- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
- 88
benim 21 aylik kizim var canim sezeryanla dogdu makat gelisti yine sezeryan olacagim bu yüzden ve mayis sonuna kayacak dogumunuz muhtemelenBi düşüğüm var canım onun haricinde ilk bebişim inşaallah senin ilk mi ?
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 21 aylik kizim var canim sezeryanla dogdu makat gelisti yine sezeryan olacagim bu yüzden ve mayis sonuna kayacak dogumunuz muhtemelenBi düşüğüm var canım onun haricinde ilk bebişim inşaallah senin ilk mi ?
hayirli olsun canim gözünüz aydin bende Ankaradanim 5+0 bizde birdahaki randevu 16 ekimdeP Pembissanne
sat 25 temmuz
yas 32
boy 164
66 kilo
ankara ilk gebeligim
keseyide bebegide kalp atisinida 5+4 te gorduk
sen bir cocuk beklerken iki tane geliyor ondanmi korkdun canim olumsuz düsünme bence hersey cok güzel olacak insallah. ilk cocugun büyükmüs zaten.Teşekkür ederim ama bir tane değil iki taneler :/ beni zorlayan durum da bu biraz.. 7 haftaliklar daha ve etkileri çok fazla..
sen bir cocuk beklerken iki tane geliyor ondanmi korkdun canim olumsuz düsünme bence hersey cok güzel olacak insallah. ilk cocugun büyükmüs zaten.
7 haftalikken görülüyor demekki ikiz oldugu ne güzel gözünüz aydin tekrae
Allah saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin ne büyük mutluluk.bnmde 31 mayıs dogum 7.haftayı bekliyorum kalp atışı için ilk oglum 8.haftada duyulmuştuMerhabalar Arkadaşlar 2,5yıldır evliyim. Çocuğumuz olmuyordu. Bende cikolata kisti vardı, histeroskopiyle kisti aldırdım ama 6 ay sonra kistin tekrar ettiğini öğrendim. Hormon testlerim hep temiz çıkıyordu ama çocuğum olmuyordu. Dr eşimin de muayene edilmesi gerektiğini söyledi ve eşimin test sonuçları çok düşük çıktı dr direkt tek çareniz tüp bebek dedi. 2 3 aydır bunun için para biriktiriyorduk. Ama bu ay adetim gecikti hiç ihtimal vermiyordum gebe kaldigima 35. Günümde idrar testi pozitif çıktı yine inanamadım kimyasal gebelik falandır deeim ertesi gün kan testi yaptırdım betahcg 1903 çıktı. Bir gün sonra da dra gittim keseyi gördü. Pazartesi gün de kalp atışı için çağırdı dr. Bir mucize olarak görüyorum. Eşim de ben de bir daha normal yolla cocugumuz olamayacağinı düşünüyorduk. 4 yıldır günde bir paket sigara iciyordum. Kan testinden sonra günde 3 e düşürdüm keseyi görünce 1 e düşürdüm. Bugün 6. Haftaya girdik ve evdeki paketi çöpe attım. Çok denememe rağmen sigarayı bırakmak bir kenara azaltamamıştım bile. Şimdi çocugum için birkaç günde hayatımdan çıkardım. Annelik çok başka bir duygu. Tahmini doğum 30 mayıs. Insallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız.
Bir de sorum olacak ben 5+1 gününde 1903 beta hcg çıktı bu bana biraz fazla gibi geldi. Ikiz olacak kadar fazla degil ama tek bebek icin fazla. Acaba bunun bir sakıncası var mı? Sizin 5. Haftada bhcg kactı yorumlarinizi merakla bekliyorum.
wuoww ben isterdim ikizlerim olsun suan 20 aylik kizim var .. hayat biterdi benim icin tabii 3 kücük cocukla ama ikizler cok tatli oluyor canim ya hayirlisiyla dogsunlar insallahInsan bi korkuyor şaşkınlıktan belki de bilmiyorum.. ama sağlıkla dogsunlar da vardir herseyin kolaylığı.. ilk korktum ama alışıyor insan ikiz fikrine zamanla.. benim keseler 4 haftalıkken görüldü emin olmak için vajinal de bakıldı.. kan değerim 17 binlerdeydi ikiz olduğu kesindi zaten dedi doktor..![]()
wuoww ben isterdim ikizlerim olsun suan 20 aylik kizim var .. hayat biterdi benim icin tabii 3 kücük cocukla ama ikizler cok tatli oluyor canim ya hayirlisiyla dogsunlar insallah
canim seninde hayirli olsun benimde 15 ekimde randevum var sanirim ikili tarama falan yapilacak simdilik bekliyoruz on bes gun pitircigimi gormek icin nasil dayanicam bilmiyorum ama gorebildinizmi bebeisi kalp atisi kese insallah yolundadirir hersey hangi hastaneye gidiyorsunhayirli olsun canim gözünüz aydin bende Ankaradanim 5+0 bizde birdahaki randevu 16 ekimde
tatlim bende cok agir bur grip gecirdim hic ilac almadim ihlamur bal sut limon derken atlattim insallah cabuk gecerKızlar boğazım ağrıyor ve ateşim var biraz hapşurmada oluyor her yerim ağrıyor grip olmaktan korkuyorum ya.
