2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa erkek olduğunu nerden anlamış hemen :)

cok iyi diyorsun canım benim..
soyle ki benim doktorum yarın musaitti ben randevu alırken dedim alayım yarın 4+6 olacak, o yonlendirir diye dusundum.
ben bata bir hafta kala ogrendigim icin cok bile dayandım diyorum
O zaman senin güzel haberlerini bekliyorum aramızda iki gün var :)

Git düşür ne kadar kaba bi söylem ya.. insan biraz halden anlar,Allah kucagına almayı nasip etsin sonuca çok sevindim:)

Canm bende suan ayni resim hemen hemen boş diye çok evham yaptim ins bende görür ve duyarım canm

Bakalım sen de durumlar ne :) Haftaya cumartesiye kadar bekliycem ben,ikinci çocuk o yüzden midir nedir bi rahatlık var üzerimde :))
yaa ne güzel ikinci cocuk mu :)) benim ilk olacak zaten anca 1 yıl olmadı evleneli :) sükür aratmadan nasip etti Rabbim..
ama ben de rahatım.. ne bileyim hersey yolunda sanki :)

Bakalım sen de durumlar ne :) Haftaya cumartesiye kadar bekliycem ben,ikinci çocuk o yüzden midir nedir bi rahatlık var üzerimde :))
yaa ne güzel ikinci cocuk mu :)) benim ilk olacak zaten anca 1 yıl olmadı evleneli :) sükür aratmadan nasip etti Rabbim..

Bende bugün gittim doktoruma. Bugün 5+1 dik. Keseyi gördü. 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışlarını duymak için. Progestan yazdı. Nedeni emzirdiğim içinmiş. 20.haftya kadar emzirebilirsin dedi. Progestan rahmini rahatlatır. Emzirirken rahmin kasılır dedi. Bizden bu kadar şimdilik :)

Evet beş buçuk yaşında bi kızım var.. Allah aratmasın ,o süreçler çok zor çünkü. Kaygı stres herseyi zorlaştırıyor sadece,akışına bırakmak en güzeli :)

Ya çok ağladım bide özel dr du .
Boşver canım sen onu hiç dikkate alma. Hamile bi bayan zaten hassas oluyo bu kadar anlayışsızlık olmaz bi daha gitme o doktora.
Ben biber kızartması patlıcan kızartması aşerdim
Ben de ilkinde bir iki hafta arayla gözleme aşerirdim yağsız saç ın üzerinde çok güzel yapan bi yer vardı eşim artık bıkmıştı gidip gözleme almaya

Evet beş buçuk yaşında bi kızım var.. Allah aratmasın ,o süreçler çok zor çünkü. Kaygı stres herseyi zorlaştırıyor sadece,akışına bırakmak en güzeli :)
Allah bagıslasın :) Allahım bunu da saglıkla kucagınza almayı nasip etsin insallah.. bence de akısında seyretmesi en güzeli :) 1 haftadır adet sancım var ama kısa süreli ve siddetsiz yarın doktora bunu sormayı dusunuyorum.. normal mi diye?

Canm bende suan ayni resim hemen hemen boş diye çok evham yaptim ins bende görür ve duyarım canm Eki Görüntüle 2170579 Eki Görüntüle 2170579
Yok canım korkma bende çok korktum düzgün doktor bulmak çok zor hergün um ak geçti ARTIK onları dinlemiyorum iyi olacak inşallah bazen geç görünüyor aslında geç te değil herkesin adet dönemi yumurtlama donemi farklı ondan heralde Allah hepimize hayırlı haberler duymayı nasip etsin bebeklerimizi bize bagislasin

Ayyy canm Allah razı olsun yaa içimi acayip rahatlattin simdi kaç haftaliksin

Kızlar Gaziantep’e tayin durumumuz söz konusu doktor önerisi olan var mı?

Bir ben kaldim keseyi gormeyen kalp atisi duymayan..yarin bu saatlerde bende insallah sizlere guzel haberler veririm..
Bugun baya dua aldim bakalim dualar rahatlattu beni..hala knedimi kontrol ediyorum bir sey var ki diye... Daha kaptiramiyorum kendimi.. Esimde oyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…