• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzum iki üç gündür boğazlarım şişmişti burun tıkanıklığı baş ağrısı vs tam geçti rahatladım derken bu kez de oğlum oldu aynısından. Kendim neyse de o hasta olunca üzüldüm. Üstüne Zeynep dün kısa aralıklarla iki kez fışkırtarak kustu derken çocuklara odaklandığımdan pek yazasım olmadı. Şu anda da oğlum gece uyumadığı için fazlasıyla uykusuz olarak yazıyorum. Daha yeni uyudu hemen dinleneceğim ben de. Kızımı uyutmayı da başarabilirsem tabi
.oyy çok geçmiş olsun canım.

Kuzum iki üç gündür boğazlarım şişmişti burun tıkanıklığı baş ağrısı vs tam geçti rahatladım derken bu kez de oğlum oldu aynısından. Kendim neyse de o hasta olunca üzüldüm. Üstüne Zeynep dün kısa aralıklarla iki kez fışkırtarak kustu derken çocuklara odaklandığımdan pek yazasım olmadı. Şu anda da oğlum gece uyumadığı için fazlasıyla uykusuz olarak yazıyorum. Daha yeni uyudu hemen dinleneceğim ben de. Kızımı uyutmayı da başarabilirsem tabi
Çok geçmiş olsun canım ❤️ çok dikkat lazım eve hastalık girdimi bütün aileyi gezmeden gitmiyor Allah korusun 😔
o kadar çocukla gayet rahatlar bizler öyle değiliz. kız çok bunaldın benim gibi .
gidecek yerim yok senin var git annene durma evde. ben dün çocukları bahçeye indirdim öyle bakımsız kalmış bahçemiz. böcekler kavçuklar ele ayağa batıyor. hemen geri çıktık eve. benim komşular iyi yalnız kalmadı şükürler olsun. yoksa çok zor bu dönemde yanıt kalmak. senin benim gibi sürekli aktif olan hatunlar için özellikle. :KK70:
Aynen bizde akşam üstü çıkıyoruz bahçeye kızıma az vakit ayirayim baş başa vakit geçirelim diye bana da ona da iyi geliyor anneme gidemiyorum oda ananemin yanında benim de komşularım çok iyi canım çok şükür rahatsız etmemek için gelmiyorlar fazla ama bahçede kızımı felan oyalarlar gözleri gibi bakarlar saolsunlar kızımda aşık resmen onlara 😅

Hayırlı sabahlar kızlar.. nasılsınız? Biz yine güne 4 te başladık uykusuzluktan ve yorgunluktan tansiyonum hep yüksek ilaçta fayda etmiyor..dr randevu aldım salıya bakalım ne olacak...gerçekten zormuş çocuk bakması rabbim hepimiz için kolaylaştırsın güç kuvvet sabir versin

Bize kimse 1 ci ay aşısı demedi neden acaba ? Bugün 38 günlük olduk 23 haziranda aşı yazıyor verdikleri kartta..
47 günlük oluyorsunuz ki 23 Haziran'da pazara denk geliyor nasıl tarih vermişler öyle. Çok geç bence bir asm ye uğrayın canım bazen ihmalkar oluyorlar. Ben aramadan gittim. Hatta ellerinde aşı yokmuş gelince arayacağız dediler yine aramadilar ben arayıp öğrendim birkaç gün sonra.

Çok geçmiş olsun canım ❤️ çok dikkat lazım eve hastalık girdimi bütün aileyi gezmeden gitmiyor Allah korusun 😔

Aynen bizde akşam üstü çıkıyoruz bahçeye kızıma az vakit ayirayim baş başa vakit geçirelim diye bana da ona da iyi geliyor anneme gidemiyorum oda ananemin yanında benim de komşularım çok iyi canım çok şükür rahatsız etmemek için gelmiyorlar fazla ama bahçede kızımı felan oyalarlar gözleri gibi bakarlar saolsunlar kızımda aşık resmen onlara 😅
Aynen öyle oldu canım. Ben hasta olunca çocuklarla sürekli ilgilendiğim için az çok etkilendiler. Şükür şimdi hepimiz daha iyiyiz.

Kızlar lesitin kullanan oldu mu daha önce de sormuştum yorum yapılmamıştı ama şöyle bir okudum lafı geçmiş deneyen oldu mu ?sütümü arttırır mı acaba denemek istiyorum ben de

Ben kullanıyorum canim,saliddan beri, süt artimi değil de, ben süt kanallarim açılsın diye kullanıyorum, mastit oldum, lesitin de yağı parçalama özelliğine sahipmiş, böylece yağlı süt kanallari tikamiyo ve parçalanarak sıvı formda akıyor, ben faydasını goruyorum. Süt artırma konusunda değil, yağlı katı sütü parcamala konusunda faydasını gördüm,saginca tıkalı olan göğsünden gelen süt içine un katılmış gibi parçacıklı geliyo kesitini kullandığının ertesi gününden buyana, onu farkettim.tabi iğne ilaçta kullanıyorum. Birde doktorada sordum mastit için faydasını görürsün muhakkak kullan,bir zararı yok dedi.doktor onay verince aldım bende.

Ben kullanıyorum canim,saliddan beri, süt artimi değil de, ben süt kanallarim açılsın diye kullanıyorum, mastit oldum, lesitin de yağı parçalama özelliğine sahipmiş, böylece yağlı süt kanallari tikamiyo ve parçalanarak sıvı formda akıyor, ben faydasını goruyorum. Süt artırma konusunda değil, yağlı katı sütü parcamala konusunda faydasını gördüm,saginca tıkalı olan göğsünden gelen süt içine un katılmış gibi parçacıklı geliyo kesitini kullandığının ertesi gününden buyana, onu farkettim.tabi iğne ilaçta kullanıyorum. Birde doktorada sordum mastit için faydasını görürsün muhakkak kullan,bir zararı yok dedi.doktor onay verince aldım bende.
Canım ben de kullanacağım süt akımına etki etsin yeter. Süt akımına yaradı mı senin?

Canım teşekkürler günde 3 defa mı alıyorsun

doğurduk ya. maşallah haziran ortası geldi.
elif duru nasıl ?
durumlar iyimi?
bende bi iyi bi fena değişken günler. geçer inşallah 40ı bekliyorum.

Biraz huysuz hep boğaz derdine mızmızlanıyo :) uğraştırıyo ama sağlığı iyi. Normal doğum mu sizin

Canım ben de kullanacağım süt akımına etki etsin yeter. Süt akımına yaradı mı senin?
Benim tıkalı olduğundan içine un konulmuş gibi geliyo şuan. Sütun oranı yine ayni tabi. 30-35 ml gelen sütüm mastır olunca 20 ye düştü , şuan dada öyle tabi.

Benim tıkalı olduğundan içine un konulmuş gibi geliyo şuan. Sütun oranı yine ayni tabi. 30-35 ml gelen sütüm mastır olunca 20 ye düştü , şuan dada öyle tabi.
Benim de sol göğsümde süt akan deliğin bir tanesi beyaz bir et beni gibi oldu. Kızım emiyor tabi dehşet acıyor ama yine de sert. Acaba benimki de mi mastit yoksa başka bir şey mi yaşıyorum.

Mastit süt kanallarında oluyor canım, koltuk altına doğru uzanan sertlik ,ağrı kızarma,yanma oluyo
Bende senin dediğin gibi de oldu çok,meme ucunda sivilce gibi biseylerde çıkmıştı,beyaz noktacıklar da, hep solda çıktı Allah'tan Kaktus00 Kaktus00

Back