2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Demek ki bebeğine göre bile değişiyor canım.
Biz de oğlumda ikili test için gittiğimizde 11+4 idik daha hiç beklemiyorduk tabi doktor cinsiyet diyecek diye.
Doktorda bi heyecan ben kötü bişi oldu sandıım "aay çok erken ama açtı gösterdi pipisini söylemeden duramam erkek geliyor" demişti :)
Allahım ne tatlı yaa:KK36: ne güzel annesini merakta bırakmamış akıllı bıdık:emir_bebek:

Allahım ne tatlı yaa:KK36: ne güzel annesini merakta bırakmamış akıllı bıdık:emir_bebek:
Çok erken oldu evet ama o heyecanla gidip bi sürü şey almıştım ya.
İlk gebelikti bi de ayrı bi heyecan.
Güzel günlerdi.
İnşallah biz de cinsiyet öğrenme günlerine bi gelsek :)

Çok erken oldu evet ama o heyecanla gidip bi sürü şey almıştım ya.
İlk gebelikti bi de ayrı bi heyecan.
Güzel günlerdi.
İnşallah biz de cinsiyet öğrenme günlerine bi gelsek :)
Hem de nasıl bi heyecan ben de gidip elbise almıştım ilk:KK36: inş canım az kaldı öğrenicez inş. Sizde çifte heyecan şimdi ikiz olunca:emir_bebek::emir_bebek: :nazar:

Hem de nasıl bi heyecan ben de gidip elbise almıştım ilk:KK36: inş canım az kaldı öğrenicez inş. Sizde çifte heyecan şimdi ikiz olunca:emir_bebek::emir_bebek: :nazar:
Evet çift yumurta ya inşallah cinsiyetleri farklıdır çünkü kızım olsun çok istiyorum ya da iki kız da olur :p
Allah sağlıklı nasip etsin hepsine razıyız tabi gönülün istediği bunlar.. :)

Şimdi doktordan çiktim moralim cok bozuk kizlar.cok kucuk dedi kese hala.4+4haftalik cikti.kesin sorun var icime dogdu zaten.haftaya yine kontrole gel ayniysa sorun var demektir dedi.aglaya aglaya eve gidiyorum

Şimdi doktordan çiktim moralim cok bozuk kizlar.cok kucuk dedi kese hala.4+4haftalik cikti.kesin sorun var icime dogdu zaten.haftaya yine kontrole gel ayniysa sorun var demektir dedi.aglaya aglaya eve gidiyorum
Canım canını sıkma lütfen.
Geç döllenme gibi bir ihtimal de var..
Daha çok strese girip etkilenme..
Sabırla bekle haftayı.
İnşallah sandığın hiçbir olumsuzluk olmaz.

Evet çift yumurta ya inşallah cinsiyetleri farklıdır çünkü kızım olsun çok istiyorum ya da iki kız da olur :p
Allah sağlıklı nasip etsin hepsine razıyız tabi gönülün istediği bunlar.. :)
Allah gönlüne göre versin canım. Ben erkek bebeği tatmadım ama kızlar çok sıcakkanlı bıcır bıcır oluyorlar. Bi de ilerde anneye yakın olur benim de kız kardeşim teyzem filan yok hiç ondan çok kız istemiştim. Şimdi kız da erkek de olabilir diyorum erkeği de tatmak isterim ama diğer taraftan kızımın kız kardeşi olsun en iyi arkadaşı olsun da isterim. İçimde bi his de yok hayırlısı inş. hepimiz için. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş.:KK36:

Allah gönlüne göre versin canım. Ben erkek bebeği tatmadım ama kızlar çok sıcakkanlı bıcır bıcır oluyorlar. Bi de ilerde anneye yakın olur benim de kız kardeşim teyzem filan yok hiç ondan çok kız istemiştim. Şimdi kız da erkek de olabilir diyorum erkeği de tatmak isterim ama diğer taraftan kızımın kız kardeşi olsun en iyi arkadaşı olsun da isterim. İçimde bi his de yok hayırlısı inş. hepimiz için. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş.:KK36:
En önemlisi hayırlı ve sağlıklı olmaları tabi.
Ben de tek kızım çok isterdim bi kız kardeşim olsun :)

Canım moralini bozma lütfen ağlayıp üzme kendini. İmkanın varsa başka bi hastanede başka bi doktora da görünsen. Burda kesenin içinde bebek görünmemişti bi arkadaşın ertesi gün başka bi doktora gitti hem bebeğini gördü hem de kalp atışı başlamış dedi. Lüften olumlu düşün belki geç döllenmedir belki ölçüm hatası olmuştur.

