Normal normal hatta ben test filan yapmadan hamile oldugumu o sancılardan anladım,eşime ben hamileyim bi test al da onaylayalım dedim :) ilk hamileliğimde on gün iki haftaya yakın sürmüştü,regl olcam olcam olamıyorum diye düşünüyordum,artık biliyorum o sancıları. Onlar rahimdeki bi hareket oldugunu bebiş olduğunu gösteriyor :)Allah bagıslasın :) Allahım bunu da saglıkla kucagınza almayı nasip etsin insallah.. bence de akısında seyretmesi en güzeli :) 1 haftadır adet sancım var ama kısa süreli ve siddetsiz yarın doktora bunu sormayı dusunuyorum.. normal mi diye?
Hiç bir fikrim yok canim baktı erkek bence ama hadi bakalım dedi :) o an heyecandan sormakta gelmedi aklımaAaa erkek olduğunu nerden anlamış hemen :)
Benimde bugün sol kasik batmam var az önce pembemsi küçücük ip gibi bişey geldi peceteye silince progeston kullaniyom bide 2 defa pruloton kullandım akşam tekrar gider vurdururum tekrarAslında 8 haftalık ama ultrasonda 6+6 yazıyor dr 7 haftalık sin ama korkma olabiliyor böyle dedi üstelik bende sürekli leke de geliyor
Antep’te mi yaşıyorsun canım ?Gaziantwote iyi doktorlar var canim istemedigin kadar...isim verirmisin desem bilmiyorum...arkadaslarim hepsi farkli doktorlara gidiyor..izel hastane istemedigin kadar
Yok canim uzak bir ilcede...arkdaslar antepe doktora gidiyorlar onlardan biliyorum.benAntep’te mi yaşıyorsun canım ?
Peki NCR HOSPITAL hakkında bişi biliyor musun yüksek ihtimal oraya gidicem.Yok canim uzak bir ilcede...arkdaslar antepe doktora gidiyorlar onlardan biliyorum.ben
İnan ne dıyecegımı bılemıorum üzüldüm Rabbim herseyın hayrlısını bılırŞimdi doktordan çiktim moralim cok bozuk kizlar.cok kucuk dedi kese hala.4+4haftalik cikti.kesin sorun var icime dogdu zaten.haftaya yine kontrole gel ayniysa sorun var demektir dedi.aglaya aglaya eve gidiyorum
Bende senınle aynı dusuncedeyım kızım var ve erkegı tatmak istıyorum ama bı yandan kızıma kız arkadas olur dıorum bılemıoruz tabı herseyın hayrlısıAllah gönlüne göre versin canım. Ben erkek bebeği tatmadım ama kızlar çok sıcakkanlı bıcır bıcır oluyorlar. Bi de ilerde anneye yakın olur benim de kız kardeşim teyzem filan yok hiç ondan çok kız istemiştim. Şimdi kız da erkek de olabilir diyorum erkeği de tatmak isterim ama diğer taraftan kızımın kız kardeşi olsun en iyi arkadaşı olsun da isterim. İçimde bi his de yok hayırlısı inş. hepimiz için. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş.
Ohh çok sevındım canımmm gözün aydınnKizlar bebegim varmış çok şükür bos gebe değilsin kanama alanı da yok suan dedi kalbini de duydum ama kalbi çok yavaş Yin3 d3 duzelebilir böyle olup hizlanan girdum falan dedi inşallah haftaya bebeğim çooook daha güçlü olur sizde de ilk yavaş duyan varmı yedi haftalikmis
Bu hamılelıgındemı afıyet olsunBen biber kızartması patlıcan kızartması aşerdim
Evet bu hamileliğimde canım :)Bu hamılelıgındemı afıyet olsun
Ben henuz asermedım sanırım ama hamıle oldgmu ogrenmeden bı kaç gun önce ruyamda sondrma gormstum eşima aldrdım sonra hamıle oldgumu da önce esım öğrendı test snuclarını almış geldi bi baktm elnde dondurma oy sen dondrmamı aşerdin dierek geldıEvet bu hamileliğimde canım :)
Canım benim o kadar sevindim ki .aynı sevinci yaşadık üst üste. Artık başka hiç birseye canını sıkma.bundan sonra hep olumlu düşünmeliyiz. Benim de 7 +6 ama ultrasonda 6 haftalık göründü. Dr takılma onlara,önemli değil kalp atışını duymak önemliydi dedi .ınsaallah haftaya cok daha kuvvetli pit pit yapicak kalbi annesiiiiBenim de seninle aynıymis bak kese olcusu bana bide kanama alanı var git dusur de kurtajdan kurtul dedi yüzüme karşı 1.27cm yani 12.7mm yapiyo yani senden 2 milim daha fazla ve bos kese ama çok şükür bugün kalbini duydum panikleme uzulme
Bende kullanıyorum pruloton iğne ve progestan ama pruloton kullanırken gerek yok progestan hapa dedi bugün dr benim bugün 4.igneydi Son bitane daha kaldı sonra vurulmaya gerek kalmaz dediBenimde bugün sol kasik batmam var az önce pembemsi küçücük ip gibi bişey geldi peceteye silince progeston kullaniyom bide 2 defa pruloton kullandım akşam tekrar gider vurdururum tekrar