Bugün 11 itibari ile midem bulanmaya başladı. Yemek yiyemedim tiksindim resmen

Merhaba ben henüz adet gubumu bekliyorum eğer bu ay bebeğim gelmişse ben de mayis annesi olacağım inşallah o sebeple tabloyu inceliyordum sanirim araya eski bir arkadaş karismis etiket yanlisligindan dolayi son giriş tarihi 2010 çünkü:) O oflu onu söyleyeyim dedim

Arkadaşlar listeye nasıl ekleme yapıyorsunuz beni de ekler misiniz

Sağol canım uyarın için ismi düzelttim ama girince profil değişmemiş gözüküyor komple silip tekrar eklemem lazım sanırım

Benim çok fena midem bulanıyor.Sizler ne durum dasınız.

Benim de mide bulantım var. Ama beni asıl rahatsız eden halsizlik uyku isteği sinir yerimden kalkmaya halim yok bayılacak gibi oluyorum biraz dolaşsam.

Gerçekten her gebelik farklı bu benim ikinci. İlkinde asla böyle değildim hamile olduğumu bile anlamadım

Mide bulantım dayanılmıycak boyuta ulaştı.Çevremdeki herşey kokuyor.Bugünşerde geçecek çok bekledik inş sağ salim doğuralım.

Kızlar mide bulantısının sebebini bebeğin kalbinin oluşmaya başlaması diye okumuştum bir yerde, doğru mu bilmiyorum ama zorlanınca bir şeylerin yolunda gittiğinin işareti diye düşünüp rahatlayın diye söylüyorum :)

Teşekkürler cnm aynen öyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.Biz bu bebişi 5 yıldır bekliyoruz.Katlanıcaz artık bulantılara.sağsağlim doğsynda.

5 54Kbr54
Ankara / 26 / 164 / 55 / ilk çocuk / 26.07.2018 / 02.05.2019 / 5+5
Kalp atışı için bu çarşamba 6+7 de gideceğim inşallah. Duyabilirsek onu da güncellerim.. :)

Kızlar bu arada benim de mide bulantılarım çok arttı. Dayanılmayacak boyutta değil çok şükür ama zorluyor yine de çubuk krakerle geziyorum. Bir de bazı kokular hiç hoşuma gitmiyor, rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…