Sen bi 6.haftaya gir hele ondan sonra bol bol belirti konuşuruzBende 5. haftaya kadar diyordum oh ne guzel belirtisiz bulantisiz oldu diye .Ama o da ne 6 ya girdik aman tanrim

Hadi ya. İnşallah kolay geçer senin için :) bende merak ediyorum nasıl olucak ya

Canim sende karin agrisi var mi? Benim bugun karnim agriyor
Canım karın ağrım arada var arada yok. Çok mu ağrıyor? Belirtilerim değişiyor sürekli. Göğüslerimde gece hafifliyor gündüz azıyor. Şükürli mide bulantım yok. Bu sabah duygusal uyandım çok saçma ama sebepsiz ağladm durduk yere. Devrelerim iyice yandı. Bende mi problem var normal miyim anlamadım.

İnşallah görürüz fındığımı sağlıklı olsunda beklerim razıyım :) keseyi görünce ne hissettin :) belirtilerin devam ediyor mu ne durumdasın?

Merhaba Canım , yok çok ağrımıyor ama bazen şiddetleniyor gibi hissediyorum anlık.Ben dantelli çamaşır takmıştım dün inanılmaz rahat ettim canım yanmadı mutlaka sende al.

Merhaba Canım , yok çok ağrımıyor ama bazen şiddetleniyor gibi hissediyorum anlık.Ben dantelli çamaşır takmıştım dün inanılmaz rahat ettim canım yanmadı mutlaka sende al.
Aldım dün tatlım biraz daha rahatım düne göre çok teşekkür ederim bende bugün biyolojik belirti yok psikolojik değişiğim :) sende durumlar nasıl? Ya birde ben forumda okuyorum 6 haftadan sonra başlamış hep biz neden erken yaşıyoruz

Aldın mı canım iyi bak insan rahat ediyor. Kardeşim diyor ki abla sen tüm belirtileri yaşamaya başladın :)
şu anda çok şükür bir şeyim yokta hisssetmiyor da değilim:) inşallah daha kötü olmayız ileride. 6. haftada başlarmış dediğin gibi. Ayy şu keseyi de görsek hayırlısıylaaa dimi

Belirtileri yaşaman sağlıklı gebelik demektir diyende var her kadında farklı demekki ama 4 haftaya kadar belirgin bir belirtim yoktu benim. bebişler iyi olsunda bunlar bile nimet aslında. 2 günüm kaldı randevuma inşallah biran önce görürüz sonra sırada kalp atışını beklemek var o daha stresli :)

Hadi hayırlısı canım. Sen kaç haftalıksın şimdi ? Ben 4+5 haftalığım hafta sonu gideceğim. Beklemek çok zor. Acaba hcg degerine görede değişir mi durum ? Hani 1500 geçince kese görülür diyorlar ya benim büyük ihtimalle geçmiştir.

Görürsün canım ,buraya da yazarsın yarın gördüm diye inşallah:)
Allah isteyen, bir bebeğin sorumluluğunu layığıyla yerine getirecek hakeden herkese nasip etsin inşallah:)
Insallah:) 5+3 bugun yolk kesesini gorduk ama kalp atislari icin erken dedi doktor haftaya heycanla bekliyorum bakalim.

Rica ederim :) sen gittin mi kontrole canim?
Ben pazar günü gittim 4+2 deyim :) keseyi gördü sadece kalp atışı için 20 eylüle verdi randevuyu iki hafta sonra öyle şuan sakin ilerliyoruz bakalım diğer haftalarda neler olacak kalp atışının sesini çok merak ediyorum ama biyandanda dinlemek bebeğe zarar veriyormuş diye kararsız kaldım

gözün aydın canım. Bende 4+5 teyim o zaman benimki de görülür herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…