Ne kullanıyorsunuz ilaç olarak? Benimde troidim 2.48 çıktı doktor levotiron verdi onu kullanıyorum kadın doğumcu gereksiz buluyor ama dahiliye ısrarla bırakma diyor
Gereksiz olur mu canım öyle şey. Hem senin metabolizman için hem bebeğin gelişimi için çok önemli. Ben senelerdir kullanıyorum hatta gebelikte doktorum 2 katına çıkardı. Bu çok önemli bi konu lütfen tek doktorla yeterli kalma.

11. haftanın ilk gününe başlarken mide bulantımın az da olsa hafiflediğini bildirmekten mutluluk duyarım :) Karnım artık eskisi gibi dümdüz değil :( bunun birinci sebebi mide bulantısı yüzünden sürekli bişeyler atıştırmak, diğeri de şişkinlik sanırım. Önümüzdeki hafta 12. haftada randevum var, heyecanla bebeği görmeyi bekliyorum. Allah tüm yavrulara sağlık sıhhat versin inşallah. Bir de çatlaklar için hindistan cevizi yağı ve bio oil aldım :D hindistan cevizi yağını zade vital aldım ama biraz pahalı :/ the lifeco markası daha uygun sanırım, o da organik olduğu için bir sonrakinde onu tercih edeceğim. henüz bir büyüme durumu yok ama ilk çocuk heyecanı diyelim.. :) Her gün değil ama haftada bikaç kez sürmek hoşuma gidiyor :) Bide kremler varmış sanıyorum, onları da ilerleyen aylarda alacağım artık.. 3. aydan itibaren kullanmamız gerekecek düzenli olarak. O yüzden hatırlatma yapmış olayım tedarikli olalım :))

Ben hafta ici eutrox 100.hafta ici 150 mg iciyorum.Boyle birseyi nasil gereksiz bulur.troit butun vucudun beynidir nerdeyse sakin.ihmal etmeyin.cok fazla calisiyorsa nornale duzeltmezseniz bebek duser ve calismayip disardan hormon almazsaniz karninda ki bebek zeka gerili bedensel gerilikle buyuyor.Benim ikinci cocugumda her ay duzenli endokrine gidip tahlil yaptirdim ve ilacimin dozu ayarlandı.suandada oyle daha sabah tahlil verdim yarin endokrin doktoruma göndericem.
Ben en başından beri gittiğim dahiliye doktorumu önemsiyorum birkaç kadın doğumcu denedim ama memnun kalamadım medicalparktaki pahalı diye. Ama kimsede onun gibi ilgili ve bilgili değil yine ona devam edicem giden para olsun valla. Gereksiz bir sürü soru oluşuyor sonra

Gereksiz olur mu canım öyle şey. Hem senin metabolizman için hem bebeğin gelişimi için çok önemli. Ben senelerdir kullanıyorum hatta gebelikte doktorum 2 katına çıkardı. Bu çok önemli bi konu lütfen tek doktorla yeterli kalma.
Yok canım bırakır mıyım hiç dahiliye doktoru çok daha iyi bilir sonucta çünkü troidlerim hiç çalışmıyor. İlk öğrendiğimde kadın doğuma değil dahiliyeye gittim değerlerime baktırdım. Benim gördüğüm kadarıyla kadın doğumcular dahiliyeye ön yargıyla bakıyor birinin dediğini diğeri onaylamıyor değişikler.

benim 21 aylik kizim var canim sezeryanla dogdu makat gelisti yine sezeryan olacagim bu yüzden ve mayis sonuna kayacak dogumunuz muhtemelen :emir_bebek:
Allah bağışlasın ikisini de kuzum sezeryan zor oluyo ablamdan biliyorum da hayırlısı olsun :) evet inşaallah Mayıs sonu haziran başı Doğum var Rabbim sağlıkla nasip etsin inşaallah:)

Yok canım bırakır mıyım hiç dahiliye doktoru çok daha iyi bilir sonucta çünkü troidlerim hiç çalışmıyor. İlk öğrendiğimde kadın doğuma değil dahiliyeye gittim değerlerime baktırdım. Benim gördüğüm kadarıyla kadın doğumcular dahiliyeye ön yargıyla bakıyor birinin dediğini diğeri onaylamıyor değişikler.
dahiliyeden ziyade endokrine gitsen duzenli daha ii canim troitlerle endokrin ilgilenir.dahiliye ciktimi endokrine gonderir.gebelikte ozellikle daha onemli

