Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı bol sütlü gazsız günler haftalar olsun inş kızlar..ben bugün emzirme kampına başladım dua edin benim için sütüm çoğalsın diye bebek sabah 5 ten beri uyanık emziriyorum ama süt olmadığı için surekli ağlıyor uyumuyor kampa başladım diye mamada vermiyorum 3 gün nasıl olacak bilmiyorum gerçekten mutsuzum şuan..
Kesinlikle silverette gumus kapak bska hc biseye gerek duymazsin
R rkndmt süt tıkanıklığı için İnternette araştırırken yine kadınlar kulübünde biri bir yöntem paylaşmış. Lesitin kullanmış sütğ yağlı olduğu için sürekli tıkanıyormuş pompayla gelmiyormuş. Bazı markaların lesitin tabletleri mi ne varmış onu kullanmış. Google da süt tıkanıklığı lesitin yaz çıkıyor kadınlar kulübü sayfası. Ben de tıkanıklıktan şüphelendim çünkü onu gördüm deneyeceğim olmazsa.
Ben ilk zamanlar her emzirmedrn sonra sürüp göğüs uçlarım açık öyle duruyordum bir sonraki emzirmeye kadar. Belli bir sınır yok istediğin kadar. Emzireceğim zaman lavaboya gidip sıcak suyu açıp kremli bölgeleri pamukla birlikte yıkıyordum.
Cnm ayni durumdaydım, mama vermej zorunda kaldık, hastanede emzirmicem artik diye tepindigimi hatırlıyorum. Közlenmiş sogan cok iyi geldi bana canim, ilik ilik koydum ve inanirmisin 2 gunde gecti
[/QUOT
Detaylı anlatır mısın canım , sabah yapayım onu da
Agrin ve atesin oluyor mu,göğüs taş gibi olur, ateş gibi yanar tıkanıklık olan yerler, ağrır baya, duramazsin. Ben öyleyim canım acıya acıya duşta bastırarak rahatlatmaya çalışıyorum. Tikaniksa eğer bunlar olur canım, Allah kimseye yasatmasin
Yaraya bağlı olarak değişiyor canım sürekli emzirdiğim için uzun süre krem durmadığı için sanırım 4-5 gün sürmüştü. Ama acısı azalmıştı 1-2 güne. Bir de ben emzirirken bebeğin ağzına ilk mememi verdiğimde içimden 10 a kadar sayıyordum o da dayanma gücü veriyor insana. Sonra zaten acısı geçiyor. İnce derken ucunun her yerine gelsin emecek kadar sür. Açık tutabilirsen uçlarını emdikçe yenilersin kremi.Kaç günde iyileşir acaba, çok ince surucez dimi, yaptım baslicam bugun
Allah kolaylık versin canım ben tek çocukla bu kadar zorlanıyorum Allah birden çok çocuğu olan lohusalara yardım etsin, sabır versin. Ama dediğin gibi şimdi 3 çocuğun var ileride yaşayacaksın asıl güzellikleri inşallah.Kızlar hayat zor... anne olmak çocuk yetiştirmek
sizler emsin doysun imtihanı ile mücadele ediyorsunuz bende aynılarını ilk bebeğimde yaşadım. şimdide diğer iki büyük ile imtihandayım. sinir küpü oldum çıktım. kendimi tanıyamıyorum. yapma etme demekten bunaldım. zor dönemler. Allah kıymet bilmeyi nasip etsin bana.
Aynı benim bebeğim Canım bizde 28 günlüğüzKizlar bebeklerin uyku duzeni nasıl ya? Sabah 4-5 arasi kesin uyaniyor ve birdaha 7 8 de uyuyor benimki :/ 4-5 e kadarda uyaniuor tabiki. 40 i dolmak uzere nezaman duzene girer acaba
Kizlar bebeklerin uyku duzeni nasıl ya? Sabah 4-5 arasi kesin uyaniyor ve birdaha 7 8 de uyuyor benimki :/ 4-5 e kadarda uyaniuor tabiki. 40 i dolmak uzere nezaman duzene girer acaba
Yaraya bağlı olarak değişiyor canım sürekli emzirdiğim için uzun süre krem durmadığı için sanırım 4-5 gün sürmüştü. Ama acısı azalmıştı 1-2 güne. Bir de ben emzirirken bebeğin ağzına ilk mememi verdiğimde içimden 10 a kadar sayıyordum o da dayanma gücü veriyor insana. Sonra zaten acısı geçiyor. İnce derken ucunun her yerine gelsin emecek kadar sür. Açık tutabilirsen uçlarını emdikçe yenilersin kremi.
