Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forumlarda benim haftalardaki anne adaylarının daha düşük olduğunu gördüm de ondan tedirgin oldum neyseki sizlerin mesajları rahatlattı apdenlainn R rkndmt bugün doktora gideceğim bakalım bunu özellikle soracağım , teşekkür ediyorumBenim değer 4+4te 996 çıktı sizinkini okuyunca benimki mi düşük dedim ama erken döllenmiş olabilir endişelenmeyin inşallah
Canım ellerine kollarına sağlık. Çok güzel olmuş.Merhaba bayanlar tabloyu oluşturdum bana bilgi verenleri girdim ilk sayfayı kontrol edin yanlış girdiğim yada girmediğim arkadaş varsa hatırlatın ekliyim
Çok geçmiş olsun canım benim Bebişin adınada çok sevindim. Bende ishal oldum cumartesi günü geçti sanırım.Kızlar dün inanılmaz bir kabızlık yaşadım. Normalde de çocukluğumdan gelen bir şey. Bol sıvı tüketmeme rağmen.
Dün müşahede altına aldırdı doktor beni oda da yattım 2. kez lavman yaptırdı doktor. Çok zordu çok ağladım bebeğimide düşündüm allah a şükür onu etkilemiyormuş. Sonra bebeğimizde de baktık oda büyümüş. Kese 8cm geçmiş çok şükür :)
Çok teşekkür ederim canım. Kabızlıktanda ishal daha iyidir. Kendini yorma dikkat et.Çok geçmiş olsun canım benim Bebişin adınada çok sevindim. Bende ishal oldum cumartesi günü geçti sanırım.
Bide iki gündür misafirim vardı girmeye fırsat bulamadım forma.
Saol canım :)Çok teşekkür ederim canım. Kabızlıktanda ishal daha iyidir. Kendini yorma dikkat et.
Merhaba :)Merhaba bayanlar tabloyu oluşturdum bana bilgi verenleri girdim ilk sayfayı kontrol edin yanlış girdiğim yada girmediğim arkadaş varsa hatırlatın ekliyim
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin benimde psikolojim yerlerde ağlama komalarındayımKızlar dün inanılmaz bir kabızlık yaşadım. Normalde de çocukluğumdan gelen bir şey. Bol sıvı tüketmeme rağmen.
Dün müşahede altına aldırdı doktor beni oda da yattım 2. kez lavman yaptırdı doktor. Çok zordu çok ağladım bebeğimide düşündüm allah a şükür onu etkilemiyormuş. Sonra bebeğimizde de baktık oda büyümüş. Kese 8cm geçmiş çok şükür :)
Teşekkür ederim canım. Neden bir şey olmadı dimi ? Duygu geçişlerinden mi ?Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin benimde psikolojim yerlerde ağlama komalarındayım
Bende deprosyona giriyorum sinirlilik duygusallık bendede var sen neufolid kullanıyordun dimi bende kullanıyorumda nasıl iyimi ? bide ben bazen sabah kalkınca aç karnına içiyorum genelde tok içiliyormuş heralde folik asitler bir zararı olurmu acaba.Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin benimde psikolojim yerlerde ağlama komalarındayım
cok gecmis olsunKızlar dün inanılmaz bir kabızlık yaşadım. Normalde de çocukluğumdan gelen bir şey. Bol sıvı tüketmeme rağmen.
Çok teşekkür ederim, eksik olmayıncok gecmis olsun
Çok geçmiş olsun canım, umarım bir daha olmaz, bebeğin iyi olmasına çok sevindim :)Kızlar dün inanılmaz bir kabızlık yaşadım. Normalde de çocukluğumdan gelen bir şey. Bol sıvı tüketmeme rağmen.
Kızlar dün inanılmaz bir kabızlık yaşadım. Normalde de çocukluğumdan gelen bir şey. Bol sıvı tüketmeme rağmen.
Bebeği öğrendiğim gün tayinim çıktı şehir ev iş değişikliği hepsi combo oldu daha alışamadm zor alışıyorum bebeğin duygusallığıda varTeşekkür ederim canım. Neden bir şey olmadı dimi ? Duygu geçişlerinden mi ?
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin benimde psikolojim yerlerde ağlama komalarındayım