Canimmm. Bence geç git erkenden gidip yok görüldü görülmedi demesinler 7.hatta 8.haftanda git benden tavsiye
Cuma randevum var ama uykularım kaçıyor bir de aklıma senin doktorun sana yaşattıkları geliyor acaba ilk gebeliğimde bekleseydim ben de duyar mıydım diye hamilesiniz hepiniz kabul olur inş duanız bana dua edin

İnşaallah canım rüyasız direkt olmuş ne güzel :) ben bugün rüyamda karnımda tekmelediğini gördüm ilk defa o kadar güzeldi ki :):)

Dün akşam baya kıvrandırdı beni gaz sancısı hayatımda hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum mide bulantısını zaten tahmin edersin sancı varken mecbur sabahları metpamid alıyorum yoksa o gün asla bitmiyor bir yıl gibi. Banada kız gibi gelmeye başladı inan yüzümdeki nur gitti diyim saçlarımda sarı koyultamıyorumda sivilcelendim ergenliğimde bile sivilcem olmazdı sıpalar biraz depresyona sokacak galiba bizi :) bu arada kontrolün ne zaman? Benim yarın inşallah

İlginç ama dün bende dr oldu sol tarafım çok gerildi ve orası daha kabarık oldu dinlenince geçti normal mi acaba

İlginç ama dün bende dr oldu sol tarafım çok gerildi ve orası daha kabarık oldu dinlenince geçti normal mi acaba

Normal bence. Akşam midem çok boştu karnım da çok düzdü net hissettim farkı. Şu an mesela o kadar belli değil. Açlık tokluk zamanları çok farkettiriyor. Böyle böyle gitgide tüm karnı kaplayacak o kabarıklık . İnşallah görürüz o günleri de...

Adete göre 7+2. Bebeğe göre 6 hafta dedi. Ama geç yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…