2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canimmmm dün tamamiyle umitsizdim hamd olsun çok şükür buna da Allah kmseye yasatmasin teşekkür ederim ❤

G Gamze1201 canım kaçinci Haftadasin durumun ne bilmiyorum ama kese goremedim kese yok diye üzülme. Bak benim başıma neler geldi hcgeliyor değerim 3100 gebe felan değilsin kalk dusurmussun dedi biri ağlayarak çıktım tabi leke de var delirdim üzüntüden sonra başkasına gttim dış gebelik bu hCG yükselio kese yok felan dedi ama sonra şimdi kalp atışı aldık bak

Kızlar ben çok istahsizim ya bişey yiyemiyorum acıkıyorum zaten halsizim hiç dermanim kalmiyor ama hiç bi yiyeceği istemiyor canim sizde durumlar nasıl bu nekadar sürer sizce

G Gamze1201 ha kese ilk 3mm göründü nokta kadar onu da umitsiz bu düşer dedi sonra 0.58 sonra 0.93 sonda bu boş gebelik dediler yine ağladım ama bak çok şükür üzülme bekle ... Artık doktor bulmak zor

Ayyy ne güzel bir sürpriz olmuş :) benim mide bulantım oldu hatta öğürdüm ne oluyor yahu dedim. Eşim ve kızım uyuyordu. Test yapayım dedim pozitifi gördük veee sana bi haberim var dedim eşime gidip hamile misin yoksa dedi bende eveeeeet deyince adamın uykusu kaçtı

6 haftalik olmam gerekirken 4+4 cikti.bundan onceki bos gebelikti kurtaj oldum.ilk hamileligimdede 6 haftada kalbi durdu yine kurtaj olmustum.ins.dedigin gibidir haftaya iyi haber alirim.benim cok bulantim kusmam olmuyor gogusleriminde sisligi indi sanki ondan supelwniyordum zaten.bugunde kucuk cikinca moralim bozuldu

Progestan fitil olarak kullanan arkadaşlar gece mi gündüz mü kullandınız? Bana fitil olarak kullanacaksın dışında bir açıklama yapılmadı. Fitili aldıktan sonra ne kadar süre yatarak bekliyorsunuz ?

Canim bende de şimdiye kadar hiç kusma olmadı gttigimdee özel dr a 5 haftalikti sata göre ama dediki bu 4 haftalık bile diyemem yok denecek kadar küçük falan fistan folikasitte başlattı hemen ama umitlenme dedi ben şans vermiyorum pek dedi 1 hafta sonra kese büyüyünce direk 6 haftalık yazdı bende sasirdjm rahatladım o zamanda dediler boş gebelik kesesi büyüdü bebek yok falan inan su güne kadar bir gülemedim hatta bir sorun olduğunda suan bile dr arayamiyorum yine mi olumsuz bişey duycaz diye artık pskolojim bozuldu hele cumrtesi bir dr bana kanamam var dediki bu boş gebelik kese altında kanama a var zaten bu daha dolmaz içinde şimdiye kalp atışı olurdu dedu git eve dusur de kurtajdan kurtul dedi yuzumeeee onu asla unutmucam ben geç döllenme diyorum o bana farketmez diyor ağlayarak geldim eve kendi doktorumu bile aramadım artık bide ondan duymamak için sonra bugün gttim çok şükür bos falan degol kese insanlar acımasız. . Dr olmuşlar ama insan olamamışlar ayrıca suan bile ben 8 küsür haftalikken 6+6yim ultrasonda ... Ben zayıfta olsa duydum kaLP atisini o anda zayifmis felan hc dinlemedim bile çünkü dinlediklerim sadece beni ve bebeğimi yipratti her gece rüyamda bebeğimi benden alıyorlar artık inşallah güzel günler ve hayırlı haberler alacağımızi düşünüyorum sende öyle düşümi inşallah bebeğin seninle sakin üzülme haftaya görürsün hersey daha güzel olcak sabret ve bol süt yumurta tüket canım dualarım seninle

Son düzenleme:
Progestan fitil olarak kullanan arkadaşlar gece mi gündüz mü kullandınız? Bana fitil olarak kullanacaksın dışında bir açıklama yapılmadı. Fitili aldıktan sonra ne kadar süre yatarak bekliyorsunuz ?
Gece kullanacaksın ki fitil geriye akmasin tatlım. Gündüz kullanma bence gece yatarken kullan en azından geri akma derdi olmaz.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 13 haran. Sanırım yaklaşık 5 haftalık hamileyim daha kan testi falan yaptırmadım. 8 hastalıkken dr a gideceğim. Ondan öncesidir sürü sorun çıkıyor. İlk gebeliğimden biliyorum. 33 yaşındayım ikinci çocuğum olacak.2 sene önce de buradaydım. Rabbim hepimiz hakkı da hayırlısını versin. Benden sizetavsige her dr un değine inanmayın kafa takmayın.ilk kızım dr lara ve tahlillere göre donen sendromu riski ve belirtileri vardı çok şükürsağlıkla doğdu. Darısı şimdikinin başına.

Bende senınle aynı dusuncedeyım kızım var ve erkegı tatmak istıyorum ama bı yandan kızıma kız arkadas olur dıorum bılemıoruz tabı herseyın hayrlısı
Ikiz olur ins biri kiz biri erkek

Allah vicdani olmayan merhamet duygusundan yoksun kisileri doktordz yapmasin ogretmende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…