Günaydın kızlar bende yarın ki randevumu bugün 13.30a aldım 6+1 oldum inşallah kalp atışını duyarım biraz ağır geçmeye başladı o yüzden çok merak ettim inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz
Çok sevindim canım, gözün aydın :)
Benim yarın öğlen kontrolüm o kadar negatifim ki kötü bir şey olacak gibi geliyor. Göğüs hassasiyetimin bu kadar erken haftalarda bu kadar ani kesilmesini ben hala hayra yoramıyorum
Umarım ben de burda güzel haberler paylaşabilirim, senin adına ve diğer her şey yolunda olan kesesini gören, kalp atışını duyan bütün annelerin adına çok sevindim, darısı başıma
Tatlım kötü düşünme bende de yok göğüs hassasiyeti o kadar belli belirsiz ki her hamilenin belirtisi farklı ben ilk iki hamileliğimi karnım şişmese anlamazdım bile öyl rahat geçmişti ama buepey zorluyor şimdiden:)
heexee
günaydın canım dualarımız seninle canım. bende cumaresi saat 10 arandevu aldım kızlar ama cok korkuyorum aksam rüyama girmiş inşallah kötü bişey olmazzz çok heyecanlıııı
Günaydın herkese :) Benim kontrolüm de yarın, hafta geçmek bilmedi. Bugün gidenlerin güzel haberlerini bekliyoruz :) CESUR05
sen dün akşam gidecektin sanırım ? :)
Günaydın hamisler bugün kontrol gunum umarım iyi haberler veririz ben ve kontrolü olan diğer arkadaşlar heexee
Iyi haberler vereceğimize inanıyorum anın tadını çıkaralım nede olsa bu günleri çok bekledik
Günaydın kızlar bende yarın ki randevumu bugün 13.30a aldım 6+1 oldum inşallah kalp atışını duyarım biraz ağır geçmeye başladı o yüzden çok merak ettim inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz
Tatlım kötü düşünme bende de yok göğüs hassasiyeti o kadar belli belirsiz ki her hamilenin belirtisi farklı ben ilk iki hamileliğimi karnım şişmese anlamazdım bile öyl rahat geçmişti ama buepey zorluyor şimdiden:)
Bende oluyor canım yanma ekşine ca 2.3 ayda rahatlıyor genellikle son 3 ayda da artıyor
heexee
günaydın canım dualarımız seninle canım. bende cumaresi saat 10 arandevu aldım kızlar ama cok korkuyorum aksam rüyama girmiş inşallah kötü bişey olmazzz çok heyecanlıııı
Günaydın herkese :) Benim kontrolüm de yarın, hafta geçmek bilmedi. Bugün gidenlerin güzel haberlerini bekliyoruz :) CESUR05
sen dün akşam gidecektin sanırım ? :)
Aynen benim de sabah aklıma geldi CESUR05
yazdı da ben mi kaçırdım acaba diye. Umarım harika geçmiştir randevusu
Sana da yarın güzel kontroller diliyorum canım
Aynen benim de sabah aklıma geldi CESUR05
yazdı da ben mi kaçırdım acaba diye. Umarım harika geçmiştir randevusu
Sana da yarın güzel kontroller diliyorum canım
Bu süreçte şu araştırma işini bir kenara bırakmamız gerekiyor aslında. Fazladan stres yüklüyor çünkü. yani kendinde gördüğün herhangi bir hastalık belirtisini google a yazdığında seçeneklerin arasında kanser olması gibi.
Benim ilk gün öğrendiğimde çok ağlamaktan başım ağrımıştı biraz :) ama sonra hiç ağrımadı. Benim beyaz akıntım sürekli. Aranızda akıntısı olan var mı kızlar
heexee
Bugün kontrolü olan bütün güzel anne adaylarının kontrolleri harika geçer inşallah. Güzel haberlerinizi alacagiz Allah'ın izniyle dualaşalım.
Ben de az önce sağlık ocağından geldim gebelik izlemim varmış ona baktırdım. Hem de dün kontrolde doktorun istediği tahlilleri verdim. İnşallah güzel çıkar sonuçlar