2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bagıslasın :) Allahım bunu da saglıkla kucagınza almayı nasip etsin insallah.. bence de akısında seyretmesi en güzeli :) 1 haftadır adet sancım var ama kısa süreli ve siddetsiz yarın doktora bunu sormayı dusunuyorum.. normal mi diye?
Normal normal hatta ben test filan yapmadan hamile oldugumu o sancılardan anladım,eşime ben hamileyim bi test al da onaylayalım dedim :) ilk hamileliğimde on gün iki haftaya yakın sürmüştü,regl olcam olcam olamıyorum diye düşünüyordum,artık biliyorum o sancıları. Onlar rahimdeki bi hareket oldugunu bebiş olduğunu gösteriyor :)

Aslında 8 haftalık ama ultrasonda 6+6 yazıyor dr 7 haftalık sin ama korkma olabiliyor böyle dedi üstelik bende sürekli leke de geliyor
Benimde bugün sol kasik batmam var az önce pembemsi küçücük ip gibi bişey geldi peceteye silince progeston kullaniyom bide 2 defa pruloton kullandım akşam tekrar gider vurdururum tekrar

Şimdi doktordan çiktim moralim cok bozuk kizlar.cok kucuk dedi kese hala.4+4haftalik cikti.kesin sorun var icime dogdu zaten.haftaya yine kontrole gel ayniysa sorun var demektir dedi.aglaya aglaya eve gidiyorum
İnan ne dıyecegımı bılemıorum üzüldüm Rabbim herseyın hayrlısını bılır

Allah gönlüne göre versin canım. Ben erkek bebeği tatmadım ama kızlar çok sıcakkanlı bıcır bıcır oluyorlar. Bi de ilerde anneye yakın olur benim de kız kardeşim teyzem filan yok hiç ondan çok kız istemiştim. Şimdi kız da erkek de olabilir diyorum erkeği de tatmak isterim ama diğer taraftan kızımın kız kardeşi olsun en iyi arkadaşı olsun da isterim. İçimde bi his de yok hayırlısı inş. hepimiz için. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş.:KK36:
Bende senınle aynı dusuncedeyım kızım var ve erkegı tatmak istıyorum ama bı yandan kızıma kız arkadas olur dıorum bılemıoruz tabı herseyın hayrlısı

Kizlar bebegim varmış çok şükür bos gebe değilsin kanama alanı da yok suan dedi kalbini de duydum ama kalbi çok yavaş Yin3 d3 duzelebilir böyle olup hizlanan girdum falan dedi inşallah haftaya bebeğim çooook daha güçlü olur sizde de ilk yavaş duyan varmı yedi haftalikmis
Ohh çok sevındım canımmm gözün aydınn

Evet bu hamileliğimde canım :)
Ben henuz asermedım sanırım ama hamıle oldgmu ogrenmeden bı kaç gun önce ruyamda sondrma gormstum eşima aldrdım sonra hamıle oldgumu da önce esım öğrendı test snuclarını almış geldi bi baktm elnde dondurma oy sen dondrmamı aşerdin dierek geldı :KK70::KK70:

Kizlar en gec ben gidiyorum sanirim doktora artik nasibimizde nevarsa o diyorum erken gitsek bi stres gec gitsek bi stres neyapicaz hic bilmiyorum benim gogus hasasiyetimin disinda arada bi basim donuyor baskada bi belirti yok ama benim kizima hamileykende hic bir aserme mide bulantisi cekmemistim diyerek kendimi azcik avutuyorum hayirlisi ne eylerse mevlam guzel eyler

merhaba kizlar bugun gittim doktora7+1dedi ve bebegi gorduk kalp atisini duyduk hersey cok iyi dedi zaten hicbir sikayetim yok allaha sukur kalbini duyup bebegi gorunce inandim varligina sadece kese gormustuk 3temmuzda.
sukur allahima kalp sorunum da yok simdilik carpintilarim olusmadi daha kizimda ilk gunlerde artmisti.insallah sorunsz atlaticam buna inaniyorum
bugun inanailmaz mutlu oldum ve hepiniz icin dua ediyorum guzel haberler alin diye
kizim cok mutlu karnimi opup duruyor aciktinmi sen hadi uyu biraz sen falan diye seviyor 6yasinda kizim.

Benim de seninle aynıymis bak kese olcusu bana bide kanama alanı var git dusur de kurtajdan kurtul dedi yüzüme karşı 1.27cm yani 12.7mm yapiyo yani senden 2 milim daha fazla ve bos kese ama çok şükür bugün kalbini duydum panikleme uzulme
Canım benim o kadar sevindim ki .aynı sevinci yaşadık üst üste. Artık başka hiç birseye canını sıkma.bundan sonra hep olumlu düşünmeliyiz. Benim de 7 +6 ama ultrasonda 6 haftalık göründü. Dr takılma onlara,önemli değil kalp atışını duymak önemliydi dedi .ınsaallah haftaya cok daha kuvvetli pit pit yapicak kalbi annesiiii

Benimde bugün sol kasik batmam var az önce pembemsi küçücük ip gibi bişey geldi peceteye silince progeston kullaniyom bide 2 defa pruloton kullandım akşam tekrar gider vurdururum tekrar
Bende kullanıyorum pruloton iğne ve progestan ama pruloton kullanırken gerek yok progestan hapa dedi bugün dr benim bugün 4.igneydi Son bitane daha kaldı sonra vurulmaya gerek kalmaz dedi

cok sasirdim bende neye gore acaba cinsiyt yorumu yapti gercekten en erken 10.hafta da olusum falan baslar garanti olsun diye 15.haftadan sonra soylerler yaziyior heryerde daha 5haftalik kese halindeyken bebek yokken nasil neye dayanrak yorum yapti acaba keske bi akrabam kadin dogumcu olsaydi :)sorardim hemen 5haftakikken keseye bakarak olurmu nasil olur diye inan merakimdan diyorum ha yanlis anlasilmasin benimde dedigim doktor degilliz ama garip geldi yani merak ettim

X