• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar baska doktora gidicem demistim.
Gittigim doktora anlattim iki dusuk oldugunu igne verdi cleaxane 0.4 luk sanirim. yine oglumda kullandigimi soyledim.
Folik asit
Coraspin 100
Progestan verdi
Kese gozukmedi minicik bisey dedi daha alttan da bakmadi haftaya gel dedi.
Biraz icim rahatladi aciksasi. İgnenin birini vurdum bile.
@siirkiz burda misinnn
canim benimdezenleayni bugun gittim. kese gozuktu bende minnacik tabi kesenin icini goremedi. hele ki kalp atisina cok daha erkenmis. keseyi mi gormedi kesenin icinde bebegi gormemistir belki benimkisigb

canim benim senin icin inan uzuldum. bugunlerin gecegegini bebegine kavusacagin icin yasadigini guzel seyleri dusun. ki gercekten gecicek. burdan okudugum leblebi tuketiyorlar deneyebilirsin

Sağol canım sarı leblebi aldiriyim yarın, gün boyu durmadan ve saatte bir fena vuran bulantı olurmu ya, ağlatıyor baş dönmesi ,bütün kanım çekiliyor tüylerim diken diken,Allah kimseye bulantı yaşatmasin böyle,zormuş

ben paylastim. ailelerimle is arkadaslarimla. hepsi heyecanli. ama erkenmi ya bise olursa diye de dusunmeden edemiyorum

Canım hiç öyle düşünme,Allah korusun hepimizin evladını.benim bir tanıdığım 9. Ayindaydi doğuma gidecek artık düşün,bebeğin kalbi durmuş içerde ve çok etkilenmiştim iki gün sonra da kimyasal dusuk yasadim, ve Allahım deyip sukrettim kimyasala,o annenin acisini düşününce,yaani olacağı hiç çare yok,ama biz hep güzel düşünelim, bol bol dua inşallah,içinizi ferah tutalım.mide bulantim ağlatıyor ağlarken sukrediyorum Allah'a

Arkadaşlar hamileyimmmmm:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
2 gün önce 181.6 idi hcg
bu akşam 516 olmuş :spor::spor::spor::spor:

adetimin 7. günü bugün normalde.
Lekelenmem ya da ağrım yok, ilk bebeğimiz olacak inşallah. Perşembe günü doktor randevum var:KK200:

Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

6+2 SATA göre ama kanda 652 çıktı 4haftalık gözüküyo

Canım ben kıyaslama yapmak için ilk gebeligimdeki randevularımın geçmişini irdeledim geçenlerde. Kanda 638 çıktıktan tam 15 gün sonra gitmişim ve kalp atışını dinlemiştim o gün. Doktor 6+2 demişti hatta . Seninki de geç döllenme belkide. Benim şu an bile uymuyor sat la hesaplama yaptığımda. 652 yı gördüğün güne 15 gün ekle o gün git derim. Endişe etme.

Canım ben kıyaslama yapmak için ilk gebeligimdeki randevularımın geçmişini irdeledim geçenlerde. Kanda 638 çıktıktan tam 15 gün sonra gitmişim ve kalp atışını dinlemiştim o gün. Doktor 6+2 demişti hatta . Seninki de geç döllenme belkide. Benim şu an bile uymuyor sat la hesaplama yaptığımda. 652 yı gördüğün güne 15 gün ekle o gün git derim. Endişe etme.
Kızımda da bunu yaşadım aynı dediğin gibi olmuş ona göre normal gibi ama idrarda adete 1 gün varken çift çizgi gördüm diye endişe etti biraz doktor kana baktır demedi perşembe çağırdı direk ama ben pazartesi tekrar artışa baktıracağım

Benimde sata göre 9 hafta olması lazım ama regl aralığım geniş olduğundan geç döllenme oluyor sanırım, 7 hafta çıktı mesela. Sizde de böyle olmustur
Kaç günde adet oluyorsun canım benim 3 ay öncesine kadar 35 günde birdi 3 aydır 30 günde oluyorum

Kaç günde adet oluyorsun canım benim 3 ay öncesine kadar 35 günde birdi 3 aydır 30 günde oluyorum
En son iki regl sürem 34 günde bir oldu,öncelerde 45 e kadar gittiği oluyordu. Son ikisini baz aldığımda geç döllenmede olabilir bende,doktor zaten değerlere baktı düzenli artmışmi vs diye. İçini ferah tut

Kızımda da bunu yaşadım aynı dediğin gibi olmuş ona göre normal gibi ama idrarda adete 1 gün varken çift çizgi gördüm diye endişe etti biraz doktor kana baktır demedi perşembe çağırdı direk ama ben pazartesi tekrar artışa baktıracağım

İçin rahat edecekse baktır canım. Ben keseyi bile kanda 311 i gördükten 10 gün sonra gördüm . O gün anladım geç döllenme olduğunu çünkü usg de bekledigimden kucuk cikti. Sonra gecmise dondum baktim da icim rahatladi. Allah kısmet ederse Çarşamba günü de kalp atışı için gideceğim.

İçin rahat edecekse baktır canım. Ben keseyi bile kanda 311 i gördükten 10 gün sonra gördüm . O gün anladım geç döllenme olduğunu çünkü usg de bekledigimden kucuk cikti. Sonra gecmise dondum baktim da icim rahatladi. Allah kısmet ederse Çarşamba günü de kalp atışı için gideceğim.
Keseyi gördüğünde adetin kaç gün geçmiş oldu canım.umarım pıt pıtların sevinciyle dönersin

Keseyi gördüğünde adetin kaç gün geçmiş oldu canım.umarım pıt pıtların sevinciyle dönersin

Bende adet düzensizliği var. Günümü hiç net belirleyemiyorum. Ama bence gebeligimi günüm geçmeden öğrendim ben de. Pozitifi gördükten iki gün sonra kan verdim 61 çıktı. Üç gün sonra 311 di. Aradan 10 gün daha geçti keseyi gördüm . Aminn canım burada olup da o pıtpıtları duymayan kalmasın inşallah .

benim de kendi dusuncem 4+4 um. hcg 2682 cikti. ama dogum gunleri 1 gun farkla senle. sen kacinci haftandaydin da 320 cikmisti suan ne asamadasin zaman olarak
Şöyle dedi doktor ; aslında döllenmeden sonra 12-13 günlük ama 4 haftalık sayılıyor dedi. İlk regl gününe göre hesaplıyor ya. Şu an benim tahminim bende 5 haftalık olmak üzerdir. Geçen hafta salı gitmiştim doktora. Bu hafta çarşamba gideceğim tekrar doktora inşallah keseyi görürüz.

Back