Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorumuza mesaj attim bugun sabirli olum biyoritm yavas yavas oturcak demis ama mesela benimki simdi uyuklamaya başladı yani daha saat erken. Ama bebekler de uyanik tutmaya çalışınca huysuzlanıyor, su zor günler bitsin diyorum artık:/// valla evde tekken tuvalete zor gidiyorumAynı sorun bendede var bugün 4.30 da uyanmış ve hala uyumamış arada yarım saat kestiriyor yine uyanıyor..yarına misafirim var ve bütün işler olduğu gibi duruyor
Peki ameliyat yeri ağda yapılır mı siz nasıl yapıcaksınız bilemedim ben kontrolden önce gidicem çünkü...
Bugün ne olmuş bilemiyorum topu topu 2 saat uyumuş..şöyle yapıyor yarı uykulu yarı uyanık öyle sallayıp duruyorum..bakalım ne olacakDoktorumuza mesaj attim bugun sabirli olum biyoritm yavas yavas oturcak demis ama mesela benimki simdi uyuklamaya başladı yani daha saat erken. Ama bebekler de uyanik tutmaya çalışınca huysuzlanıyor, su zor günler bitsin diyorum artık:/// valla evde tekken tuvalete zor gidiyorum
Neden yok nereyi kesmişler internette okuduğumda tüy bitiminden iki parmak yukarıda kesilir diyor benim hiçte öyle değilBenim amt yerinde tüy yok , olsaydı eğer cımbızla alırdım yada farklı yontemlerle , ağda falan yapmayın sakın Allah korusun . Ağda eti cekiyo resmen, dikişler zarar görür diye korkarım ben.
Aynen canım anlayamıyorum birden ağlamaya başlıyor gaz sancısı mı vuruyo acaba diyorumKızlar kızım tok altıda temiz ateşi falanda yok niye ağlıyor sizce..sizinkilerde böylemi
Evet benimkide aynı:s gecemiz guzel gecsin inssssBugün ne olmuş bilemiyorum topu topu 2 saat uyumuş..şöyle yapıyor yarı uykulu yarı uyanık öyle sallayıp duruyorum..bakalım ne olacak
Sıcak su torbası ile masaj yaparsan geçiyor.Kızlar aranızda mastit olan var mı tek göğsümde bölgesel bi sertlik var yumru gibi elime geliyor ve aşırı ağrıyor. Emziriyorum emziriyorm hiç rahatlamıyor orasıdusta sıcak masaj da yaptım sanırım kanallardan biri tıkılı çok canım sıkıldı yarın genel cerrahiye gözükeceğim bi
Neden yok nereyi kesmişler internette okuduğumda tüy bitiminden iki parmak yukarıda kesilir diyor benim hiçte öyle değil
Kızlar aranızda mastit olan var mı tek göğsümde bölgesel bi sertlik var yumru gibi elime geliyor ve aşırı ağrıyor. Emziriyorum emziriyorm hiç rahatlamıyor orasıdusta sıcak masaj da yaptım sanırım kanallardan biri tıkılı çok canım sıkıldı yarın genel cerrahiye gözükeceğim bi
Canim cok normaliz inan.. hayatimizda yepyeni bir dönem, uyksuuzluk kendine vakit ayiramama, ben eşim rahat rahat dusa giriyor cikiyor diye bile jcimden bileniyorum :))(Kızlar hayırlı bol sütlü uzun uzunn uykulu geceler olsun. neredeyse herkes lohusa burda Size sorayım aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı.
sinir ve gerginlik varmı sizlerde ?
normal olan şeylere bile sinirlenir oldum.
önce ağlama bol sıkıntı hüzün şimdi sinir gerginlik. ne zaman normal insan olacağım bennnnn
Canim cok normaliz inan.. hayatimizda yepyeni bir dönem, uyksuuzluk kendine vakit ayiramama, ben eşim rahat rahat dusa giriyor cikiyor diye bile jcimden bileniyorum :))(
Yalnız değilsin. Ben de kendimi surekli büyük kızımı azarkarken buluyorum maalesef .Ama sanki surekli bilerek yapıyor dikkat çekmek için garip hareketleri. Sonra pişman oluyorum ama napim bilemiyorum. Çabuk geçer inşallah bu agresif haller üstümüzdenoluyordu banada ilk bebekte. ama şimdi. sıra ile bakıyoruz bebeğimize. .iki çocuk ile ben ilgileniyorum o bebekle veya tam tersi. inşallah bu günler kırıp dökmeden geçer gider. keyfini çıkaracağım derken bi bakıyor patladım sudan sebepten bişeylere
Dün eşim sofra hazırla dedi kendi hazirlamadi diye evi kırdım nerdeyse çok büyük kavga çıkardım buda sayılıyor mu çok utanıyorum çünküKızlar hayırlı bol sütlü uzun uzunn uykulu geceler olsun. neredeyse herkes lohusa burda Size sorayım aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı.
sinir ve gerginlik varmı sizlerde ?
normal olan şeylere bile sinirlenir oldum.
önce ağlama bol sıkıntı hüzün şimdi sinir gerginlik. ne zaman normal insan olacağım bennnnn
Kızlar lesitin kullanan oldu mu daha önce de sormuştum yorum yapılmamıştı ama şöyle bir okudum lafı geçmiş deneyen oldu mu ?sütümü arttırır mı acaba denemek istiyorum ben de
Dün eşim sofra hazırla dedi kendi hazirlamadi diye evi kırdım nerdeyse çok büyük kavga çıkardım buda sayılıyor mu çok utanıyorum çünkü