Çarşamba günü gördük çok şükür. 6+3 dedi doktor. Sizin kac tane düşüğünüz oldu?
Bebişi gördün mü? Bende pko var çok zor hamile kaldım.nisanda dış gebelik geçirdim ve kürtaj oldum. Bende pazartesi keseyi gördüm.

Kızlar bir şey soracağım, ben bugün sağlık ocağına gideceğim gebelik kaydını açtırmak için. Aç mı gitmek gerekli, yaptıranlar bir bilgi verebilir mi?
İşten çıkıp bugün öğleden sonra gitmeyi planlıyorum da, tok olacağım çünkü

Bebişi gördün mü? Bende pko var çok zor hamile kaldım.nisanda dış gebelik geçirdim ve kürtaj oldum. Bende pazartesi keseyi gördüm.
Gördük çok şükür. Benim kaybettiğim bebeklerimde kalp atımını 6. haftada karından göremezdik hic. Ilk kez 6+3 te kalp atimini da gördük. O yuzden bu sefer biraz daha umutluyum. Sadece tek sıkıntı ayakta kalinca karnimda ve özel bolgemde agrı oluyo. Onun icinde progestan verdi doktor. Allah sanada bir daha hayal kırıklığı yasatmasin.

Korkma. Kötü düşününce kötü olur. Ağrı oluyor normal bence. Çok keskin değilse. Bulantın var mı? Bende hem düşük iğnesi hem progestan kullanıyorum. Pıhtılaşma içinde sulandırıcı. Sizin sebebi ne araştırdınız mı?

Bulantı olmaz mı? Nerdeyse 24 saat. Mandalina çubuk krakerle ayakta duruyorum. Herşey iğrenç kokuyor burnuma. 5 senedir gitmediğim hastane yaptirmadıgim test kalmadı. Hiçbişey bulamadılar. En son dusugumden sonra histereskopi cekildim. Rahim ici yapisiklik dediler. Yuzde yuz sebep bu diyemem ama muhtemelen bundan dedi doktor. Hatta giitmediğim hoca kalmadı Her kafadan bi ses cikti. Ondanda bi fayda gormedim. Pihtilasma ignesini 3. 4. 5. hamileliklerimde kullandim. Doktor bu sefer igne olma bu sefer dedi. Sadece coraspin kullaniyorum. Progestan beni mahvediyo. Kafami kaldiramiyorum. Bulanti bas donmesi. Sende de oyle mi?

Bende bulantı yok iyi mi kötü mü bilmiyorum. Progestan ı ağızdan mı alıyorsun? Ben fitil olarak kullanıyorum çok zorda kalınca ağızdan alıyorum. Valla korkuyorum salı günü kalp atışı için gidicez

Öğleden sonra kan almıyolar balım sabah 10 veya 11e kadar kan alınır. Kimi yere göre değişiyor ama en geç 11

Herkesin bünyesi farkli. Bide hamilelikten hamileliğe değisiyo. Ilk hamileligimde nerdeyse 9 ay hic bulanti yasamadim. Çok sukur gayette saglikliydi. Ama sonrakilerde hep böyle abarti bulantim oldu. Haline sukret. Acsin ama miden hicbiseyi almiyo. Cok sinir bozucu. Bu sefer bende alttan aliyorum. Agizdan alinca daha beter oluyorum. Sende icini ferah tut. Iyi dusun iyi olsun.

Umarım her şey yolundadır. İnsan illaki telaş yapıyor. Alttan aldığın halde mi k kadar etkiliyor

Ac gitmene gerek yok. Bilgilerini alip kayit yapicaklar. Kan icin belirli gunler var. Mesela bizimki Sali Persembe. Sabah erkenden gitmeni isterler bide.

Ac gitmene gerek yok. Bilgilerini alip kayit yapicaklar. Kan icin belirli gunler var. Mesela bizimki Sali Persembe. Sabah erkenden gitmeni isterler bide.
Tamam canım çok sağol, bugün öğleden sonra uğrayıp bilgi alayım o zaman, en kötü önümüzdeki hafta işe gelmeden kan veririm erkenden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…