En önemlisi hayırlı ve sağlıklı olmaları tabi.
Ben de tek kızım çok isterdim bi kız kardeşim olsun :)
Ahh canım ablası olan arkadaşlarımda görünce ben de çok özeniyorum her dertlerini paylaşıyorlar birbirlerine destek oluyorlar. Benim bir erkek kardeşim bir de abim var. Onlar da bi destek elbette ama kız kardeş gibi olmuyor ki.

Ahh canım ablası olan arkadaşlarımda görünce ben de çok özeniyorum her dertlerini paylaşıyorlar birbirlerine destek oluyorlar. Benim bir erkek kardeşim bir de abim var. Onlar da bi destek elbette ama kız kardeş gibi olmuyor ki.
Katılıyorum kesinlikle..
Benim de iki erkek kardeşim var ama bi yere kadar her şey..

Canım moralini bozma lütfen ağlayıp üzme kendini. İmkanın varsa başka bi hastanede başka bi doktora da görünsen. Burda kesenin içinde bebek görünmemişti bi arkadaşın ertesi gün başka bi doktora gitti hem bebeğini gördü hem de kalp atışı başlamış dedi. Lüften olumlu düşün belki geç döllenmedir belki ölçüm hatası olmuştur.
Esimi aradim pazar gunu gidicez baska doktora.geven haftaki ulyrasonda gs4mm bugun12.5mm kizlar simdi baktim.anlayan varmi bu ölcumlerden.

Esimi aradim pazar gunu gidicez baska doktora.geven haftaki ulyrasonda gs4mm bun12.5mm kizlar simdi baktim.anlayan varmi bu ölcumlerden.
C
Esimi aradim pazar gunu gidicez baska doktora.geven haftaki ulyrasonda gs4mm bugun12.5mm kizlar simdi baktim.anlayan varmi bu ölcumlerden.
Canimmm sakin ağlama bak ben bir haftadır ağlıyorum hem leke geliyordu hemde kese var bebek yoktu boş gEbesin dedi biri o kadar üzüldüm ki ama bu hafta bebeğimi ve kalp atisini aldım az önce bak sana g3cen haftaki kesem

Eklentiler

• 1532000447650-1474344856.jpg
    1532000447650-1474344856.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 36
Şuna emin olun gerçekten ultrason cihazlarına göre her şey o kadar değişiyor ki.
Ben oğlumda 6+2 de hem bebeği hem kalp atışını görmüşken hem de karından bunlarda 7+1 de ancak gördü.
6 haftayken sadece bş kese gibi duruyordu.
Canınızı sıkmayın.

Benim de seninle aynıymis bak kese olcusu bana bide kanama alanı var git dusur de kurtajdan kurtul dedi yüzüme karşı 1.27cm yani 12.7mm yapiyo yani senden 2 milim daha fazla ve bos kese ama çok şükür bugün kalbini duydum panikleme uzulme

ben de aynıyım.. 6. hafta biterken gidicem 6+0 a randevu aldım,gitmişken keseyi kalp atışını vs herşeyi göreyim istedim,stres olmadan beklemek lazım,sonuçta değiştirebileceğimiz bi durum yok,Allaha bırakmaktan başka bi çare yok.. Siz de içinizi ferah tutun.
cok iyi diyorsun canım benim..
soyle ki benim doktorum yarın musaitti ben randevu alırken dedim alayım yarın 4+6 olacak, o yonlendirir diye dusundum.
ben bata bir hafta kala ogrendigim icin cok bile dayandım diyorum :KK70:

G Gamze1201 inş bebeğini görürsün canım dualarımız seninle.
Z Zelisssssli çok sevindim gözünaydın kalp atışları da inş. bir sonraki kontrolünde düzelmiş olur canım. Doktor ne kadar vicdansızmış git düşür kürtajdan kurtul da ne demek:KK34:

Ben bi kac sefer saglik ocagina verdim iki gunde bi kendim takip ettim ayin 26 sina randevu almistim tek sefer gideyim diyodum senin gibi kese kalp hepsini halledeyim tek seferde diyodum ama agrilariman acillik olunca necbur acile gittim tesaduf kendi doktorum vardi riskli oldugu icin iki gunde bir cagiriyor simdi ama gitmicem artik randevu gunume kadar.
Cok agrin olursa kanaman olursa gel dedi onun disinda gitmicem hastane beni mahfediyor zaten disari cikabilecek gibi degilim 9 aylik hamile gibi hareketlerim yuruyusum agrilarimdan dolayi malesef ha diyince kalkamiyorum yataktan 10 gun onceki halimden eser yok kipir kipirdim ben simdi kimildayamiyorum
kıyamam canım benim, Allah kolaylık versin... saglıkla kucagına al insallah..

X