Aaa erkek olduğunu nerden anlamış hemen :)Kizlarr güzel haberlerle geldim çok şükür 5+3 olmamız gerekiyordu sata göre ama doktor 5+5 dedi neye göre belirleniyor embryo 2.6 mm buna göre mi ? Kalp atışı alıyor gibiyim minik bir hareket var ama haftaya tekrar gel dedi :) bir de erkek galiba dedi çok şaşırdım ya :)
O zaman senin güzel haberlerini bekliyorum aramızda iki gün var :)cok iyi diyorsun canım benim..
soyle ki benim doktorum yarın musaitti ben randevu alırken dedim alayım yarın 4+6 olacak, o yonlendirir diye dusundum.
ben bata bir hafta kala ogrendigim icin cok bile dayandım diyorum
Git düşür ne kadar kaba bi söylem ya.. insan biraz halden anlar,Allah kucagına almayı nasip etsin sonuca çok sevindim:)Benim de seninle aynıymis bak kese olcusu bana bide kanama alanı var git dusur de kurtajdan kurtul dedi yüzüme karşı 1.27cm yani 12.7mm yapiyo yani senden 2 milim daha fazla ve bos kese ama çok şükür bugün kalbini duydum panikleme uzulme
Canm bende suan ayni resim hemen hemen boş diye çok evham yaptim ins bende görür ve duyarım canmC
Canimmm sakin ağlama bak ben bir haftadır ağlıyorum hem leke geliyordu hemde kese var bebek yoktu boş gEbesin dedi biri o kadar üzüldüm ki ama bu hafta bebeğimi ve kalp atisini aldım az önce bak sana g3cen haftaki kesem
sagol canim ins.herkez saglikla alir bebeklerini kucagina.G Gamze1201 inş bebeğini görürsün canım dualarımız seninle.
Z Zelisssssli çok sevindim gözünaydın kalp atışları da inş. bir sonraki kontrolünde düzelmiş olur canım. Doktor ne kadar vicdansızmış git düşür kürtajdan kurtul da ne demek
Ben biber kızartması patlıcan kızartması aşerdimGecenin sorusu aşerme nasıl oluyor gordgn seymı istıosn ne derece istıosn ne bilim öle bişey işte 2.hamılelğm ama sanrm bn hc asermedım haydin iyi gecelerrr
evet canım aynı zamanlarda Allah nasip ederse dogum yapacagız :) yarın doktordan gelince yazarım burda ne dedi vs :)O zaman senin güzel haberlerini bekliyorum aramızda iki gün var :)
evet canım aynı zamanlarda Allah nasip ederse dogum yapacagız :) yarın doktordan gelince yazarım burda ne dedi vs :)
yaa ne güzel ikinci cocuk mu :)) benim ilk olacak zaten anca 1 yıl olmadı evleneli :) sükür aratmadan nasip etti Rabbim..Bakalım sen de durumlar ne :) Haftaya cumartesiye kadar bekliycem ben,ikinci çocuk o yüzden midir nedir bi rahatlık var üzerimde :))
yaa ne güzel ikinci cocuk mu :)) benim ilk olacak zaten anca 1 yıl olmadı evleneli :) sükür aratmadan nasip etti Rabbim..Bakalım sen de durumlar ne :) Haftaya cumartesiye kadar bekliycem ben,ikinci çocuk o yüzden midir nedir bi rahatlık var üzerimde :))
yaa ne güzel ikinci cocuk mu :)) benim ilk olacak zaten anca 1 yıl olmadı evleneli :) sükür aratmadan nasip etti Rabbim..
ama ben de rahatım.. ne bileyim hersey yolunda sanki :)
Boşver canım sen onu hiç dikkate alma. Hamile bi bayan zaten hassas oluyo bu kadar anlayışsızlık olmaz bi daha gitme o doktora.Ya çok ağladım bide özel dr du .
Ben de ilkinde bir iki hafta arayla gözleme aşerirdim yağsız saç ın üzerinde çok güzel yapan bi yer vardı eşim artık bıkmıştı gidip gözleme almayaBen biber kızartması patlıcan kızartması aşerdim
Allah bagıslasın :) Allahım bunu da saglıkla kucagınza almayı nasip etsin insallah.. bence de akısında seyretmesi en güzeli :) 1 haftadır adet sancım var ama kısa süreli ve siddetsiz yarın doktora bunu sormayı dusunuyorum.. normal mi diye?Evet beş buçuk yaşında bi kızım var.. Allah aratmasın ,o süreçler çok zor çünkü. Kaygı stres herseyi zorlaştırıyor sadece,akışına bırakmak en güzeli :)
Yok canım korkma bende çok korktum düzgün doktor bulmak çok zor hergün um ak geçti ARTIK onları dinlemiyorum iyi olacak inşallah bazen geç görünüyor aslında geç te değil herkesin adet dönemi yumurtlama donemi farklı ondan heralde Allah hepimize hayırlı haberler duymayı nasip etsin bebeklerimizi bize bagislasinCanm bende suan ayni resim hemen hemen boş diye çok evham yaptim ins bende görür ve duyarım canm Eki Görüntüle 2170579 Eki Görüntüle 2170579
Ayyy canm Allah razı olsun yaa içimi acayip rahatlattin simdi kaç haftaliksinYok canım korkma bende çok korktum düzgün doktor bulmak çok zor hergün um ak geçti ARTIK onları dinlemiyorum iyi olacak inşallah bazen geç görünüyor aslında geç te değil herkesin adet dönemi yumurtlama donemi farklı ondan heralde Allah hepimize hayırlı haberler duymayı nasip etsin bebeklerimizi bize bagislasin
Gaziantwote iyi doktorlar var canim istemedigin kadar...isim verirmisin desem bilmiyorum...Kızlar Gaziantep’e tayin durumumuz söz konusu doktor önerisi olan var mı?
Aslında 8 haftalık ama ultrasonda 6+6 yazıyor dr 7 haftalık sin ama korkma olabiliyor böyle dedi üstelik bende sürekli leke de geliyorAyyy canm Allah razı olsun yaa içimi acayip rahatlattin simdi kaç haftaliksin