inşallah kalbi duyarsın ben henüz kese görmedik haftaya bakacağız hayırlısı inşallah

Tatlım kötü düşünme bende de yok göğüs hassasiyeti o kadar belli belirsiz ki her hamilenin belirtisi farklı ben ilk iki hamileliğimi karnım şişmese anlamazdım bile öyl rahat geçmişti ama buepey zorluyor şimdiden:)

mide yanmasi sikayeti olan var mi arkadaslar .bu sabah cok siddetli oldu yanma ,haftaya dr ya soracagim . hep boyle mi olacak
Bende oluyor canım yanma ekşine ca 2.3 ayda rahatlıyor genellikle son 3 ayda da artıyor

Bugün kontrolü olan Annişler inşallah güzel bebekleriyle güzel haberlerle gelsin Aminn...

heexee canım bendede azaldı biraz gögüs hassasiyeti telas yapma güzel haberler alıcaksın inşallah :)

Canım hamilelikte bel kalınlaşırmış. Bana da geçen gün kız kardeşim belin kalınlaşmış dedi :)
Çok net hissediyorum pantalon bellerinde sanki erken gibi geldi ama bariz sıkıyor kilomda aynı hatta 2 kg vermişim

heexee günaydın heyecanlı anne :) bugün kaçtaydı randevun?
Günaydın kuzum,
12'de
Aynen canım, umarım güzel haberlerle geliriz
3 kişi olduk, umarım burası güzel haberlerle dolar bugün ve her zaman
Benim başta çok fazla vardı ama, birden gitti, hep gelişimi durunca olur diye okudum sağda solda, çok kötü etkilendim

heexee günaydın canım dualarımız seninle canım. bende cumaresi saat 10 arandevu aldım kızlar ama cok korkuyorum aksam rüyama girmiş inşallah kötü bişey olmazzz çok heyecanlıııı
Sağol canım benim umarım hepimiz güzel haberlerle geliriz
Bugün kontrolü olan Annişler inşallah güzel bebekleriyle güzel haberlerle gelsin Aminn...

heexee canım bendede azaldı biraz gögüs hassasiyeti telas yapma güzel haberler alıcaksın inşallah :)
Benim çooook azaldı sorun o
Sağol canım benim, haber vericem size

Günaydın herkese :) Benim kontrolüm de yarın, hafta geçmek bilmedi. Bugün gidenlerin güzel haberlerini bekliyoruz :) CESUR05 sen dün akşam gidecektin sanırım ? :)
Aynen benim de sabah aklıma geldi CESUR05 yazdı da ben mi kaçırdım acaba diye. Umarım harika geçmiştir randevusu
Sana da yarın güzel kontroller diliyorum canım

Aynen benim de sabah aklıma geldi CESUR05 yazdı da ben mi kaçırdım acaba diye. Umarım harika geçmiştir randevusu
Sana da yarın güzel kontroller diliyorum canım
Bu süreçte şu araştırma işini bir kenara bırakmamız gerekiyor aslında. Fazladan stres yüklüyor çünkü. yani kendinde gördüğün herhangi bir hastalık belirtisini google a yazdığında seçeneklerin arasında kanser olması gibi.

Benim bir iki haftadır burnum tıkanıyor hep oda baş ağrısı yapıyor sinüzitim falanda yok gebeliğin ilk haftalarında oluyormuş sanırım
aynen canım ya benimde öyle burnum tıkanıyor o da baş ağrısı yapıyor sanırım dün yine bu saatlerdeydi geçti kendi kendine inşallah bugünde geçer

Benim ilk gün öğrendiğimde çok ağlamaktan başım ağrımıştı biraz :) ama sonra hiç ağrımadı. Benim beyaz akıntım sürekli. Aranızda akıntısı olan var mı kızlar

Bugün kontrolü olan bütün güzel anne adaylarının kontrolleri harika geçer inşallah. Güzel haberlerinizi alacagiz Allah'ın izniyle dualaşalım.
Ben de az önce sağlık ocağından geldim gebelik izlemim varmış ona baktırdım. Hem de dün kontrolde doktorun istediği tahlilleri verdim. İnşallah güzel çıkar sonuçlar

aynen canım ya benimde öyle burnum tıkanıyor o da baş ağrısı yapıyor sanırım dün yine bu saatlerdeydi geçti kendi kendine inşallah bugünde geçer
Evet balım ara ara gidip geliyor bebekten dolayıymış gayet normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…