• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenmede olabilir. Yumurtladığın günü biliyor musun

ben flo programı kullanıyordum ağustos 23-28 arası gösteriyordu. tam bayram haftasına denk gelmişti hatta. eşimde bi 23 ünde bi 28 inde birlikte olduk bizde. o iki günden birinde tuttu

ben flo programı kullanıyordum ağustos 23-28 arası gösteriyordu. tam bayram haftasına denk gelmişti hatta. eşimde bi 23 ünde bi 28 inde birlikte olduk bizde. o iki günden birinde tuttu
Anladım sağlıklı olsunda bebeği görünce doktor tam olarak söyler haftasını.

Benim de göğüs uçlarımın etrafı kopkoyu oldu 5. haftadan itibaren, ve boynumda ensemde vs sivilce çıkıp duruyor
O karın kazınması bende de var, kısa sürede bir tatlı tatlı acıkıyorum hiç sorma :KK70:

Kilo almazsak iyi gece yemeklerinden :D Olsun bebişler için değer :anne: :)

Kilo almazsak iyi gece yemeklerinden :KK70: Olsun bebişler için değer :anne: :)
Hiç sorma akşam yemeğinden kalkıyorum 2 saat sonra akşam midem kazındı diye bir daha yemek yiyorum eni konu, şimdiden 1,5 kilo oynadı benim, göğüs göbek büyüdü diye kendimi teselli ediyorum ama :)

Hiç sorma akşam yemeğinden kalkıyorum 2 saat sonra akşam midem kazındı diye bir daha yemek yiyorum eni konu, şimdiden 1,5 kilo oynadı benim, göğüs göbek büyüdü diye kendimi teselli ediyorum ama :)
Eşimde şaşırıyor acıktım diyince :D Olsun olsun onlar büyüuor maşallah :KK36: paltolon kapanmıyor ama olsun :D

Midem bulanıyor ama kusmuyorum diyordum ki bugün başladı :işsiz: sizin nasıl durumlar kızlar?
Bende de aşırı iştahsızlık ve her an midem bulanacakmış hissi var canım halsizlik yorgunluk ekstradan. Birde demirim çok düşük çıktı. 6.6 demiri düşük çıkan car mı bu şekilde?

Aynı durumu yaşıyoruz, doktor sürekli küsüp yediklerini çıkaracak gibi değilsen normal devam et dedi, birkaç bitkisel öneride bulundu, hiçbirini yapamadım,bulantı esnasında dediklerini yiyip icemiyorum. Bol limonlu yeşil Soğanlı marul salatası yaptım çok iyi geldi, yemek yiyemiyorum,midem bulanıyor,balık et falan midem kalkiyo, kusma yasamiyorum, ama kafa allak bullak başımda donuyo öyle dolanıyorum ,bazen mide bulantisindan uyanıyorum , bazen yarım saat okadar iyi oluyorum ki ama geri geliyor hemen. Ben bulantiya sukrediyorum,bebeğimin varlığını hatırlatıyor sürekli:) tabi bazen ağlatıyor bulantı , kokular çok etkiledi, banyolar çok kokuyo, eşim duş alıyor duşta kullandığı herşey midemi bulandırıyor, yanına yaklaşamiyorum, iki hafta öncesine kadar mis gibi temizlik kokan şeyler,midemi kaldıran berbat kokulara dondu, koku hassasiyetim 4-5 gündür tavan yaptı , senede koku hassasiyeti oluştumu canim

Ayy canım inanır mısın tamamen aynı şeyler. O duş jeli yok mu iğrenç kokuyor. Hemen midem kalkıyor. Mutfak kokuyor, odalar her şey her şey hem de. Arkadaşlarım da miden bulanıyosa bu iyiye işaret diyolar. Tek tesellim bu canım. Kussam rahatlarım belki ama kusmuyorum da. Dayanıyorum ilaç almamaya. Artarsa mecbur alırım

aclik bende de cok oluyor ya . devamli bir sey atistiriyorum . kv kuru meyve yollamis . ins cok kilo almadan devam eder . kilo almaya musait bir yapim var :)

Kızlar merhaba. Doktora gittim kalp atışını duyduk bebek nokta kadar görünemyr bile ama kalp atışını gördük ya çok şükür cokkkk
Rabbim sag salim kucagiba aldığın günleri de göstersin çok sevindim gorebilmenize. Kürtaj diyen doktora da gitme bı daha en ufacık olumsuz söz ömrümüzün ömür götürüyor duygularını önemseyen bir doktorla hayırlı gebelikler

Bende de aşırı gaz sancısı var öğrendiğimden beri gün içinde arada azalıyor bazen çok artıyor. Meyve yediğimde artıyor mesala. Süt laktozsuz olanlardan alıyorum diğeri çok gaz yapıyor. Onun dışında benim cildim çok yağlandı ve alın çevremde sivilce oluştu baya. Göğüslerimde bir şey olmadı henüz ağrı ve şişkinlik dışında.
Evet bende alın kısmımda farkettim ilk ve cildim yağlandı bende laktozsuz içiyorum pek fark yok gerçi

Bendede göüste renk değişimi ve sivilce coğaldı canım :KK43: Eger kızsa annenin güzelliğini alıyormuş erkekse anne güzelleşiyormuş tabi laf bilmiyorum gerçek mi :) benim bu aralar istahım arttı koca bi tabak makarna bitirdim hala karnım actı gece :KK70:
Çok sık acıkıyoruz çünkü bebiş yiyo bizi :) sonra yediklerimizden de alacak. Ama cidden çirkinleştim ya çok moralim bozuluyor aynaya bakınca cildimin aydınlığı sıfır inşallah prensesime gidiyordur güzellik :))) birde kasık gerginliğin var mı? Resmen formamın beli kapanmıyor ve rahmimin içinde ara ara ağrımsı gibi bişey oluyor büyüdüğünü hissediyorum sanki çok tuhafmış bu hamilelik

Merhaba arkadaşlar, ben de insallah Mayıs annesi olacağım. Ancak henuz muayene olmadım. kese vs. görmedim.
bir önceki gebeliğim boş gebelik olduğu için görmeden inanamıyorum.
Ben şimdi 5+5 de ilk muayenemi olacağım. sizce kalp atışı görebilir miyim vajinal ultrason ile ?

Back