Sevgili anne adayları herkese merhaba
Umarım hamileliğiniz sağlıklı ve güzel geçiyordur.

Daha önce yazmıştım
Babama kanser teşhisi konuldu diye
Sağolsun bazı arkadaşlar mesaj yazdı destek oldular

Babamın durumu kötüleşmeden yanına gidip görmek istedim
Şu an memleketteyim
Hergun hastaneye ziyarete gidip geliyoruz

Ben biraz daha kalmak istiyrm ama haftaya 12 haftalık oluyoruz ve ikili test için çağırmıştı doktor

Bu testi tam haftasında mi yaptırmak gerekiyor
13.haftada gitsem bir sorun olur mu

Gerçi doktoruma sordum o da gelmelisin mutlaka dedi
Ama ben babamı bırakıp gitmek istemiyorum

Memlekette yaptır diyecek arkadaşlar için de şöyle düşünüyorum
Ailem zaten perişan durumda
Bir de benim peşimde kosmasinlar

Ayrıca da kendi doktorumda devam etmek içimi daha çok rahatlatacak

Doğuma kadar üroloji ve endokrin takibindeym aynı zamanda

Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin :KK43:
Canımm çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin babana da acısını dindirsin inşallah. Beni 13. Haftamda çağırdı doktorum senin içinde bir sorun olcağını sanmıyorum sen yine de kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.

Merhabalar Arkadaşlar 2,5yıldır evliyim. Çocuğumuz olmuyordu. Bende cikolata kisti vardı, histeroskopiyle kisti aldırdım ama 6 ay sonra kistin tekrar ettiğini öğrendim. Hormon testlerim hep temiz çıkıyordu ama çocuğum olmuyordu. Dr eşimin de muayene edilmesi gerektiğini söyledi ve eşimin test sonuçları çok düşük çıktı dr direkt tek çareniz tüp bebek dedi. 2 3 aydır bunun için para biriktiriyorduk. Ama bu ay adetim gecikti hiç ihtimal vermiyordum gebe kaldigima 35. Günümde idrar testi pozitif çıktı yine inanamadım kimyasal gebelik falandır deeim ertesi gün kan testi yaptırdım betahcg 1903 çıktı. Bir gün sonra da dra gittim keseyi gördü. Pazartesi gün de kalp atışı için çağırdı dr. Bir mucize olarak görüyorum. Eşim de ben de bir daha normal yolla cocugumuz olamayacağinı düşünüyorduk. 4 yıldır günde bir paket sigara iciyordum. Kan testinden sonra günde 3 e düşürdüm keseyi görünce 1 e düşürdüm. Bugün 6. Haftaya girdik ve evdeki paketi çöpe attım. Çok denememe rağmen sigarayı bırakmak bir kenara azaltamamıştım bile. Şimdi çocugum için birkaç günde hayatımdan çıkardım. Annelik çok başka bir duygu. Tahmini doğum 30 mayıs. Insallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız.
Bir de sorum olacak ben 5+1 gününde 1903 beta hcg çıktı bu bana biraz fazla gibi geldi. Ikiz olacak kadar fazla degil ama tek bebek icin fazla. Acaba bunun bir sakıncası var mı? Sizin 5. Haftada bhcg kactı yorumlarinizi merakla bekliyorum.

Hep ikiz gebelikler hayalimdi ama Rabbim nasip etmedi. Benim de nasipse ikinci evladım olacak..

Hayırlı uğurlu olsun.. :)) biz de ikiz yok.. ama hep görürdüm ve acabalar gelirdi aklıma zorluğundan dolayı da korkardım. Korktuğum ol başıma gel misali.. :)) rabbim yazmış başım gözüm üstüne.. sağlıkla nasip olsunlar kucaklarimiza insallah..

Merhabalar Arkadaşlar 2,5yıldır evliyim. Çocuğumuz olmuyordu. Bende cikolata kisti vardı, histeroskopiyle kisti aldırdım ama 6 ay sonra kistin tekrar ettiğini öğrendim. Hormon testlerim hep temiz çıkıyordu ama çocuğum olmuyordu. Dr eşimin de muayene edilmesi gerektiğini söyledi ve eşimin test sonuçları çok düşük çıktı dr direkt tek çareniz tüp bebek dedi. 2 3 aydır bunun için para biriktiriyorduk. Ama bu ay adetim gecikti hiç ihtimal vermiyordum gebe kaldigima 35. Günümde idrar testi pozitif çıktı yine inanamadım kimyasal gebelik falandır deeim ertesi gün kan testi yaptırdım betahcg 1903 çıktı. Bir gün sonra da dra gittim keseyi gördü. Pazartesi gün de kalp atışı için çağırdı dr. Bir mucize olarak görüyorum. Eşim de ben de bir daha normal yolla cocugumuz olamayacağinı düşünüyorduk. 4 yıldır günde bir paket sigara iciyordum. Kan testinden sonra günde 3 e düşürdüm keseyi görünce 1 e düşürdüm. Bugün 6. Haftaya girdik ve evdeki paketi çöpe attım. Çok denememe rağmen sigarayı bırakmak bir kenara azaltamamıştım bile. Şimdi çocugum için birkaç günde hayatımdan çıkardım. Annelik çok başka bir duygu. Tahmini doğum 30 mayıs. Insallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız.
Bir de sorum olacak ben 5+1 gününde 1903 beta hcg çıktı bu bana biraz fazla gibi geldi. Ikiz olacak kadar fazla degil ama tek bebek icin fazla. Acaba bunun bir sakıncası var mı? Sizin 5. Haftada bhcg kactı yorumlarinizi merakla bekliyorum.

