- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
Hmm sonuc olarak ben aşermıorum ozamanBen sanirim ilk hamileligimde aserdim sadece 1 kez. Leyla ile mecbun izliyorduk. Üzüm yiyorlardi orada. Canim nasil istedi. Uzum de uzum aglicam neredeyse mevsimi de degildi esimle disari cikacaktik zaten. Aserdigim seyi birlikte aradik. Bulduk ve yedim
İnşallah bebişini gorurusun canımmmBenim d3 bu gece Yin3 leke olmuş başından beri bir kurtulamadım lekelerdene en Son 1.27cm di kesem ,bebek yoktu bugün randevum umarım bebek vardır v3 boş gebelik değildir dua edin lütfen çok yorgunum bu süreç kalbimi çok yordu...
Saol canim ins saglikla atlatirim bu gunleriAllah korusun canım aman istirahatini yap evet yatmak insanı daha çok hasta ediyor ama bebiş için mecbursun sağlıcakla guzel günler görürsün inşallah değerin kaç çıktı peki kese durumu nasıl iki kese falan görmedimi
Rabbim agrılarını dındırsın bebegıne saglık versın inşallahSaol canim ins saglikla atlatirim bu gunleri
Acil gittigimden Ameliyathanedeki ultrasondan bakti o da cok tedayli gostermiyormus cok zorladi gormek icin bastirdikca agrim oldugundan fazlada zorlamak istemedi bir tane gordu zaten haftam cok kucuk kese degildi amacim agrima bisey yapsin istiyodum ama simdilik bisey yapamam agriya dedi
İlk hamileliğimde de çok araştırmıştım şimdi yine baktım bu haftalarda genital tüberkül ile öğrenmek mümkün değil çünkü kız ve erkek aynı görünümde. Farklılaşma başlamadı daha. Şurda tüm bilgiler yazıyor 12 haftadan sonra öğrenebilicezBurdan bir arkadas soyle acikladi : Cinsiyet normalde 13 hf dan sonra belirlenmeye baslar ama bu haftalarda genital tuberkul diye bir olusum var sanirim kadin ya da erkek dis genital organlarinin taslağı birbirinden farkli. bazen dogru çıkabiliyor bu tahmin .
Ama kese şekline göre yorum yapıyorlar ya belki oyuzden de demiş olabilir.
İlk hamileliğimde de çok araştırmıştım şimdi yine baktım bu haftalarda genital tüberkül ile öğrenmek mümkün değil çünkü kız ve erkek aynı görünümde. Farklılaşma başlamadı daha. Şurda tüm bilgiler yazıyor 12 haftadan sonra öğrenebilicez
Evet 8.haftada başlayıp 16.haftada tamamlanıyormuş. 12 haftadan sonra öğrenebilcez dememin amacı zaten doktorlar o tarihten önce cinsiyetle alakalı yorum bile yapmıyorlar. Yapsalar da yanılma ihtimalleri yüksek olduğundan. 5+3 te arkadaşın doktoru neye göre yorum yapmış olabilir sence? Cinsiyetle alakalı bi oluşum yok daha bebeğin elleri kolları yeni oluşmuş kalbi yeni atmaya başlamışAçı 8. haftadan itibaren yavaş yavaş seçilmeye başlıyor. 12 değil.
Çoğu kişide 10-30 derece arası çıktığından ve çocuk sadece bir pozisyondayken görülebildiğinden çoğunlukla doktorlar yorum yapmak istemez.
Pardon kadin dogum uzmani oldugunuzu ve ultrasonda egitimli oldugunuzu bilmiyordum. Son yayinlari da takip ettiniz sanirim. Erkek olabilir diyen 2 Diplomali bir hekimden daha iyi biliyorsunuz demek ki. Ben yorumumu yaptim buradan tahmin etmis olabilir dedim. Cok ayrinti karistirmayalim bence bu sayfalarda. Yoksa daha 6. haftadan tadimiz kacacak.Evet 8.haftada başlayıp 16.haftada tamamlanıyormuş. 12 haftadan sonra öğrenebilcez dememin amacı zaten doktorlar o tarihten önce cinsiyetle alakalı yorum bile yapmıyorlar. Yapsalar da yanılma ihtimalleri yüksek olduğundan. 5+3 te arkadaşın doktoru neye göre yorum yapmış olabilir sence? Cinsiyetle alakalı bi oluşum yok daha bebeğin elleri kolları yeni oluşmuş kalbi yeni atmaya başlamış
İlk hamileliğimde de çok araştırmıştım şimdi yine baktım bu haftalarda genital tüberkül ile öğrenmek mümkün değil çünkü kız ve erkek aynı görünümde. Farklılaşma başlamadı daha. Şurda tüm bilgiler yazıyor 12 haftadan sonra öğrenebilicez
Açı 8. haftadan itibaren yavaş yavaş seçilmeye başlıyor. 12 değil.
Çoğu kişide 10-30 derece arası çıktığından ve çocuk sadece bir pozisyondayken görülebildiğinden çoğunlukla doktorlar yorum yapmak istemez.
