Dün eşim sofra hazırla dedi kendi hazirlamadi diye evi kırdım nerdeyse çok büyük kavga çıkardım buda sayılıyor mu çok utanıyorum çünkü

kaynanam veya anam olsa derdiki, biz hem çocuk baktık hem kocalara.
inan o zaman huzurumuz artıyor. ben tam avrat oldum 3 çocuktan sonra
geçen bi teyze ile konuştuk. bana dedi 3 çocuklu oldun kızım,aman eşiniii ihmal etme.
bizler anne olunca eşikten terfi ediyoruz her anlamda , şahsım öyle oldu. ama yanlış

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz işte. ama inan bilerek yapmıyorlar.

Ya kuzum aynen öyle aslında ben az trip attım oda dolmuş ki uzadı kavga istemezdim ama oldu bir kere ilk kavgamiz oldu doğumdan sonra ki eşimle ayrı yatıyoruz o bile etkiliyor kızımın odasında oğlumun beşiği de duymam ağlarda diye bende orda yatıyorum zeyneb kendini dışlanmış hissetmesin diye bide adam sabah işe gidiyor bide çocuğun sesiyle rahatsız olmasın diye ama bende daraldim hep çocuklarla uğraşıyorum bide evden çıkamıyorum daha anca pazara gittim dün o kadar daraldim gerilim Allah'ım yüreğimize ferahlık islerimize kolaylık versin inşallah

Kızlar dün 1. ay aşısı yaptırdık ama dün gece ve bugün çok huzursuz sürekli ağlıyor uykuları zaten bölük pörçüktü şimdi uyurken bile huzursuzlanıyor. Aşıdan olabilir mi? Ne yapacağımı şaşırdım.

Evet canım şurup felan vermediler mi

Cagirmazlar sen gitcen canım asm ye
Gerçekten mi başka yapmam gereken bişey var mıydı acaba Çocuk doktoru vücudunu gözlerini falan incelemişti kulak testi falan oldu kalçası için gün verdiler bu ay sonuna, başka baktırmam gereken bişey var mı...

Yok canım bundan sonra aşı takibi yapılacak aile hekimine git orda hemsireniz yardımcı olur

Canım ilk hafta gitmiştik topuk kanı için 2 defa alınması gerekiyor diye aşı kartı oluşturdu ama çağırmadı daha bi sorayım bakayım sağol canım...
Bizim ilk asi hastanede yapılmış ilk hafta ASM ye gittiğimizde tam bir aylık olduğunda gel 1.ay aşısı var annesi dedi ebemiz

ayrı yatmak senide yorar duygusal yoksunluk yaşarsın kuzum. tamam zeynep kendini dışlanmış hissetmesin diyorsun ama eşin ve sende mühimsiniz. ben şahsım adına 3 beneğimdede hiç ayırmadım yatağı odayı. baba olarak oda ödün vermeli uykusundan rahatından
eşini düşünüyorsun hala . ahhh işte kadın olmak anne olmak hep karşıdaki düşünmek demek bizler için.
az şu suriyeli kadınlardan örnek almalıyım
on tane dopursalarda ne bakımdan ne kadınlıkalrından ödün vermiyorlar. şaka bir yana
geçici bunlar ama bizler kendimizi evliliğimizi örselemeyelim. ilk ve Son tartışmalar olsun inşallah. öpüyorum seni kız
A asitane161719 kuzum nerdesin sesin çıkmıyor.

kızlar bende kalça ultrasonu için gideceğim kısmet olursa 40 çıksın öyle.

hergün yıkıyorm bebeğimi.
çok sıcak havalar iki gündür yavaştan kıs kolluya geçmeye çalışıyorum. oğlum bayıluyor minik kollarına. yüzü gözü hep sıcaktan isilik oldu. inşallah daha fena olmaz.
sizlerde durumlar nasıl ?

Aynen canım benimde ilgiye şevkat e ihtiyacım var duygusal açlık var bunu adama anlatıyorum gülüyor bana o yüzden asabim bozuluyor ya benimde anlamıyor beni
Kendime zaman ayiramiyorum zaten saçım aldı başını gitti vücudum kilolar öyle öte yandan önceden istediğim zaman gezebilirken artık evden çıkamıyorum daraldim hep ev hapsi olacak gibi hissediyorum moral sıfır neredeyse anlatamıyorum hiç anlamıyor..
Bide varya bir ara ciddi ciddi o Suriyeli kadınların mağazalarına gidesim geldi hiç gördün mü bilmem yayınların kıyafetler şıkır şıkır ben nerde salaş var onlara bakarken hatunlar nerde parlak ışıltı onu giyiyorlar o kadar çocukla

Kuzum iki üç gündür boğazlarım şişmişti burun tıkanıklığı baş ağrısı vs tam geçti rahatladım derken bu kez de oğlum oldu aynısından. Kendim neyse de o hasta olunca üzüldüm. Üstüne Zeynep dün kısa aralıklarla iki kez fışkırtarak kustu derken çocuklara odaklandığımdan pek yazasım olmadı. Şu anda da oğlum gece uyumadığı için fazlasıyla uykusuz olarak yazıyorum. Daha yeni uyudu hemen dinleneceğim ben de. Kızımı uyutmayı da başarabilirsem tabi

Mesaj tekrarı

o kadar çocukla gayet rahatlar bizler öyle değiliz. kız çok bunaldın benim gibi .
gidecek yerim yok senin var git annene durma evde. ben dün çocukları bahçeye indirdim öyle bakımsız kalmış bahçemiz. böcekler kavçuklar ele ayağa batıyor. hemen geri çıktık eve. benim komşular iyi yalnız kalmadı şükürler olsun. yoksa çok zor bu dönemde yanıt kalmak. senin benim gibi sürekli aktif olan hatunlar için özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…