• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr bitek folikasit kullan dedi bana .Baska bir sey kullanayim mi diye ozelliklesordum . 12 .haftadan sonra bazi testler yapacagiz ona gore dedi :)
Genelde 12. haftadan sonra kullanılıyormuş. Sağlık ocağında ki doktor sonuçları verirken kullanmam gereken bir şey olasa da 12. haftadan sonra olur daha 6. haftadasın dedi.

valla bilmiyorum doktorum kullan diye zaten daha önce düşüklerim vardı yani riskli gebeliğim olduğum için dedi herhalde imom iyi dedi bakalım şuan söylemek çok erken korkuyorum kalbi duyayım rahatlanacağım Allah izniyle

Kızlar nasılsınız? Bu hamileliğim beni epey zorlamaya başladı ilk ikisinde çok kolay geçtiğinden bu beni sarstı biraz mide bulantısı değil ama sürekli kokulara hassasiyet midede yanma ağrı halsizlik bitkinlik kafamı kaldıramıyorum cuma günü 6+2 de ilk kontrolüme gideceğim bakayım kimmiş beni bu kadar zorlayan bıdık

Kızlar nasılsınız? Bu hamileliğim beni epey zorlamaya başladı ilk ikisinde çok kolay geçtiğinden bu beni sarstı biraz mide bulantısı değil ama sürekli kokulara hassasiyet midede yanma ağrı halsizlik bitkinlik kafamı kaldıramıyorum cuma günü 6+2 de ilk kontrolüme gideceğim bakayım kimmiş beni bu kadar zorlayan bıdık
Bebekten bebeğe değişiyor işte yerim onları ya nasıl zorluyorlar bizi :KK53: gücümüz dayanamaz olsada dayanıyoruz onlar için.
Benimde onlar azaldı bele vurdu yürüyemeyecek duruma getirdi arada. :işsiz:

Ay kizlaaar çok komik bişey oldu göbeğim o kadar şiş ki benim patpatlicam sanki bugün pazarda dolaşırken pazarcı kadın ne kadar kaldı doğuma dedii
Bu şişkinlikler mahvedicek bizi :D benimde paltolon sıkıyor daha almak istemiyorum erken diye hamilelik pantolonu :D

Kızlaaaar Rabbime Hamd ü senalar olsun bebeğimin kalbini duydum. 6+3 müşüz. Kesesi her şeyi çok güzel dedi doktor. Rabbim bekleyen herkese bu anı yaşatsın hayırlısı ile. Devamı da başı gibi güzel gelsin inşallah :KK200:
Hayırlı olsun canım şükürler olsun :KK200: bende bugün gördüm atışı :KK68:dinletmedi doktor nedense :KK12:

Back