Oglumdada kizimdada cinsiyetini 10 haftalikken ogrendim.Emin olmak icin ikisindede hem devlete hem ozele gittim ikiside net olarak soyledi ve dogru cikti.Evet 8.haftada başlayıp 16.haftada tamamlanıyormuş. 12 haftadan sonra öğrenebilcez dememin amacı zaten doktorlar o tarihten önce cinsiyetle alakalı yorum bile yapmıyorlar. Yapsalar da yanılma ihtimalleri yüksek olduğundan. 5+3 te arkadaşın doktoru neye göre yorum yapmış olabilir sence? Cinsiyetle alakalı bi oluşum yok daha bebeğin elleri kolları yeni oluşmuş kalbi yeni atmaya başlamış
Anladım canim demekki keseden yorumladı cünku görünen baska bir şey yok ortada :)İlk hamileliğimde de çok araştırmıştım şimdi yine baktım bu haftalarda genital tüberkül ile öğrenmek mümkün değil çünkü kız ve erkek aynı görünümde. Farklılaşma başlamadı daha. Şurda tüm bilgiler yazıyor 12 haftadan sonra öğrenebilicez
Doktor söylediyse çıkar diyorlar bakalım bende çıkacakmı aslında benimde gönlümden geçen kızdı ama hayırlısını versin rabbim :)benim ilk cocogumda gittiğimde de dr direk kiz demişti sen kadardim sok olmuatuk ve dedigi cikti.
Sağol canım teşekkür ederim :)Gözün aydın canım.
Bakalım doktorun tahmini doğru çıkacak mı :)
Ben de sordum neye göre tahmin etmiş olabilir diye. Genital tüberal için erken dedim kadın doğum uzmanı değilim evet ne biçim cümle bu. 2.hamileliğim ve ilkinde de 2016 şubat annelerine bakabilirsin mesajlarım neyi ne kadar takip ettiğime. Ben deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum cinsiyet tahmini için erken olduğunu. Doktorun özel bi yöntemi var mı bilemem benim doktorum olsaydı neye göre böyle bi yorum yaptığını sorardım bu haftalarda cinsiyetle alakalı nasıl bir belirti olduğunu.Pardon kadin dogum uzmani oldugunuzu ve ultrasonda egitimli oldugunuzu bilmiyordum. Son yayinlari da takip ettiniz sanirim. Erkek olabilir diyen 2 Diplomali bir hekimden daha iyi biliyorsunuz demek ki. Ben yorumumu yaptim buradan tahmin etmis olabilir dedim. Cok ayrinti karistirmayalim bence bu sayfalarda. Yoksa daha 6. haftadan tadimiz kacacak.
Evet ben de onu diyorum hani cinsiyeti oluşturan yapılar daha yok ya neye göre tahmin ettiğini gerçekten merak ettim. Bakalım tutturacak mı cinsiyet net belli olunca buraya yazmayı unutma canımAnladım canim demekki keseden yorumladı cünku görünen baska bir şey yok ortada :)
Canım işte bazen bazı doktorlar rahime yerleşme durumuna göre keseye yerleşme duruma göre bile tahmin yapıyorlar..Evet ben de onu diyorum hani cinsiyeti oluşturan yapılar daha yok ya neye göre tahmin ettiğini gerçekten merak ettim. Bakalım tutturacak mı cinsiyet net belli olunca buraya yazmayı unutma canım
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun daDoktor söylediyse çıkar diyorlar bakalım bende çıkacakmı aslında benimde gönlümden geçen kızdı ama hayırlısını versin rabbim :)
Bi yöntemi var demekki ben de bunu merak ettim acaba neye göre diye ama arkadaş gerildi az önce. Keşke öyle bi doktor biz de bulabilsek insan merak ediyor cinsiyetiBenim bi arkadaşımın doktor iki bebeğini de bildi bildi demeyeyim de iyi tahmin etti.
Hem de ilk kese mi bebek mi ne yerleşme durumuna göre..
Kendi alanında da güya çok iyi bir doktor.
Bugüne kadar hiç yanılmadım demiş ve ilkinin erkek ikincisinin de kız olduğunu söylemişti çook erkenden ve doğru çıktı :)
Demek ki bebeğine göre bile değişiyor canım.Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun dailk hamileliğimde kız olsun çok istiyordum ve içimde öyle bi his vardı çok şükür kızım oldu.
Bi yöntemi var demekki ben de bunu merak ettim acaba neye göre diye ama arkadaş gerildi az önce. Keşke öyle bi doktor biz de bulabilsek insan merak ediyor cinsiyetiilk hamileliğimde benim doktorum çok garantici bi doktordu ve 14 haftaya kadar tahmin bile yapmadı başka doktora gidip yüzde 90 kız olduğunu öğrenmiştim. 16.haftada kendi doktorum kesin kız demişti.
Gerçekten ilginç soramadım o an sorsaydım keşke .yazarım canim :)Evet ben de onu diyorum hani cinsiyeti oluşturan yapılar daha yok ya neye göre tahmin ettiğini gerçekten merak ettim. Bakalım tutturacak mı cinsiyet net belli olunca buraya yazmayı unutma canım