• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isitme testini hafta kontrolunde yaptılar. Kalça usg için de temmuza gün verdiler. O zaman bizim sadece boy kilo baş çevresi ölçümü dışında birsey yok. Haa göz muayenesi rutin yapılıyor mu gerek görülurse mi acaba
Görme testi de yapılıyor canım benim kızıma yapmışlar di

Pazar alışverişe çıktım elbise tişört şort falan denedim Ama bu kadar mı kötü durur hepsi 😔 geri bıraktım daha alışveriş zamanım gelmemiş ama evde de hiç bişey olmuyo 😐 napçam bilmem
Ben de hastaneden çıktıktan sonra Ebru Şallı gibi dümdüz hiç hamile olmamış gibi cikican sandım.
Geçen seneki yazın giydiklerim olacak sanıyorum.
Ama maalesef biz tasecik anneyiz.
Biraz k ndimize zaman vermeliyiz.
Zamanla gidecek kilolar karinlar.
Onumuz yaz zaten . Bol emzirme bol hareket gider inşaallah

Kızlar 40 gunluk bebeginize uyku konusunda birsey yaoiyormusunuz ? Yani benimki gündüz uyuyor sabahlari mutlaka 5 -5.30 gibi uyaniyir. Dun aksamustu dışardayken cok uyudu, aksam da 10 gibi uyudu gece 1.30 da cin gibi uyandi 3.30 a kadar zor uyuttum 5.30 da kalkti yine😥😥😥😥

Kızlar utanıyorum ama ağdaya gitmem lazım Sezeryan olanlardan ağda yaptıran var mı bi de 40 ım dolunca doktorum kontrole çağırdı alttan mı muayene edecek bilgisi olan var mı

Bende sezeryan oldum canım, benim bildigim hem ant yerine bakacak,hemde vajinal ultrasonla rahme bakacak son sağlam bir kontrol olacak , ben ona göre hazırlıklı gidicem,aklında bulunsun.
Benim arkadaşım da 40 i dolunca gitti alttan muayene etti doktor

Kızlar 40 gunluk bebeginize uyku konusunda birsey yaoiyormusunuz ? Yani benimki gündüz uyuyor sabahlari mutlaka 5 -5.30 gibi uyaniyir. Dun aksamustu dışardayken cok uyudu, aksam da 10 gibi uyudu gece 1.30 da cin gibi uyandi 3.30 a kadar zor uyuttum 5.30 da kalkti yine😥😥😥😥

Canım ilk üç ay bol kucakta bir zarar gelmez,biz oğlumla yapışık ikiz gibiyiz, çünkü benim tenini kokumu istiyo onu mahrum bırakamam , zaten okuduğum kitaplarda da 3 aydan sonra uyku eğitime başlayın diyor, ömrümde bir defa bana bu kadar yapışacak,kokusunu bol bol içime çekmek için sürekli kucağında tutuyorum,1 yıl sonra istesem de böyle anlar yasayamicam, o yüzden çok üstünde durmuyorum şuan.

Canım benim kızında oldu gözü , pamuğu anne sütü ile sırılsıklam yapıp sildim , işe yarıyor epey 👏🏻
Canım aynen bende öyle yapıyordum emzirme den önce direk gözüne sıkıp pamukla temizliyordum 😊 bide burun tıkanıklığına da çok iyi olur anne sütü ☺️ Allah'ım öyle bir nimet vermiş ki anne sütünü her türlü tedavide kullanabiliyoruz çok şükür 🤗

Aynı sorun bendede var bugün 4.30 da uyanmış ve hala uyumamış arada yarım saat kestiriyor yine uyanıyor..yarına misafirim var ve bütün işler olduğu gibi duruyor

Bende sezeryan oldum canım, benim bildigim hem ant yerine bakacak,hemde vajinal ultrasonla rahme bakacak son sağlam bir kontrol olacak , ben ona göre hazırlıklı gidicem,aklında bulunsun.
Benim doktor sezaryenin haftasında kontrole çağırdı. Ben de merakla gitmiştim nasıl bakacak acaba diye. Sadece su geçirmez ameliyat bandını çıkardı. Geçmiş olsun iyileşmeye başlamış dedi. Bi daha ne zaman kontrol deyince yok dedi. İstiyorsan 1 ay sonra spiral icin gel dedi. Ben de bakar güzelce sanıyordum. :(

Ben de hastaneden çıktıktan sonra Ebru Şallı gibi dümdüz hiç hamile olmamış gibi cikican sandım.
Geçen seneki yazın giydiklerim olacak sanıyorum.
Ama maalesef biz tasecik anneyiz.
Biraz k ndimize zaman vermeliyiz.
Zamanla gidecek kilolar karinlar.
Onumuz yaz zaten . Bol emzirme bol hareket gider inşaallah
İnşallah canım bende göğüs yok koca göbek çok kötü duruyo :kızgın:

Peki ameliyat yeri ağda yapılır mı siz nasıl yapıcaksınız bilemedim ben kontrolden önce gidicem çünkü...

Benim doktor sezaryenin haftasında kontrole çağırdı. Ben de merakla gitmiştim nasıl bakacak acaba diye. Sadece su geçirmez ameliyat bandını çıkardı. Geçmiş olsun iyileşmeye başlamış dedi. Bi daha ne zaman kontrol deyince yok dedi. İstiyorsan 1 ay sonra spiral icin gel dedi. Ben de bakar güzelce sanıyordum. :KK43:
Canım bende 1 hafta sonra gittim banyo bandını çıkartıp dikişleri aldı 40 gün sonra gene gel dedi...

Merhaba taze anneler :) herkes doğurmuştur artık. Bütün bebişler sağlıklıdır inşallah

doğurduk ya. maşallah haziran ortası geldi.
elif duru nasıl ?
durumlar iyimi?
bende bi iyi bi fena değişken günler. geçer inşallah 40ı bekliyorum.

Back