Çok üzüldüm, Allah sağlıkla bi daha versin inşallah. Benimde büyük ihtimalle gec döllenmedir dedi, kese vardı ama biraz yamukmuş, bozuk gebelikte olabilir dedi. Sata göre 5+2 ama dr 5+6dedi. Hayırlısı diyelim başka bişey gelmiyor elden.

Bu arada kesenin fotosu var mı? Özelden atabilir misin?

Sen gene de öyle düşünme, her şey yolundaysa ki inşallah öyledir boşuna strese sebep olacaksın o da çok kötü. Bir sonraki kontrolün ne zaman peki?
Haftaya perşembe günü canım. Üstelik o gün doğumgünüm. Hayırlısı olsun ilk duyunca epey üzüldüm ama şu an stres yapmıyorum herşey olacağına varır. 3.5 yılda olmayan şeyi ilk kez yaşadım en azındam hamile kalabildiğimi gördüm. Şükredecek çok şey var. Sağlık olsun yeterki.

Allah a emanet ol canım rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inş yeniden

Aynen canım sağlık olsun, ne güzel hamile kalabiliyorsun. Sadece karamsar da olma henüz hiçbir şey kesin değil onu da unutma

çok sağol canım maalesef öyle oldu ben antalyanın ilçesindeyim canım sen merkezdeysen değildir:)
Ben de ilçesindeyim canim kumlucada. Gittim bugün çok ilgisiz ve soğuk bir doktordu. Kese var içinde birsey göremiyorum iki hafta sonra gel dedi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Helal olsun en kısa zaman da seni tekrar aramızda görmek istiyoruz. Lütfen umudunu yitirme. Her şey olacağına varır.

Çok fazla millet içine çıkma canım olduğunca ilk zamanları evde geçirmeye çalış benim eşimde ilk de öyle yaptı düşük olunca kendisi dedi söylemeyelim kimseye diye inşaallah bi şey olmaz korkma

Günaydın kızlar gece düşük yaptım çok üzgünüm buraya girebikirmiyim artık bilmiyorum bana verilen bilgileri listeye ekleyip konuyu başkasına devretmek istiyorum isteyen alabilir
Kuzum çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşaallah dua et bol bol biliyorum o acıyo ama elden bi şey gelmiyor

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Allahım inşallah sağlıkla yeniden nasip etsin.

Kuzlar benim akşam üstü 6 gibi başlayan baş dönmem oluyor. O an ayağa kalksam düşüp giderim yani. O derece çok. Mide bulantısıda hala yok.

Ya bugün ben çok ayakta kaldım baya iş yaptım ağır bişey kaldırmadm ama çok eğilip kalktım yoruldum bı skinti olurmu sabah bı midem bulandı şimdi okadar midem bulanmiyor korku düşüyor bazen içime aman iyice elhamli oluyor her geçen gün belimde sabahtan akşama kadar ağrıdı sirtima dogrudoğ arada

yok canim bi sey olmaz da sen dikkatli ol yine de .

Kan şekerin mi düşüyor acaba ya da tansiyonun ?mide bulantısı ben de de yok
Tansiyonuma baktım normaldi. Gün içinde yok ama akşam üstü neredeyse 1 saat sürüyo geçiyor .haftaya doktora gidicem sorarım unutmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…