Öncelikle tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah... ALLAH büyük kudretinden asla sual olunmaz diye boşuna dememişler... bende 5. hafta da keseyi gördüm kan değerim 1904 idi.. zaten keseyi görmeleri için kan değerinin 2000 lerde falan olması gerekiyor.. Bence herşey yolunda kafana takma hamileliğin tadını çıkar ikiz konusuna gelince de 7 ve 8. hafatlar bebeği gördüğün de konu netleşir...

Hayırlı uğurlu olsun.. :)) biz de ikiz yok.. ama hep görürdüm ve acabalar gelirdi aklıma zorluğundan dolayı da korkardım. Korktuğum ol başıma gel misali.. :)) rabbim yazmış başım gözüm üstüne.. sağlıkla nasip olsunlar kucaklarimiza insallah..
Amin inşallah..
Hamilelik takvimin yok ne kadarlık şimdi

Öncelikle tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah... ALLAH büyük kudretinden asla sual olunmaz diye boşuna dememişler... bende 5. hafta da keseyi gördüm kan değerim 1904 idi.. zaten keseyi görmeleri için kan değerinin 2000 lerde falan olması gerekiyor.. Bence herşey yolunda kafana takma hamileliğin tadını çıkar ikiz konusuna gelince de 7 ve 8. hafatlar bebeği gördüğün de konu netleşir...

Çok teşekkür ederim. Peki sen kalp atışlarını ne zaman duydun? Dr ikiz değil demişti bu durum degisebilir mi ki?

Çok teşekkür ederim. Peki sen kalp atışlarını ne zaman duydun? Dr ikiz değil demişti bu durum degisebilir mi ki?

Ben ilk 5 haftalıkken gittim keseyi gördüm yolk kesesi de vardı sonra doktorum 6. hafta da gelme garanti olsun hem bebeği hemde kalp atışını duyalım 7. haftada gel dedi... Dediği gibi de oldu 7. haftada hem bebişi hemde kalp atışlarını duyduk çok şükür :anneadayı::KK200:

Herkese selam.. benim 4 haftalik iken değerim 17 binlerdeydi iki tanelermiş :)) keseler de 4 haftalikken hemen göründü.. kalp atışlarını da 5. Haftada duyduk.. çok şükür.. şok etkisi olsa da bize ikiz durumu hayırlısıyla nasip olsunlar insallah..

herkese iyi günler, ne güzel ikiz gebelik bile katılmış aramıza :)

Ben de dün gece yarısı uykumdan uyandım bir mide bulantısı ile. 2 saat kıvrandım neyse sonra tekrar uyudum.. sabah çok bulanmıyordu ama şimdi de çok iyi değil, zorla biraz pilav-yoğurt yedim... Midem bulanmıyor diye endişeleniyordum galiba yavaş yavaş başlıyor gibi...
Yarın sabah doktor kontrolüm var 6+5 olucam, benim doktorum vajinal bakıyor .. bakalım kalp atışını görürüz inşallah, çok korkuyorum, çok ... ama içimi ferah tutmam lazım, bu mide bulantıları belki iyi işarettir diyorum. Daha önceki kaybımı da tam bu kontrolde öğrenmiştim o yüzden bu kontrol çok zor benim için. İyi olucak herşey umarım...:KK17:

Bu arada benim de tansiyonum 8 ' e 4 falan çıkıyor akşamları, genelde de biraz düşüktür ama bu kadar değildi. Akşamları başımı kaldıramıyorum, 9 da uyuyorum :KK16:

Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Merhabalar
2 kizim var ikisinde de buradaydim biri 2009 dogumlu biri 2013 suanda 3.uncuye hamileyim.bundan once bir kaybim vsr 11.haftada leke gelmesiyle doktora gittik 10.haftada kalbi durmustu.ilk gebeligimden sonra troit hastaligim cikti.suanda hasimato troidi hastasıyım.2.kizimdada endokrinle beraber devam etmistik doguma kadar.aradaki kayip onunla alakali dusunuyoruz.kader kismet boyletmis.8+4 haftaligim.umarim bu saglikli ve sorunsuz devam eder.

Back