Kızlar boğazım ağrıyor ve ateşim var biraz hapşurmada oluyor her yerim ağrıyor grip olmaktan korkuyorum ya.
gecmis olsun 1 fincan sicak suya 2 yemek kasigi bal 2 yemek kasigi sirke 1 tutam tarcin 2 yemek kasigi limon suyu.bunu ic bogazinin agrisi gecer Allahin izniylr .Gunde 1.2 fincanda ihlamur ic iyi gelir insallah

Merhaba. Salı günü kontrolde USG değerine göre 5 hafta 6 günlük çıktı :anneadayı: Cuma tekrardan kontrole cagirdi. Hem USG kontrol, hem de tahlil yapilacakmis. Hangi ayda hangi tahlil yapılıyor bilgisi olan var mıdır?
Bir de İstanbul Avrupa yakasında önerebileceginiz doktor var midir??

Merhaba. Salı günü kontrolde USG değerine göre 5 hafta 6 günlük çıktı :anneadayı: Cuma tekrardan kontrole cagirdi. Hem USG kontrol, hem de tahlil yapilacakmis. Hangi ayda hangi tahlil yapılıyor bilgisi olan var mıdır?
Bir de İstanbul Avrupa yakasında önerebileceginiz doktor var midir??
hayirli olsun canim doktordan doktora defisiyorntahliller tam knnidrar bublara bkiyolar

Yapılması gereken bütün testleri yaptıracağız canım bizde sadece kesin olmayışı güvenmeme engel oluyor. En önemlisi ayrıntılı ultrason zaten rabbime kalmış nasibimizi yaşıcaz. Cinsiyeti soran çok oluyor içimden geçen tek şey sağlıklı olması bu hamilelik hiç dışardan gözüktüğü gibi değilmiş dimi:)

Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin,acı yaşatmasin inşallah, ihtimal veriyomus zaten bakalım dua edelim,herşey normal çiksin inşallah, banada cinsiyeti ne diye soruyorlar daha erken dedim, benim iki arkadaşım 11. Haftada öğrenmiş,doktorları söylemiş mesela, ikili teste gidince sorucam,erkekse kesin söyler dediler, kızsa görünmüyor diyebilir dediler. Tabi normalde o zamanlarda belli olsa da söylemiyorlar ama özel hastanelerde soyleniyomus, o da ayrı bir heyecan:)

Ben de kuleye yakın oturuyorum benim doktorum da hemen seninkinin yanındaki hastanede büyükşehir hastanesine gidiyorum ayişe hanıma
Ayise hanımı söylediler banada buradaki bı kaç arkadasta Aysel hanıma gidince vazgeçtim.ama ayise hanıma giden çok arkadaşım var

Ben en başından beri gittiğim dahiliye doktorumu önemsiyorum birkaç kadın doğumcu denedim ama memnun kalamadım medicalparktaki pahalı diye. Ama kimsede onun gibi ilgili ve bilgili değil yine ona devam edicem giden para olsun valla. Gereksiz bir sürü soru oluşuyor sonra

Canım bende baya yüksek para ödüyorum kadın doğumcu icin, arkadaşlarım daha uygunsuz yarı fiyatına muayene oluyolar ben iki katı diyorum, ama doktoruma çok bağlandım,ya bana bir abla gibi yaklaşıyor,kalp atışını duyduğum gün bacagimi okşayarak şevkat gösterdi o an sanki ablam şevkat gösteriyor gibi geldi, başka doktorda bu sıcak yakınlığı bulamazmisim gibi geliyo, hasta doktor resmiyeti bana göre değil, çok alıngan çok ağlayan bir tipim,kadın resmen ruhuma dokunuyor :), inş böyle devam eder,doğumda da iki katı vericem mecbur, felaket tellalı olmaması da ayrı bir güzel hep pozitif konuşuyor, birde doğum yapan herkes doktorunla arandaki enerji önemli verilen paraya acıma diyo, doğum anında o enerji doğumu kolaylastiyomus vs , psikoloji de çok önemli oluyo doğum zamanında baya detaylı şeyler bunlar

_D_O_ _D_O_ canım endokrinoloji bölümüne gitmeni tavsiye ederim,annemde tiroid hastası onlar daha iyi ilaç tedavisi yapabiliyorlar, yine de bir görün ihmal etme, tiroid bütün bedeni etkisi altına alan bi hastalık çok ciddiye almak lazım,ihmal etme canim

dahiliyeden ziyade endokrine gitsen duzenli daha ii canim troitlerle endokrin ilgilenir.dahiliye ciktimi endokrine gonderir.gebelikte ozellikle daha onemli
Endokrinle ortak tedavim zaten canım doğuma kadar kullan sonrasına bakarız dediler ama kesinlikle gebelikte bırakmak yok diyorlar

