• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bj tane attim ama kanama falan yol kullanmasam mi bilemedim
Bilemedim ki canım
Doktorun iğne için rapor çıkarttı mı bana doktor sana rapor çıkarttım dedi eczanede raporu katkı parası olmadan çıkarırsan iğneye ücret ödemezsin dedi ama bana doktor ücretli çıkartmış

Bilemedim ki canım
Doktorun iğne için rapor çıkarttı mı bana doktor sana rapor çıkarttım dedi eczanede raporu katkı parası olmadan çıkarırsan iğneye ücret ödemezsin dedi ama bana doktor ücretli çıkartmış
Yoo rapor falan bisey demedi ben uc ay kullanirim.
Oglumda uc ay mi ne kullanmistim.

Amin canım,Allah önce hepimize kolay doğumlar nasip etsin,evlatlarımıza sağlık hayırlı insanlar olmayı nasip etsin,bir yılda ettiğim toplam duayı bir günde ediyorum artık herkes için. İlk çocuğun kizmiydi

Yer gök dua demişler elimizden gelen en güzel şey dua bol bol edelim birbirimize inşallah. İlk çocuğum erkek canım

Kızlar bugün bebeğimi gördüm kalp atışlarını gördüm çok mutluyum yaa. Radyoloji dr kese boş olabilir dediğinden beni çok üzgündüm :anneadayı:
Niye öyle demişti ki canım ben bugün doktora gittim kese yeni oluşuyo gibi dedi günlerimiz yakın çok strese girdim yolunda gitmiyo diye perşembe tekrar gideceğim

Hem şu kahverengi akıntıyı hem de bu ağrıları bugün konuşma şansın yok mu? Bence her şey yolundadır ama 2 gün daha beklemeye gerek yok sanki. Ağırların adet gibi mi ağrı, vücut halsizliği mi peki? Halsizlik normal çünkü

Hayret Edersin Hayret Edersin canım ağırların nasıl, biraz daha azaldı mı, daha iyi misin?

Sürekli uykulu hali saymazsak iyiyim canım bütün hafta haftasonunu bol bol uyucam diye iple çektim resmen. Ağrım bugün çok yok. Hamile kalmadan öncede çok ağrılı bi hamileliğim olacağını bildiğim için çok önemsememeye üzerinde durmamaya çalışıyorum ama bi yandan da aklıma takılıyor. Hangi ağrı normal hangisi anormal nasıl anlayacağım onu bilemiyorum işte. Kendi doktoruma daha hiç gitmedim. O yüzden de arayıp soramıyorum. Pazartesi şirketine yakın olana gideceğim.haftaya cumartesi de kısmetse kendi doktoruma giderim artık :)

kizlar ailelerle paylastiniz mi hamilelik haberinizi :)
Benm annemle kızkardeşim biliyor. Kız kardeşmde hamile aramızda 1 hafta var. :anneadayı::anneadayı:

Ay süper,gözün aydın Allah tamamına erdirsin diyelim:)
Aminn hepimiznkini:KK200:

Niye öyle demişti ki canım ben bugün doktora gittim kese yeni oluşuyo gibi dedi günlerimiz yakın çok strese girdim yolunda gitmiyo diye perşembe tekrar gideceğim
6.haftada bebeği görmeyi umuyolr sanrım ama herkes bir değil ki. Doktorum rahatlattı beni 3.4 gün geç döllenme dedi sata göre 6+4 ama bebşm 6 haftalık görünüyo

Harika, gözün aydın canım :)
Teşekkür edermn:KK68:

Sürekli uykulu hali saymazsak iyiyim canım bütün hafta haftasonunu bol bol uyucam diye iple çektim resmen. Ağrım bugün çok yok. Hamile kalmadan öncede çok ağrılı bi hamileliğim olacağını bildiğim için çok önemsememeye üzerinde durmamaya çalışıyorum ama bi yandan da aklıma takılıyor. Hangi ağrı normal hangisi anormal nasıl anlayacağım onu bilemiyorum işte. Kendi doktoruma daha hiç gitmedim. O yüzden de arayıp soramıyorum. Pazartesi şirketine yakın olana gideceğim.haftaya cumartesi de kısmetse kendi doktoruma giderim artık :)
Genelde başedilemeyen ve uzun süren ağrıysa riskli ama onun dışında kalan kramplar ara ara gidip gelen ağrılar normal diye biliyorum
Sen güzel güzel dinlen, tadını çıkaralım hafta sonunun :)

Kızlar günaydın,aşırı derece mide bulantıları olduğundan okumaya calissamda çok yazamıyorum bakamıyorum telefona, günlük hayatimi etkileyen fena bulantilar var,ağlıyorum bazen dayanamayıp,sanki bir araba yolculuğu yapıyorum da midem kalkıyor yerinden, inş bu günler hayırlısıyla çabucak geçer.
Sizler tatlı şekerli şeyler yiyebiliyomusunuz? Şeker tatlı düşününce bulantim artıyor tiksindim, çay çok severdim caydan tiksindim yudum alamıyorum leş gibi geliyo çayın tadı. Caniniz daha çok tuzlu şeyler mi istiyorsunuz merak ettim.normalde tatlı çeker derler ,bitter çikolata muhakkak yerdim çok severdim görmek istemiyorum.
Yeni katılanlar hoşgeldiniz,Allah hepimize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
canim benim senin icin inan uzuldum. bugunlerin gecegegini bebegine kavusacagin icin yasadigini guzel seyleri dusun. ki gercekten gecicek. burdan okudugum leblebi tuketiyorlar deneyebilirsin

Kizlar ya ben bayadir sac kestirmeyi dusunuyodum.ama hamile oldugumu ogrendim kaldi.sacimda baya uzun.hamileyken sac kesilirmi kesilmezmi.batil inancmi.napsam bilemedim
ben hemen ucundan 3 _ 5. cm aldirdim ilk aydan diye. ben de annem kestirme baska bidaha dedi. kesilmez bebege gida gitmeyi durdurur derlermis ama bunun gercekligini bilmiyorum. yaniltmayayim. ben yolun basindayim zonradan dokulmesinler diye bastan bu isi bitirdim

Back