Yatakta sağa sola dönerken sağdakasigimin icinde batma oluyo bu öyle bişey mi acaba,

Döllenme hangi yumurtalıkta olduysa orası biraz daha ağrır canım. Benim iki gebeligimde de soldan oldu. Seninki de sağdan demekki. İlk gebeligimde bebeğim soluma yerleşmişti büyüdükçe sağda aldı yerini en çok orayı benimsedi. Şimdi de aynısını yaşıyorum. Yine karnımın solundan küçücük bir kabarma başladı. Batmalarim olduğunda sol kasığımda oluyor yine

Haftaya salı gidicem inşaallah canım sen gittinmi hiç ?

4+5 te gittim, vajinal ultrasonla keseyi gördük bir de içinde minicik beyaz birşey vardı o kadar... benim adet döngüm 25 gün falan sürüyor normalde, kısa olduğu için görebildik dedi doktorum... Ama erken gitmemek daha iyi, o günden beri çok daha stresliyim. Oysa bu sefer sakin kalıcam zaten ne olucaksa oluyor boşa stres yapmicam diye söz vermiştim kendime...

Bende boya için 3. Ayın dolmasını beklicem canım şuan 8+0 ım

Aynen öyle kuzum erken gidince vajinal bakıyorlar bende istemiyorum bakmalarını beklicem tatildeyim şu an zaten yeni yeni merak başladı acaba nasıl falan diye ama beklicem mecbur 1 hafta

O halde sağda yerleşmiş demek ki:) su 3 ay geçse, herşeyin çok iyi olduğunu ogrensek rahatlasak. Doktora gitmek için sabırsızlanıyorum, bikere daha görsem rahatlicam bebişi

Bende boya için 3. Ayın dolmasını beklicem canım şuan 8+0 ım

Benim hamile olduğumu bilmeyenler yüzünde aydınlık var bu aralar bir güzelleştin parliyosun falan diyorlar:) yüzüme pudra sürüyorum hafif makyaj ondan sanırım, ama ekstra cirkinlesme olmadı , normal çirkin halimleyim:):):) :) bakalım cinsiyetine merak etmeye başladım ,bebek odası bakıyorum hem kız hem erkeğe %50 ihtimal olduğundan:)

O halde sağda yerleşmiş demek ki:) su 3 ay geçse, herşeyin çok iyi olduğunu ogrensek rahatlasak. Doktora gitmek için sabırsızlanıyorum, bikere daha görsem rahatlicam bebişi

Beni de beklemek çok geriyor. Sanki zaman durdu. Randevu günleri gelmek bilmiyor. Doktorum beni 10 haftalıkken çağırdı bense daha 7+2 yim. Ay bunun bir de cinsiyet öğrendiğimiz randevusu var. Asıl sabırsızlık onda yaşanıyor.

Ben sofr renklerden hoşlanıyorum klasik pembe mavi seçmicem ama doğum iznine çıktığımda başlıcam alışverişe daha çok var zaten sabırsızım :))) kimi güzelleşiyor gerçekten genelde 4. Ayda higebelik parıltısı gelirmiş öyle diyorlar ama ben şimdiden çöktüm yani

Hoşbuldum :) dün doktora gittim makina eski ama ben kalp atısını görüyorum dedi doktor. minik bişey yanıp sönüyordu. Sen gittin mi?
Gittim bende kalp atışı var ama dediği gibi. Görüntüsü için hicbirsey göremedim daha çok küçük nede olsa:)

Kızlar hayırlı günler yeni hamileleri tebrik ediyorum keseler görünmeye başladı. Kalp atışları duyuluyor yavaş yavaş ❤ çok mutlu oluyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Cumartesi dra gittim çok şükür herşey normal görünüyor karından bebeğimizi de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür. Sata göre 8 haftalıktı ultrasonda 8+5 göründü erken yumurtlamışım büyük ihtimal. Bu arada tsh 4.2 çıkmıştı ilaç kullanmadan iyotlu folikasitle 0.91 e düşmüş çok şükür

maşallah canımmm cok sevindim her şeyin seyrinde gitmesine

Kızlar merhaba. Doktora gittim kalp atışını duyduk bebek nokta kadar görünemyr bile ama kalp atışını gördük ya çok şükür cokkkk
gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Kan uyuşmazlığı vardı onu indirect coombs testi istedi kan verdim inşallah bişey çıkmaz
bizdede vardı kan uyuşmazlığı kızımda 28. haftada iğne yaptılar bunda tehlikeli olduğu için 5, haftada yapıldı

Kızlar merhaba. Doktora gittim kalp atışını duyduk bebek nokta kadar görünemyr bile ama kalp atışını gördük ya çok şükür cokkkk
gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Kan uyuşmazlığı vardı onu indirect coombs testi istedi kan verdim inşallah bişey çıkmaz
bizdede vardı kan uyuşmazlığı kızımda 28. haftada iğne yaptılar bunda tehlikeli olduğu için 5, haftada yapıldı

Ya kızlar okadar zorlanıyorum ki sufeklu tiksinme mide bulantısı kokular ve halsizlik bide hemşireyim. Ve şuan çalışacak gücum yok bu hafta izindeyim haftaya napicam bilmiyorum benim gibi olan varmi

Sormadım ama baya pahalıdır diye düşünüyorum çünkü muayeneleride çok tuzlu yarın sorucam ama detaylı
doğumu özel hastanede düşünüyorsan bence sigorta yaptır sende öteki türlü çok pahalı. dolar nedeniyle daha da zamlanacakmış. muayene ücretleriyle astarı yüzünden pahalıya çıkacak.

kızlar herkesin derdi bulantı benimde midem bulanmıyor. niye acaba ya? benim normalde midem çok hassastır. bir sürü mide rahatsızlığım var. tam tersi oldu. bir sorun mu var acaba ?
böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…