yok canım sadece kese göründü kalp atışı felan için daha erken zaten.. ben orta doğu hastanesine gittim ilk 2 randevuda ama doğumu orda düşünmüyorum. medicana veya koru çukurambar olabilir. daha önceki hamileliğimde müjde koyuncuya gitmişdim onu çok sevmişdim aslında medicanada doğum yapdırıyor. senin hastane bellimi?canim seninde hayirli olsun benimde 15 ekimde randevum var sanirim ikili tarama falan yapilacak simdilik bekliyoruz on bes gun pitircigimi gormek icin nasil dayanicam bilmiyorum ama gorebildinizmi bebeisi kalp atisi kese insallah yolundadirir hersey hangi hastaneye gidiyorsun
Benimde .Aynı şey başıma geldi serumda taktırdım ve tansiyonum 8-5 sürekli düşüyor yüzden senide bulantsi daha yogunGeçmiş olsun canım, doktorun tecrubesi de bu ikili testlerde onemli tabi. Bazi doktorlar cok olumsuz insanın moralini bozuyor.
benimde tansiyonum düşüyor sürekli, 12-8 dir genel olarak. Dün akşam baygınlık geçirecek gibi oldum bir olciyim dedim 9-6 zorla bişey yedim çıktı, sabah kalkınca yine aynı. Çok midesi bulanıp halsizlik yaşayanlar tansiyonlariniza bakın o an. Tansiyon düşüklüğü daha da arttırıyor bulantı ve halsizligi.onlem alıp zorla bişey yiyin
Bende de hiç mide bulantısı yok, inşallah olmaz da :)Günaydın canım bende de hiç mide bulantısı yok. İştahım da gayet normal zamanki gibi. Ama belki daha erken diye yoktur, benim de biraz geriden geliyor çünkü aslında senle aynı gibi olabiliriz, belki bi süre sonra başlayacaktır.
Yapılması gereken bütün testleri yaptıracağız canım bizde sadece kesin olmayışı güvenmeme engel oluyor. En önemlisi ayrıntılı ultrason zaten rabbime kalmış nasibimizi yaşıcaz. Cinsiyeti soran çok oluyor içimden geçen tek şey sağlıklı olması bu hamilelik hiç dışardan gözüktüğü gibi değilmiş dimi:)Canım bu ikili testte sadece down değil farklı bazı sendromlarda bakiliyomus, Allah korusun daha büyük riskli bir hastalık falan bunlardan bahsetti. Allah korusun bebeklerimizi, ben yaptiricam, eşim yaptırma taraftarı sadece içimiz rahat etsin diye, yoksa allaha sığındık. Bazen psikolojik olarak ta hazırlanmak gerekiyor doğumdan sonra yasayacaklarina. Allah kimseye acı yaşatmasin.tek duam sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmemiz sağlıkla buyutmemiz. Kız erkek umrumda değil sağlıklı olduğunu bilelim insallah
Dikkat et kendine balım bol bol meyve tüket ben grip olunca kavun falan yiyerek atlatıyorum ıhlamur da içebilirsin. Birde doktoruna danışmayı unutma.Kızlar boğazım ağrıyor ve ateşim var biraz hapşurmada oluyor her yerim ağrıyor grip olmaktan korkuyorum ya.
Ne kullanıyorsunuz ilaç olarak? Benimde troidim 2.48 çıktı doktor levotiron verdi onu kullanıyorum kadın doğumcu gereksiz buluyor ama dahiliye ısrarla bırakma diyorMerhabalar
2 kizim var ikisinde de buradaydim biri 2009 dogumlu biri 2013 suanda 3.uncuye hamileyim.bundan once bir kaybim vsr 11.haftada leke gelmesiyle doktora gittik 10.haftada kalbi durmustu.ilk gebeligimden sonra troit hastaligim cikti.suanda hasimato troidi hastasıyım.2.kizimdada endokrinle beraber devam etmistik doguma kadar.aradaki kayip onunla alakali dusunuyoruz.kader kismet boyletmis.8+4 haftaligim.umarim bu saglikli ve sorunsuz devam eder.
Bence ne gerekiyorsa yaptır gerisi takdiri ilahiben açıkcası pek düşünmüyordum hep yaptırmıcam diyordum ama dediğin gibi doktorum öyle bi konuştuki biraz onun etkisinde kaldım ve o yuzden kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorum
Ben hafta ici eutrox 100.hafta ici 150 mg iciyorum.Boyle birseyi nasil gereksiz bulur.troit butun vucudun beynidir nerdeyse sakin.ihmal etmeyin.cok fazla calisiyorsa nornale duzeltmezseniz bebek duser ve calismayip disardan hormon almazsaniz karninda ki bebek zeka gerili bedensel gerilikle buyuyor.Benim ikinci cocugumda her ay duzenli endokrine gidip tahlil yaptirdim ve ilacimin dozu ayarlandı.suandada oyle daha sabah tahlil verdim yarin endokrin doktoruma göndericem.Ne kullanıyorsunuz ilaç olarak? Benimde troidim 2.48 çıktı doktor levotiron verdi onu kullanıyorum kadın doğumcu gereksiz buluyor ama dahiliye ısrarla bırakma diyor