• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık kontrolde boyu kilosu gelişimi izleniyor işitme testi kalça çıkıkligi kontrolü yapılıyor görme testi de yapılıyor sanırsam 🤔 sağlık ocağında bir aylık aşıları yapılıyor orda da gelişimi takip ediliyor
Isitme testini hafta kontrolunde yaptılar. Kalça usg için de temmuza gün verdiler. O zaman bizim sadece boy kilo baş çevresi ölçümü dışında birsey yok. Haa göz muayenesi rutin yapılıyor mu gerek görülurse mi acaba

Yok ameliyat yerine bakıyor sadece hatırladığım kadarıyla alttan ultrason la bakmismiydi hatırlamıyorum cidden bende merak ettim şimdi 🤔 ağda benim de sorunum ne zaman fırsat bulup yaparım bilmiyorum 🙄
Ağda benimde sorunum ama nasıl yapılır yara orası ve ağrı çok

Kalça çıkıklığına illaki bir aylıkkenmi bakılıyor.biz geçen gittiğimizde doktor bişey demedi.. illa film mi çektirilecek yoksa doktor kendimi muayene ediyor

Kalça çıkıklığına illaki bir aylıkkenmi bakılıyor.biz geçen gittiğimizde doktor bişey demedi.. illa film mi çektirilecek yoksa doktor kendimi muayene ediyor
illa ultrason ile bakıyorlar canım. ben doğumdan sonra Kilo aldım. boşver valla. işathsızluk gibi kötü bişey yok. yemek yerken tadını alıyorum artık..yedikçe yiyesim geliyor napim. yemekten sonra tatlı isteği ye vallâ. hele bu lohusalık şu bu bitsin veririz evelAllah.

Ben fırsat bulamıyorum yemek yemeye öğlen kahvaltı yapıyoruz bide akşam yemeği o kadar bak bugün yemek de yapamadım çocuk durmuyor 😔
Kuaför fiyatlarından bilgim yok benim görümce rofle ile kesime 400 vermiş eşimde 200 diye uydurdu belki de 😅😅😅😅😅 ben evde kına yakmak istiyorum bakalım nasıl olur ne yaparım 🤔

pahalandı herşey . anam millette para var desene :D

Kızlar utanıyorum ama ağdaya gitmem lazım Sezeryan olanlardan ağda yaptıran var mı bi de 40 ım dolunca doktorum kontrole çağırdı alttan mı muayene edecek bilgisi olan var mı
alttan muayene etmez sezeryan yerinden usg ile rahmine bakıyor.

birde kendime sürekli bişeyler bakıyor netten elime fırsat geçer geçmez. sepete ekliyorum alacak gibi ekle eklesonra vazcayy :D
şu lohusalık neymiş ya.
yiye yiye Tanker olacağım bunuda burda kendime not edeyim. :D

konudan konuya atladım ama :D

kızlar bol tarçınlı cevizli havuçlu kek yaptım az şekerli . tarifi yok kafama göre evde ne varsa ekledim , atıştırmalık çok iyi oldu . tavsiye ederim .

1 aylik kontrolünde nelere bakılıyor acaba. Sağlık ocağından da cagirdilar. Önce doktorumuza mi gitmeliyiz yoksa sağlık ocağına mi. Kafam karıştı çünkü aşı olacak sanirim sağlık ocağında. Doktora ertesi gün gitmek sorun oluşturur mu diye takılıyor kafama
İmkânınız varsa önce doktora gidin derim. Doktor genel bir muayene yaptıktan sonra bizi kalça usg ye ve göz muayenesine yönlendirdi. Orada işlerimizi bitirip sonuçları yine doktorumuzdan aldık. Sonuç kağıtlarını sağlık ocağına vereceksiniz dediler. Sonra sağlık ocağına gidip sonuçlarımızı verdik boya kiloya bakıldı aşısı yapıldı vs. Sonuçları daha sonra da iletirim sağlık ocağına derseniz doktora sonra da gidebilirsiniz bence.

Allah kolaylık versin canım hepimize bu dönemi kolay atlatalım inşallah yalnız olmadığımı bilmek güzel ...
Evet canim bende ayni sekilde. Ama inan herkes ayni, annelik ne zormus diyorum. Annemle konusuyorum,burda sizle konusuyorum, geçiçi hepsi, tabi dertlerde zamanla degisecek ama en azından kendi dertlerini anlatabilmeye başlayacaklar..

birde kendime sürekli bişeyler bakıyor netten elime fırsat geçer geçmez. sepete ekliyorum alacak gibi ekle eklesonra vazcayy :KK70:
şu lohusalık neymiş ya.
yiye yiye Tanker olacağım bunuda burda kendime not edeyim. :KK70:
Pazar alışverişe çıktım elbise tişört şort falan denedim Ama bu kadar mı kötü durur hepsi 😔 geri bıraktım daha alışveriş zamanım gelmemiş ama evde de hiç bişey olmuyo 😐 napçam bilmem

Kızlar bebeklerinizdeki sarılık tamamen geçti mi? Bizim çok az gözlerde kaldı onlar ne zamandır geçmiyo.Doktor ilk kontrolde görünürde ciddi düzeyde değil demişti.Tahlil bile yaptırmak istemedi.Çok şükür geçti de.Dünde hemşire sarılığı geçmiş dedi.E ama gözlerde az da olsa var.Doktora gitsem mi bilemedim???Tecrübeli olanınız var mı bu konuda?

Merhaba canim.
Benim Oglum 20 günlük oldu onunda vücudun da gecti ama gözleriinin aklari tamamen beyazlamadi.

Bugün Doktordaydik Ben göstermek istedigim icin.. O kadar havalandirmaya ve siyah cayla Kompresse yapmaya ragmen Pisik tam gecmedi de 🙄🙄🙄 aklinizda bulunsun Pisik kremi olmayanlar icin 👍😉 evdeki imkanlarla en iyi cozum

Sariligi doktora sormayi unuttum oda bisey demedi ayin 25. Ilk muayenesi var sanirim hersey yolunda mi o konuda bisey demedi bugün

Kızlar maalesef benim emzirme kampım yarım kaldı sadece 1 gün yapabildim çünkü tañsiyonum yükseldi ve halada aynıyim başım çok kötü ağrıyor dr gitme imkanimda yok 😢rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Cok Cok Gecmis olsun.. Sen iyiysen bebegin iyi olur.. Bence ne yap ne et bir Doktora gorun derim. Daha kötü olmadan.

Back