Cnm kadin dogumcular 2.5 ve alti hamilelerde istenilendir diyolar .seninde 2.4 çikmis niye kullanasinki ben de anlamadim.bence endokrnoloji bolumune bi git asil orasi ic dèrse icersin
Aylık kan alıp dozuna bakıyor doktor tamamen bıraktıramam dengede kalmak zorunda değerin dedi bebek doğana kadar içecekmişim sadece

Canım bende baya yüksek para ödüyorum kadın doğumcu icin, arkadaşlarım daha uygunsuz yarı fiyatına muayene oluyolar ben iki katı diyorum, ama doktoruma çok bağlandım,ya bana bir abla gibi yaklaşıyor,kalp atışını duyduğum gün bacagimi okşayarak şevkat gösterdi o an sanki ablam şevkat gösteriyor gibi geldi, başka doktorda bu sıcak yakınlığı bulamazmisim gibi geliyo, hasta doktor resmiyeti bana göre değil, çok alıngan çok ağlayan bir tipim,kadın resmen ruhuma dokunuyor :), inş böyle devam eder,doğumda da iki katı vericem mecbur, felaket tellalı olmaması da ayrı bir güzel hep pozitif konuşuyor, birde doğum yapan herkes doktorunla arandaki enerji önemli verilen paraya acıma diyo, doğum anında o enerji doğumu kolaylastiyomus vs , psikoloji de çok önemli oluyo doğum zamanında baya detaylı şeyler bunlar
Bende o güveni alamadım işte kuzum ya çok şefkatli davranıyor bebişimiz diye konuşuyor annesi diyor yalnız hissettirmiyor sanki. iki doktora gittim ı ıh baştan savılmışım gibi hissettim biri devlet hastanesindeydi bir sürü test yaptı o konuda çok iyiydi ama doktoru sevemedim. Diğerini hastaneden önerdiler çok iyi falan diye ama davranış biçimini sevemedim konuşmama soru sormama fırsat vermiyor sürekli konuşuyor fiyat olarak iyiydi 40 liraydı sağlıkçı indirimi yaptılar. Fakat o sıcaklığı güveni pahalı olan kadar alamadım hiçbirinden. Mesela kendi doktorum mg uygun folik asit içmemi isterken nedense son gittiğim gereksiz yüksek folik asitle kasıklarım geriliyor diyince progestan yazdı kullansam bir soru kullanmasam bir soru durumu oldu. O kadar çalışıyoruz bebeğimize gitmesinde kime gitsin diyorum artık isterse tüm maaşım gitsin dediğin gibi psikoloji çook önemli bu dönemde. İnşallah hep böyle devam eder doğururuz sağlıcakla :)

Bende o güveni alamadım işte kuzum ya çok şefkatli davranıyor bebişimiz diye konuşuyor annesi diyor yalnız hissettirmiyor sanki. iki doktora gittim ı ıh baştan savılmışım gibi hissettim biri devlet hastanesindeydi bir sürü test yaptı o konuda çok iyiydi ama doktoru sevemedim. Diğerini hastaneden önerdiler çok iyi falan diye ama davranış biçimini sevemedim konuşmama soru sormama fırsat vermiyor sürekli konuşuyor fiyat olarak iyiydi 40 liraydı sağlıkçı indirimi yaptılar. Fakat o sıcaklığı güveni pahalı olan kadar alamadım hiçbirinden. Mesela kendi doktorum mg uygun folik asit içmemi isterken nedense son gittiğim gereksiz yüksek folik asitle kasıklarım geriliyor diyince progestan yazdı kullansam bir soru kullanmasam bir soru durumu oldu. O kadar çalışıyoruz bebeğimize gitmesinde kime gitsin diyorum artık isterse tüm maaşım gitsin dediğin gibi psikoloji çook önemli bu dönemde. İnşallah hep böyle devam eder doğururuz sağlıcakla :)

Bende aynen o sıcaklığı doktorumda buldum, öylesine gülmüyor içten gibi geliyo,eşim bile bu kadından başkasına gitmeyelim falan diyor,hakkaten çalışıyoruz napalim helâli hoş olsun,ben tek çocuk düşündüğüm için varım yoğum o olacak inşallah, doktorun kadınmıydı canım, birde doğum ücretleri ne kadar hastanede

Back