• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen canım eşim çocuk uyurken uyu dedi geçen gün kızdım bende Çünkü hiç kendime vakit ayıramıyorum bi kahve çay keyfi olmasın mı robotmuyuz biz bi de uyku hemen gelmiyo ki ...
Evet canim aynen bende maksimum 1 saat uyuyabilirsem.uyuyorum sonra kahve falan içiyorum yani dus aliyorum falan. Ins giderek kolaylaşır şuan cok zor :/ depresyona giriyorum bazen

Kızlar bebeklerinizdeki sarılık tamamen geçti mi? Bizim çok az gözlerde kaldı onlar ne zamandır geçmiyo.Doktor ilk kontrolde görünürde ciddi düzeyde değil demişti.Tahlil bile yaptırmak istemedi.Çok şükür geçti de.Dünde hemşire sarılığı geçmiş dedi.E ama gözlerde az da olsa var.Doktora gitsem mi bilemedim???Tecrübeli olanınız var mı bu konuda?
Canım buna uzayan sarılık deniyor. Bizim de bir aylık olana kadar gözlerde devam etti bir aydan sonra yavaş yavaş geçti. İki aylık olana kadar geçiyormuş .

Kızlar maalesef benim emzirme kampım yarım kaldı sadece 1 gün yapabildim çünkü tañsiyonum yükseldi ve halada aynıyim başım çok kötü ağrıyor dr gitme imkanimda yok 😢rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bizimde gözlerde var canım en son 7 ye düşünce birdaha götürmedim ama bi sonraki kontrolde baktırıcam tekrardan
Canım buna uzayan sarılık deniyor. Bizim de bir aylık olana kadar gözlerde devam etti bir aydan sonra yavaş yavaş geçti. İki aylık olana kadar geçiyormuş .
Çok sağolun kızlar😘🌷Bende bi götüreyim.Kalça usg görme testi istedi aile hekimliği,onlar için gittiğimde baktırayım inşallah.Siz onları yaptırdınız mı

Evet canim aynen bende maksimum 1 saat uyuyabilirsem.uyuyorum sonra kahve falan içiyorum yani dus aliyorum falan. Ins giderek kolaylaşır şuan cok zor :/ depresyona giriyorum bazen
Allah kolaylık versin canım hepimize bu dönemi kolay atlatalım inşallah yalnız olmadığımı bilmek güzel ...

Kızlar maalesef benim emzirme kampım yarım kaldı sadece 1 gün yapabildim çünkü tañsiyonum yükseldi ve halada aynıyim başım çok kötü ağrıyor dr gitme imkanimda yok 😢rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım geçmiş olsun önemli olan sağlık zaten üzülme her zaman yapılabiliyor emzirme kampı. Sen önce iyi olmalısın sonra kamp.

Çok sağolun kızlar😘🌷Bende bi götüreyim.Kalça usg görme testi istedi aile hekimliği,onlar için gittiğimde baktırayım inşallah.Siz onları yaptırdınız mı

kalça uSG yapacağız daha bir aylık iken yapılıyor . benim kızımın gözü çok sarıydı şimdi hiç kalmadı. ama kalsa bile sorun değil canım. 2 aya kadar geçer A asitane161719 'cimin dediği gibi . rengi düzelmiş maşallah.

yemekleri nasıl yapıyorsunuz kızlar.
benim bebeğim izin vermiyor yapayım .
kucakçı kız :)

hatta kaçkez alıntılauıp cevap yazıyorum sonra kalıyor öyle.

kalça uSG yapacağız daha bir aylık iken yapılıyor . benim kızımın gözü çok sarıydı şimdi hiç kalmadı. ama kalsa bile sorun değil canım. 2 aya kadar geçer A asitane161719 'cimin dediği gibi . rengi düzelmiş maşallah.

yemekleri nasıl yapıyorsunuz kızlar.
benim bebeğim izin vermiyor yapayım .
kucakçı kız :)

hatta kaçkez alıntılauıp cevap yazıyorum sonra kalıyor öyle.
Mesela tamda şuanda kalkıp yemek yapmam lazım ama paşam kucağımda çünkü gazı var çünkü anası bugün yağmurda ıslandı 😅 ilaç icirdim yüzüstü kucağımda yatıyor ablası desen ' annea bebeğimi giydir ' diye tepemde bende itinayla diş sıkıyorum sabır diye 🙄
Kızlar şöyle herşeyi arkada bırakıp , çıkıp alışveriş yapasım var. kuaföre gitmem lazım saçlarım süpürge gibi uzadı. bi bakım lazım bana ama nerdeeeeeee :/
Hah buda benim şuan ki sorunum saçlarım cadı süpürgesi gibi zaten kalın telli bide uzadı iyice elektrik akımına kapılmış gibi oldu kestirmem boyatmam lazim kocacım ben yaparım diyor kendisi erkek kuaförü benim saclarimla da baş edebileceğini zannediyor gerek yokmuş kuaföre 200 lira vermeye bakalım napcaz 40 çıksın diye bekliyoruz 😅😅😅

