Büyük ihtimal sütü alıp koyarken eğildiysen olmuştur ağrı o tarz eğilmeli kalkmalı hareketlerde bende de o tarz ağrılar oluyor yoksa 3 kg az yani

Malum bu ay regl olamadk canm onun şişkinliği de var. Bazı kadınlar şıp diye anlıyo ya bnmde komşum anladı ki ortada bi belirti yok korkulur :)

Ben daha doktora gitmedim kalp atışını duyar mıyım acaba yarın gitsem sat 31 temmuz

Canım o biraz nasip işi bence. Ben 5+5 'te gittim geçen hafta pazartesi, 3 eylülde. Kalp atışını duyamadık. Bu çarşamba 6+7 de tekrar çağırdı. İnşallah duyarız. Senin de duyma ihtimalin var tabi

Sağol canım bende sakin olmaya çalışıyorum, mesajların için çok teşekkür ederim:)

Aminmmn canim ve guzel gececek kotu dusunmeyelim. Hayirlisiyla saglikla bebislerimizo kucagimiza alicaz.
İnşallah canım inşallah :)

Aynen her şeyin hayırlısı ama bir önceki adet çok belirleyici mesela benim kısa periyod olduğu icin 4+4de karından keseyi gördük. Senin düzensiz olduğu İçin önemli olan düzenli bir şekilde bu saatten sonra ilerlemesi. Sen sakın stres olma, negatif de yüklenme her şey iyi olacak inşallah

Sen gene de kendini çok yorma canm hopla zopla ne demek yaa
Aynen öyle dedi :)

Büyük ihtimal sütü alıp koyarken eğildiysen olmuştur ağrı o tarz eğilmeli kalkmalı hareketlerde bende de o tarz ağrılar oluyor yoksa 3 kg az yani
Sanırım ondan oldu. İlk aldığımda yokladım ağır gelmediği için aldım ama arabaya koyarken kesik gibi sızı gibi acı oldu hala hafif hafif ara ara orda korkuyorum o yüzden, umarım sadece önemsiz ters bir harekettir

Ben varim:) karnim inanilmaz sisti zaten gobegim vardi iyice 6 aylik gibi geziyorum:) ama bazilarimizda oluyor sanirim normal bisey yani

Ben de varım canım göbeğimde vardı zaten :) gazla dolu sanırım bir de sert

Merhaba,7.5 yıllık evliyim,4 yaşında bir oğlum var ve ikinci bebeğimi istiyorum. Bu ay farklı olarak yumurtlama tarihinden itibaren ara ara gelip giden kasık ağrısı, kasiklarimda iğne batma hissi ve bel ağrısı var. Ya üsüttüm yada hamileyim,hamileysem eğer, 26 mayıs tahmini doğum tarihi görünüyor. Umarım aranıza katılırım . Hepimize güzel,sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

neee 170 mi ?cok fazla . ben beylikduzunde bi tip merkezinde 30 tl ye yaptirdim .
Değiştireceğim ya çok pahalı bir hastane. Düzgün bir doktor bulursam çalıştığım devlet hastanesinde de takip yaptırabilirim

Bana yapma dedi canim bundan sonraki ilk 3 hafta genelde risklidir dedi
Bir iki doktora daha sordum gebeliğe zarar vermez sağlıklıysa dedi biraz büyüyene kadar beklicem birkaç hafta bakalm iyi olsun bebişler yeterki

Son adet tarihim 8 ağustos bugün ölçtürdüm hcg 2800 çıktı hem şaşkınım hem de artış olduğu için seviniyorum. Doktora iki gün sonra randevum var. Allahın izniyle bi aksilik yoktur diye düşünüyorum herkesinki farklı bünye sonuçta Sizler de gönlünüzü ferah tutun tatlışlar

Ben varım. Hele akşamları resmen 5 aylık der bakan progesteron yükselince metabolizmamız yavaşlıyormuş. O da gaz birikimi yapıyomuş canım. Eski pantolonları şimdiden giyemez oldum

Benim de 9 ağustos son adet tarihim dün keseyi gördü dr bakalım inşallah

Bir iki doktora daha sordum gebeliğe zarar vermez sağlıklıysa dedi biraz büyüyene kadar beklicem birkaç hafta bakalm iyi olsun bebişler yeterki
İnşallah canım, zaten bizim aklımıza bile gelmiyor bebeğimiz iyi olsun da :)

günaydın kızlar beta hcg 4 gün önce 60 dı dün bakıldı 760 olmus çok fazla artmıs gibi geldi bana korktum. kontrolüm de persembe günü saat 9 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…