Herkese merhaba, bende dün test yaptım ve pozitif çıktı. Adetim düzenli olarak 28 günde bir oluyor ve 3 gün geçmişti. Bakalım hafta içi kan tahlili yaptırırım, duruma göre de druma koşarım Allah buradaki herkese sağlıklı, hayırlı doğumlar ve evlatlar versin. Ve ayrıca isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah aminn

Ne güzel az az sık sık yersen bulanmaz o zaman. Benimde yemekten sonra mideme uzun süre taş oturuyo sanki mide bulantım sürekli var
Allah yardımcın olsun canım
Benimki de aynısı ama yemek yedikten sonra da yemek görünce ya da yemek düşününce yine bulanıyor :)
Tam olarak benim durumum da böyle karnım doyunca tabağımın yarısında bile olsam midem kalkıyor ve bırakıyorum. Ara öğün yapmak istiyorum aslında kuruyemiş süt falan ama karnım tok olunva hiç bişey istemiyor
Umarım güzel olur herşey
Canım benim dualarımız seninle inşallah her şey yoluna girecek. Bak daha önce de aynısını yaşamışsın o yüzden moral bozma bizi de haberdar et mutlaka

Aynı şeyler bende de var ev halimide zorlamaya başladı yemek yapamıyorum temizlik falan biraz zorlamaya çalışıyorum kendimi yemek yerken bende bırakıyorum sonra acikana kadar midem bulana kadar bişey istemiyor canım

Allah kolaylık versin hepimize canım kreker yiyorum bulantı için bide gerçekten leblebide iyi oluyor bir arada çikolata tarzı şeyler canım çekiyor bide bisküvi kurabiye iyi gidiyor tatlı olarak onun dışında ağır tatlı birşeyler den soğudum

Gunaydin guzel anneler.benim 21 aylik bi kizim var sagolsun hic durmaz cok yaramaz.ben hamileligimi bile unuttum onunla ilgilenmekten

Siz duydunuz mu kalp atisini.sanirim 7 haftaliksiniz

Kizlar Merhaba. Doktor rand. Bugundu ama ben dun gittim dayanamadim. Kalp atislarini cok kucuk olsugu icin duyamadik sadece cok minik saniyelik duyabilsik o bile yetti. Carsamba gunu cagirdi o gun gumbur gumbur duyariz dedi doktor. Her sey yolunda dedi cok sukur. Kendini yorma cok fazla dedi. Folik asit 3 gunde bir iceceksin dedi. Mide bulantisi icin ilac verdi. Ve testler icinde saglik ocagina git hamile oldugunu soyle onlar gerekli tahlilleri yaparlar dedi sonra sonuclari doktora goturucem. Eksik kalan testleride burada yapariz dedi. Boyle iste kizlar. O anlik saliselik bebegimin kalp atislari beni aglatmaya yetti. Binlerce sukur. Allah herkesin bebegini korusun.

Sata gore ne kadarliksin tam olarak ?

CAnim tebrik ederim çok sevindim :) folik asidi neden 3 günde bir iç dedi ?

oyle durumlarda doktor raporunu katki paysiz cikartmak istiyorum diye yeniden gidebilirsin.

Merhaba herkese bende size katıldım sat8.8.2018
mersin de yaşıyorum
İlk gebeligim.
Yaş 29

yarın doktora gideceğim bilerek geç gidiyorum .Erkenden gitmek istemedim bakalım ne dicem

ben isteonu anlayamiyorum neden birdikgora gore 400 gm iken bir baskasina gore 3 gunde bir 5 mg dogru 1 tane degil midir?

Doktorum bebeğin ihtiyacının günde 400 mikrogram olduğunu söyledi. Folbiol 5 miligram bir Folikasit. İkiye bölüp içebilirsin. Tam da içsen çok sorun olmaz dedi bana. Muhtemelen vücutta depolanan bir asitse eğer o yuzden üç günde biri yeterli görmüş olabilir doktor. 5 mg fazla bile geliyor çünkü .

Biraz daha dayanalım geçecek inşallah ben farkettimki acıkınca bulanıyor ama yemeğinde sonunu getiremiyorum bugünlerimize de şükür rabbim istedi meleklerimiz karnımızda olsun diye uğraşırken ne üzülürdüm ne dualar ederdim onlar daha zordu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…