Aynı sorun bendede var bugün 4.30 da uyanmış ve hala uyumamış arada yarım saat kestiriyor yine uyanıyor..yarına misafirim var ve bütün işler olduğu gibi duruyor
Doktorumuza mesaj attim bugun sabirli olum biyoritm yavas yavas oturcak demis ama mesela benimki simdi uyuklamaya başladı yani daha saat erken. Ama bebekler de uyanik tutmaya çalışınca huysuzlanıyor, su zor günler bitsin diyorum artık:/// valla evde tekken tuvalete zor gidiyorum

Peki ameliyat yeri ağda yapılır mı siz nasıl yapıcaksınız bilemedim ben kontrolden önce gidicem çünkü...

Benim amt yerinde tüy yok , olsaydı eğer cımbızla alırdım yada farklı yontemlerle , ağda falan yapmayın sakın Allah korusun . Ağda eti cekiyo resmen, dikişler zarar görür diye korkarım ben.

Bugün ne olmuş bilemiyorum topu topu 2 saat uyumuş..şöyle yapıyor yarı uykulu yarı uyanık öyle sallayıp duruyorum..bakalım ne olacak

Benim amt yerinde tüy yok , olsaydı eğer cımbızla alırdım yada farklı yontemlerle , ağda falan yapmayın sakın Allah korusun . Ağda eti cekiyo resmen, dikişler zarar görür diye korkarım ben.
Neden yok nereyi kesmişler internette okuduğumda tüy bitiminden iki parmak yukarıda kesilir diyor benim hiçte öyle değil

Kızlar aranızda mastit olan var mı tek göğsümde bölgesel bi sertlik var yumru gibi elime geliyor ve aşırı ağrıyor. Emziriyorum emziriyorm hiç rahatlamıyor orasıdusta sıcak masaj da yaptım sanırım kanallardan biri tıkılı çok canım sıkıldı yarın genel cerrahiye gözükeceğim bi

Benim bebegimde gazli.birden aglamaya başlıyor.derin uyku uyuyamiyordu.2 gundur rezene cayi iciyorum.bugunde cok uyudu.korkmaya basladimbelki gece acisini çıkartır

Sıcak su torbası ile masaj yaparsan geçiyor.
Bende de olmuştu

Kızlar hayırlı bol sütlü uzun uzunn uykulu geceler olsun. neredeyse herkes lohusa burda Size sorayım aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı.
sinir ve gerginlik varmı sizlerde ?
normal olan şeylere bile sinirlenir oldum.

önce ağlama bol sıkıntı hüzün şimdi sinir gerginlik. ne zaman normal insan olacağım bennnnn

Ben öldüm canım, 15 günlükken oldum hafifti evde sıcak duş bastırarak masaj, farklı emzirme teknikleriyle iki üç güne atlattım, tabi ben atlattım sanmisim, üç gün önce daha beter bir ağrı,misket gibi toplar elime geldi,bir günde oldu , alev topu gibiydi gogusum,kızarık, dün doktora gittim mastit başlamış ve antibiyotik iğne vuruluyorum sabah akşam, ağrı kesici ve göğüs ucu yaralarına da krem verdi, çok şükür rahatladım , emziremedim ağrıdan oğlumu şimdi daha iyiyim. Git muhakkak genel cerrahiye bekleme

Canim cok normaliz inan.. hayatimizda yepyeni bir dönem, uyksuuzluk kendine vakit ayiramama, ben eşim rahat rahat dusa giriyor cikiyor diye bile jcimden bileniyorum :))(

Canim cok normaliz inan.. hayatimizda yepyeni bir dönem, uyksuuzluk kendine vakit ayiramama, ben eşim rahat rahat dusa giriyor cikiyor diye bile jcimden bileniyorum :))(

oluyordu banada ilk bebekte. ama şimdi. sıra ile bakıyoruz bebeğimize. .iki çocuk ile ben ilgileniyorum o bebekle veya tam tersi. inşallah bu günler kırıp dökmeden geçer gider. keyfini çıkaracağım derken bi bakıyor patladım sudan sebepten bişeylere

Yalnız değilsin. Ben de kendimi surekli büyük kızımı azarkarken buluyorum maalesef .Ama sanki surekli bilerek yapıyor dikkat çekmek için garip hareketleri. Sonra pişman oluyorum ama napim bilemiyorum. Çabuk geçer inşallah bu agresif haller üstümüzden

Kızlar lesitin kullanan oldu mu daha önce de sormuştum yorum yapılmamıştı ama şöyle bir okudum lafı geçmiş deneyen oldu mu ?sütümü arttırır mı acaba denemek istiyorum ben de

Dün eşim sofra hazırla dedi kendi hazirlamadi diye evi kırdım nerdeyse çok büyük kavga çıkardım buda sayılıyor mu çok utanıyorum çünkü

Dün eşim sofra hazırla dedi kendi hazirlamadi diye evi kırdım nerdeyse çok büyük kavga çıkardım buda sayılıyor mu çok utanıyorum çünkü

aL bi delide burda. kızım kırıp dökecepine, aşkım hiç halim yok sen hazırlarmısın deseydin yà. oğlum bana ne dedi evel gün,anne kavga edecğinize konuşsanıza. al sana çocuk terbiyesi. anasına öğretiyor işte. maşallah sana dedim oğlum maşallah.
bende eşimle kavga ediyorum Arada. ama sebebini hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…