Mesela tamda şuanda kalkıp yemek yapmam lazım ama paşam kucağımda çünkü gazı var çünkü anası bugün yağmurda ıslandı 😅 ilaç icirdim yüzüstü kucağımda yatıyor ablası desen ' annea bebeğimi giydir ' diye tepemde bende itinayla diş sıkıyorum sabır diye 🙄

Hah buda benim şuan ki sorunum saçlarım cadı süpürgesi gibi zaten kalın telli bide uzadı iyice elektrik akımına kapılmış gibi oldu kestirmem boyatmam lazim kocacım ben yaparım diyor kendisi erkek kuaförü benim saclarimla da baş edebileceğini zannediyor gerek yokmuş kuaföre 200 lira vermeye bakalım napcaz 40 çıksın diye bekliyoruz 😅😅😅

valla yaaa. kız orda 200 lira ise burda kàç olmuştur haberim yok.

bide doğumdan sonra Kilo alanlardanımmm :)

midem bulanmadan yemek yemeği özlemişim ya.

valla yaaa. kız orda 200 lira ise burda kàç olmuştur haberim yok.

bide doğumdan sonra Kilo alanlardanımmm :)

midem bulanmadan yemek yemeği özlemişim ya.
Ben fırsat bulamıyorum yemek yemeye öğlen kahvaltı yapıyoruz bide akşam yemeği o kadar bak bugün yemek de yapamadım çocuk durmuyor 😔
Kuaför fiyatlarından bilgim yok benim görümce rofle ile kesime 400 vermiş eşimde 200 diye uydurdu belki de 😅😅😅😅😅 ben evde kına yakmak istiyorum bakalım nasıl olur ne yaparım 🤔

Kızlar utanıyorum ama ağdaya gitmem lazım Sezeryan olanlardan ağda yaptıran var mı bi de 40 ım dolunca doktorum kontrole çağırdı alttan mı muayene edecek bilgisi olan var mı

Kızlar utanıyorum ama ağdaya gitmem lazım Sezeryan olanlardan ağda yaptıran var mı bi de 40 ım dolunca doktorum kontrole çağırdı alttan mı muayene edecek bilgisi olan var mı
Yok ameliyat yerine bakıyor sadece hatırladığım kadarıyla alttan ultrason la bakmismiydi hatırlamıyorum cidden bende merak ettim şimdi 🤔 ağda benim de sorunum ne zaman fırsat bulup yaparım bilmiyorum 🙄

Yok ameliyat yerine bakıyor sadece hatırladığım kadarıyla alttan ultrason la bakmismiydi hatırlamıyorum cidden bende merak ettim şimdi 🤔 ağda benim de sorunum ne zaman fırsat bulup yaparım bilmiyorum 🙄
Benim kendim için gitmem lazım artık çok saldım kendimi kaşlar falan da çıktı eşimin tişörtü var üstümde 🙈 tam lohusayım yani🙊

1 aylık kontrolünde yaptırdık canım.
1 aylik kontrolünde nelere bakılıyor acaba. Sağlık ocağından da cagirdilar. Önce doktorumuza mi gitmeliyiz yoksa sağlık ocağına mi. Kafam karıştı çünkü aşı olacak sanirim sağlık ocağında. Doktora ertesi gün gitmek sorun oluşturur mu diye takılıyor kafama

1 aylik kontrolünde nelere bakılıyor acaba. Sağlık ocağından da cagirdilar. Önce doktorumuza mi gitmeliyiz yoksa sağlık ocağına mi. Kafam karıştı çünkü aşı olacak sanirim sağlık ocağında. Doktora ertesi gün gitmek sorun oluşturur mu diye takılıyor kafama
Aylık kontrolde boyu kilosu gelişimi izleniyor işitme testi kalça çıkıkligi kontrolü yapılıyor görme testi de yapılıyor sanırsam 🤔 sağlık ocağında bir aylık aşıları yapılıyor orda da gelişimi takip ediliyor

Back