Benim ağrım ve ateşim olmadı ama mesela bebeğim emse de sağsam da sağ göğsüm hala sertti ve çok süt gelmiyordu dün elimle sağarak biraz rahatlattım o yüzden tıkanıklık olduğunu düşündüm.
Dediğim sayfaya baktın mı peki? Lesitin aklında olsun aynı sorun varmış kadında çünkü. Bence doktoruna da danış bir sor . Umarım tedavisi kolaydır. Benim tam mastit olmamıştı ama bezeler vardı onları sıka sıka açtım. Şimdi göğsüm yumuşadı mesela kaç gündür emse de yumuşamıyordu.Tıkanıklık mastite neden oluyor,tikaniksa ağrı ateş yapıyor canım, benim sağlam olan memede bende sağlıktan sonra birde elimle sagiyorum süt geliyo,o tıkanıklık olmuyo, makine zaten sütü tamamen bosaltmiyo, bebeklerde bosaltamiyo bence, çünkü uyuya kaliyolar memede,benim ki öyle.
Benim tıkanıklık olan göğüsten bastirsanda süt cikmiyo sıcak duşta iyice yumsatmadan, ve dün sağarken iltihap çıktı mememden çok tedirgin oldum,birkaç damla, ve misket gibi toplar geliyo elime bastırınca ve dokunamiyorum, doktora randevu aldım gidicem birazdan. İnşallah basit biseydir ya.
Gunduz uyuyunca sende onla uyu diyorlar da yemegi gezmeyu herseyi bosver diyorlar buda beni depresyona sokarAynı benim bebeğim Canım bizde 28 günlüğüz
Aynen canım eşim çocuk uyurken uyu dedi geçen gün kızdım bende Çünkü hiç kendime vakit ayıramıyorum bi kahve çay keyfi olmasın mı robotmuyuz biz bi de uyku hemen gelmiyo ki ...Gunduz uyuyunca sende onla uyu diyorlar da yemegi gezmeyu herseyi bosver diyorlar buda beni depresyona sokar
Allah kolaylık versin canım ben tek çocukla bu kadar zorlanıyorum Allah birden çok çocuğu olan lohusalara yardım etsin, sabır versin. Ama dediğin gibi şimdi 3 çocuğun var ileride yaşayacaksın asıl güzellikleri inşallah.
Bizimde gözlerde var canım en son 7 ye düşünce birdaha götürmedim ama bi sonraki kontrolde baktırıcam tekrardanKızlar bebeklerinizdeki sarılık tamamen geçti mi? Bizim çok az gözlerde kaldı onlar ne zamandır geçmiyo.Doktor ilk kontrolde görünürde ciddi düzeyde değil demişti.Tahlil bile yaptırmak istemedi.Çok şükür geçti de.Dünde hemşire sarılığı geçmiş dedi.E ama gözlerde az da olsa var.Doktora gitsem mi bilemedim???Tecrübeli olanınız var mı bu konuda?
Dediğim sayfaya baktın mı peki? Lesitin aklında olsun aynı sorun varmış kadında çünkü. Bence doktoruna da danış bir sor . Umarım tedavisi kolaydır. Benim tam mastit olmamıştı ama bezeler vardı onları sıka sıka açtım. Şimdi göğsüm yumuşadı mesela kaç gündür emse de yumuşamıyordu.
Bu arada mastit olacak kadar tıkandıysa sende süt var demek ki çocuğuna yetecek. İnşallah kolayca açılır kanalların güzelce emzirirsin yavrunu canım. Antibiyotik verirler bebeğe zararı olmayan emzirmeye ve sağmaya devam edersin.