar bekler çünkü bebek içerde kakasını yapabilir ki bu çok riskli olabiliyor.

artık bu hafta 42 43 oldu istanbulda. benim doktor gecen hafta 3 sezeryan sonrası nırmal doğum yaptırdı bir anneye. ay inşallah sağlıkla darısı bana olsun. bebeğim aşağıda çok iyi normal için dedi bakalım hayırlısı.
bugun neler yaptın canım benim
karapisso karapisso bende tam 11 kg aldım şimdiye kadar. 69 kg oldum. 2-3 daha alsak bence gayet ideal bir şekilde kapatırız inşallah. Sonrasındada çok yük olmaz..
bende 8 kg almışım. senin gibi düşünüyorum inşallah kolayca gider sonrasında.

ağzını bal yesin.
nasıldâ güzel yazdın. bide tatile çıksak memlekete gitsek derken kalmaz inşallah. ama şu kalça küçülürmü dersin :KK70:

En çok o küçülür totolarımız yatak yüzü göremeyeceği için 😂 tabi herkes bir olmaz ama bebekten çocuktan arta kalan zamanlar da ev işlerine ayrılacak. Öyle olunca ne mümkün oturmak 🤭

Back